Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τάνια Μπρεάζου! bullying λόγω καταγωγής KAI πολλών κιλών Τα μυστικά της Τάνιας Μπρεάζου για καλλίγραμμο σώμα Δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς το καλογυμνασμένο σου σώμα. Δυσκολεύτηκες να το αποκτήσεις;
Είμαι ένα κορίτσι που στο σχολείο είχα παραπανίσια κιλά. Στη Γ’ Λυκείου ήμουν 75 κιλά. Τώρα είμαι 57 – και ήμουν ένα κορίτσι που δεν είχε γυμναστεί ποτέ. Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η γυμναστική απέκτησα άλλη ενέργεια, άλλη διάθεση και νιώθω πιο υγιής.

Δηλαδή το σώμα που βλέπουμε τώρα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας των τελευταίων ετών;
Ναι. Μέχρι και το 2018 δεν είχα σηκώσει ούτε βαράκι. Έτρεχα πού και πού, περπατούσα, αλλά δεν είχα ποτέ ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Στο X-Factor ήμουν σχετικά αδύνατη γιατί με τις καθημερινές πρόβες δεν προλάβαινα να φάω. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, πήρα κάποια κιλά, μέχρι που το 2018 ξεκίνησα να γυμνάζομαι γιατί ήθελα να μπορώ να έχω αντοχές όταν χόρευα. Αυτό για ένα κορίτσι που δεν γυμναζόταν και είχε συνηθίσει να τρώει junk food ήταν αρκετά δύσκολο.

Τάνια Μπρεάζου! bullying λόγω καταγωγής KAI πολλών κιλών
Τάνια Μπρεάζου! bullying λόγω καταγωγής KAI πολλών κιλών

Τώρα πια γυμνάζομαι εντατικά, προσέχω να μην τρώω λιπαρές τροφές, αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου να φάω και το γλυκάκι μου. Στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά, γιατί υπήρξε περίοδος που δεν είχα ούτε μία ελεύθερη μέρα στη διατροφή μου.Το YFSF φέτος ξεκίνησε και σταμάτησε αρκετές φορές εξαιτίας διάφορων προβλημάτων. Πιστεύεις ότι θα συνεχιστεί κανονικά;

Τάνια Μπρεάζου ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! Πλαστικές επεμβάσεις, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΓΑΜΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι συναντήσαμε διάφορα εμπόδια, κυρίως λόγω κορονοϊού. Εγώ το αντιμετώπισα και πέρσι, όταν το σόου σταμάτησε. Τώρα οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες, γνωρίζουμε περισσότερα για τον ιό και πώς να τον αντιμετωπίσουμε, ενώ τηρούμε όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις. Δεν το βάζουμε κάτω. Είναι ένα σόου που αγαπάμε πάρα πολύ όσοι συμμετέχουμε σε αυτό και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Τάνια Μπρεάζου: Προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι στο θέμα του Κώστα Δόξα
Αγχώθηκες όταν έμαθες ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες ήταν θετικοί στον κορονοϊό;
Δεν αγχώθηκα. Ο Covid-19 έχει μπει στη ζωή μας εδώ και έναν χρόνο. Προσωπικά προσπαθώ να το αντιμετωπίζω ψύχραιμα, φροντίζοντας βέβαια να φοράω τη μάσκα μου συνεχώς και κάνοντας μοριακά τεστ.

Τάνια Μπρεάζου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το άγχος και ο πανικός δεν νομίζω ότι βοηθούν. Υπήρξαν όμως και άλλες κακοτυχίες, που δεν είχαν να κάνουν με τον κορονοϊό, διότι τη δεύτερη εβδομάδα αποχώρησε ξαφνικά ο Κώστας Δόξας και λίγο μετά ο Ίαν Στρατής έχασε τον πατέρα του. Και τα δύο είναι λεπτά ζητήματα.

Ειδικά στο θέμα του Κώστα Δόξα, προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι. Προσωπικά δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό, γιατί αφορά τους ίδιους και ακολουθείται πια η νομική οδός. Στην περίπτωση του Ίαν προσπαθήσαμε να του συμπαρασταθούμε, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά και ο ίδιος το αντιμετώπισε με μεγάλο επαγγελματισμό.

Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Ίαν να κάνει γύρισμα λίγες ώρες μετά την κηδεία του πατέρα του.
Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση. Ξέρεις, σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς που είμαστε θέση του άλλου και να καταλάβουμε πώς νιώθει. Ειλικρινά τον θαύμασα, γιατί όλο τον πόνο τον έκανε ενέργεια. Ήταν πολύ δυνατός.

Τάνια Μπρεάζου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, Η Ρουμάνικη ΚΑΤΑΓΩΓΗ από…ΚΡΗΤΗ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ ΚΙΛΑ…

Με τον Κώστα Δόξα προσπάθησες να επικοινωνήσεις όταν έμαθες τι συνέβη;
Δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του ευχηθήκαμε όλοι μέσα από μια διαδικτυακή ομάδα που έχουμε να έχει κουράγιο, να δικαιωθεί και να είναι καλά ψυχολογικά.

Υποψήφια για το Αll Star YFSF ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου, που προτίμησε να πάρει μέρος στο Survivor. Εσύ τι θα έκανες στη θέση της;
Χωρίς δεύτερη σκέψη θα επέλεγα το YFSF γιατί έχει να κάνει με τη μουσική. Το Survivor είναι κάτι άγνωστο για εμένα και στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θα σκεφτόμουν να κάνω. Δεν είναι μόνο οι συνθήκες διαβίωσης, που είναι τρομερά δύσκολες, είναι και που δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω καθόλου με τους δικούς μου ανθρώπους. Εδώ στο X-Factor έλαβα μέρος και η μητέρα μου, που μένει στην Αγγλία, με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν έφαγα κι αν κοιμήθηκα καλά.

Η Τάνια Μπρεάζου αντιμετώπισε bullying λόγω της καταγωγής της
Δέχτηκες bullying στο σχολείο λόγω της καταγωγής σου;
Ναι και στην Κρήτη αλλά και τα πρώτα χρόνια στη Ρόδο, αντιμετώπισα bullying λόγω της καταγωγής μου. Είναι κάτι που κουβαλούσα για πολλά χρόνια, αλλά το έχω ξεπεράσει πια. Δυστυχώς τα παιδιά όταν βλέπουν το διαφορετικό, αποστασιοποιούνται και μπορεί ακόμα και να το χλευάσουν. Ελπίζω το 2021 να έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με το bullying και οι νεότερες γενιές να μην αντιμετωπίζουν τον άλλο ανάλογα με την καταγωγή του, το ύψος ή το βάρος του.

Υπάρχει κάποιο σχόλιο που σε είχε πληγώσει πολύ;
Υπήρχαν παιδιά που μου είχαν πει «Εσύ, Ρουμάνα, να πας από εκεί που ήρθες». Θυμάμαι έκλαιγα και πήγαινα στους γονείς μου και τους ρωτούσα: «Μα γιατί μου το λένε αυτό; Είμαι διαφορετική από τους άλλους;».

Είχες γυρίσει πολλές φορές με κλάματα από το σχολείο εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών;
Ναι. Επειδή καταγόμουν από άλλη χώρα και ήμουν και καλή μαθήτρια, πολλές φορές τα παιδιά με κορόιδευαν. Αλλά η μητέρα μου είχε φροντίσει από νωρίς να μου εξηγήσει ότι όλοι διαφέρουμε αλλά και ότι όλοι είμαστε ίσοι σε αυτή τη Γη.

Τι ψάχνει στον ιδανικό σύντροφο η Τάνια Μπρεάζου
Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;
Όχι, είμαι μόνη μου. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Προς το παρόν είμαι ερωτευμένη με τη μουσική! (Γελάει.)

Πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό σύντροφο;
Θα ήθελα να είναι ειλικρινής και να έχει χιούμορ. Η εξωτερική εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ. Για μένα το μέσα είναι που μετράει…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner