Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Θανάσης Κατερινόπουλος! Σοκ! ΠΕΘΑΝΕ ο ΓΙΟΣ του!!! Από την μια στιγμή στην άλλη. Στον…ύπνο! Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο προσωπικό του δράμα, όταν το 2017 “έφυγε” από τη ζωή ξαφνικά ο γιος του Επαμεινώνδας. Ο 31χρονος έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που ήταν από τους πρώτους που μίλησε για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή της 33χρονης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από μία πενταετία, έχασε τον γιο του ξαφνικά.

Κατερινόπουλος ”Θα συλληφθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης”

Άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, έχει εκπαιδευτεί στην ανάλυση της στάσης του σώματος, η οποία αποκαλύπτει πολλά όταν έχουμε να κάνουμε με ειδεχθή εγκλήματα.

Θανάσης Κατερινόπουλος οικογένεια και σύζυγος φωτογραφίες

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στη διαλεύκανση εγκλημάτων
Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ωστόσο, ο ίδιος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Θανάσης Κατερινόπουλος οικογένεια και σύζυγος φωτογραφίες

Θανάσης Κατερινόπουλος: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τα 3 ΠΑΙΔΙΑ της για ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ τον ΑΝΤΡΑ της που την ΑΠΑΤΟΥΣΕ!!! 3
Θανάσης Κατερινόπουλος: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τα 3 ΠΑΙΔΙΑ της για ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ τον ΑΝΤΡΑ της που την ΑΠΑΤΟΥΣΕ!!! 3

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι Αθηναίος, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΛΑΣ έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένο από το χωριό Μαλεβρό, όπου γεννήθηκε το 1957, από αγρότες γονείς.

Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ!
Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ!

Ο ξαφνικός θάνατος του γιου του Θανάση Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο προσωπικό του δράμα, όταν το 2017 “έφυγε” από τη ζωή ξαφνικά ο γιος του Επαμεινώνδας. Ο 31χρονος έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ακόμη έναν άλλο γιο, τον Αντώνη.

Θανάσης Κατερινόπουλος
Θανάσης Κατερινόπουλος

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ! Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι ταξίαρχος εν αποστρατεία και ασχολείται με την εγκληματολογία. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος γεννήθηκε το 1957 (ηλικία 65 χρονών) και έχει καταγωγή από την Μαλεβρό Αιτωλοακαρνανίας. Το ιδιαίτερο σχόλιο του για την υπόθεση Πάτρα.

Πάτρα ΤΩΡΑ! Οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ παιδιών! Συλλαμβάνεται ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Θανάσης Κατερινόπουλος – Βιογραφικό

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος γεννήθηκε το 1957 στο Μαλεβρό Αιτωλοακαρνανίας από αγρότες γονείς, ζει στην Αθήνα και έχει ένα παιδί, τον Αντώνη.

Edit

Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στο Μαλεβρό Αιτωλοακαρνανίας και το Μεικτό Οικονομικό Γυμνάσιο στη πόλη του Αγρινίου.

Το 1976, κατατάχθηκε στην Αστυνομία και σπούδασε στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Από το 1996 έως το 1999, παρακολούθησε σεμινάρια στην Αμερική καθώς και στην Αγγλία σχετικά με την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας.

Το 2000 εκπαιδεύτηκε στην Ακαδημία του F.B.I στο Quantico της Virginia ΗΠΑ, σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και σοβαρών υποθέσεων.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε ΤΑΙΝΙΑ ”επιστημονικής δράσης” εξελίσσεται η υπόθεση!!!

Το 2001 έκανε μεταπτυχιακό στο Τ.ΕΜ.Α.(τμήμα Επιμόρφωσης Αξιωματικών Αστυνομίας) .

Το 2002 – 2003 απέκτησε την ειδικότητα του Διαπραγματευτή, εκπαιδευόμενος στο τμήμα του Πανεπιστημίου της Louisiana στο Socorro στο Νέο Μεξικό.

Το 2004 εξειδικεύτηκε πάνω στο αντικείμενο του Διαπραγματευτή από την Ακαδημία της New Scotland Yard.

Υπηρέτησε σε διάφορες Μάχιμες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Αττικής μέχρι το 1994 και από το 1994 έως το 2007 στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από όπου και παραιτήθηκε.

Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ!
Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ!

Επί σειρά ετών ήταν Καθηγητής στις Σχολές Αστυνομίας και στη Σχολή Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Συμμετείχε στην εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων της 17η Νοέμβρη και Ε.Λ.Α και τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του Χρυσού Σταυρού.

Θανάσης Κατερινόπουλος βιογραφικό: Το F.B.I, η New Scotland Yard, το ΤΕΜΑ και η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος της Αστυνομίας και από το 2001 έως το 2007 διετέλεσε Πρόεδρος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ίδιος πιστός στα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, την περίοδο 2004 – 2007 διώχθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση λόγω της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων του, η οποία αποτέλεσε βασικό λόγο παραίτησής του από το Σώμα.

Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριχωνίδας.

Το 2007 και το 2009 ήταν υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2011 ήταν σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης σε θέματα Ασφάλειας Δικαστηρίων και Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Από τον Ιούλιο έως και τον Νοέμβριο 2011 ήταν σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών σε θέματα Mετανάστευσης – Ιθαγένειας.

Θανάσης Κατερινόπουλος: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τα 3 ΠΑΙΔΙΑ της για ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ τον ΑΝΤΡΑ της που την ΑΠΑΤΟΥΣΕ!!!

Ήταν μέλος του Τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, και επικεφαλής της ομάδας Προστασίας του Πολίτη.

Το 2015 εντάχτηκε στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ,στο οποίο είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής , και Γραμματέας του Τομέα Προστασίας στου Πολίτη.

Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ασχολείται με εκπαιδευσεις σε ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ -ΟΜΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ! 1
Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ! 1

Από το 2010 έως το 2012 διετέλεσε εξωτερικός Επιστημονικός Συνεργάτης του ΚΕ.ΜΕ.Α. [Κέντρου Μελετών Ασφάλειας].

Θανάσης Κατερινόπουλος – Υπόθεση Πάτρα
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμενε όλη η κοινή γνώμη την άποψη του Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τον θάνατο των τρίων κοριτσιών.

 

Θανάσης Κατερινόπουλος για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θεωρώ πως είναι σε μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια – Ο υδράργυρος και τα ερωτήματα

Όπως υπογράμμισε, δεν έχει σκοπό να ενοχοποιήσει κανέναν, ωστόσο τόνισε πως “επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύει να είναι συμπτώσεις”.

Στην υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια, αναφέρθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ερωτηθείς εάν εκτιμά πως οι απαντήσεις θα υπάρξουν από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ή από τις αντιπαραθέσεις, απάντησε: “Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου”.

“Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες…”, είπε στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αναφερόμενος και στην προσωπική του οδυνηρή εμπειρία, καθώς έχει χάσει τον γιο του, τόνισε: “Έζησα απώλεια, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν μπροστά μου. Και το γεγονός ότι ήρθαν στην εκπομπή και μίλησαν δείχνει ότι τους ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια και ειλικρινά τους το εύχομαι να έχουν σύντομα αποτελέσματα θετικά”. Συμπλήρωσε: “Η δύναμη που έχουν αυτά τα νέα παιδιά.

Μόνο και μόνο που ήρθαν στην εκπομπή σου, θέλει φοβερή δύναμη. Εγώ δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο, ούτε τον αδελφό μου δεν ήθελα να βλέπω, δεν θα έβγαινα στα κανάλια. Τους το χρεώνω ως δύναμη ψυχής”.

“Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα”, συνέχισε.

Τα ερωτήματα που έθεσε για την υπόθεση της Πάτρας

Προηγουμένως, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε μία σειρά από ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση. Το πρώτο ερώτημα που έκανε, είναι πώς εξηγείται ότι ο θάνατος των τριών παιδιών συνέβη αντίστροφα, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο κορίτσι δηλαδή, καθώς εάν πρόκειται για γονιδιακό πρόβλημα, θα περίμενε κανείς ότι πρώτα το μεγαλύτερο κορίτσι θα έπρεπε να εκδηλώσει μία σειρά συμπτωμάτων και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα δυο.

Παράλληλα, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως ο θάνατος και των τριών παιδιών συνέβη Σαββατοκύριακο, κάτι που -όπως είπε- επιστημονικά δεν εξηγείται και προκαλεί όπως είναι φυσικό, ερωτήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον προγεννητικό έλεγχο που κάνουν τα ζευγάρια που πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά. «Εάν υπήρχε γονιδιακό ή κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν θα βρίσκονταν;», σχολίασε.

«Χωρίς να θέλω να δώσω ιδέες σε κανέναν Ο υδράργυρος σε συγκεκριμένο μέλος του σώματος, κατά την νεκροτομή, ανιχνεύεται; Είναι θανατηφόρος», ρώτησε στη συνέχεια και διευκρίνισε συγκεκριμένα, «στο αυτί».

Εδώ μπήκε “ανθρώπινο χέρι”

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία ‘άνοιξε’ στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή έδωσε ευρήματα…

Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ ‘μπήκε’ ανθρώπινο χέρι.

Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των αρχών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, ενώ αναφορικά με το ότι και οι τρεις θάνατοι συνέβησαν Σαββατοκύριακο, εξήγησε πως «αν ήταν στο νοσοκομείο δεν είχαμε κόσμο, δεν είχαμε γιατρούς, είχαμε τις εφημερίες, θα καθυστερούσαν να πάνε…

 

Μπορεί να υπήρξαν και κάποιες επισκέψεις κάποιων ανθρώπων να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Δεν ξέρουμε αυτοί οι επισκέπτες όλοι, ποια ήταν η σχέση τους, υπάρχει και η ζήλια και ο φθόνος και η κακία και όλα”.

Όπως υπογράμμισε, δεν έχει σκοπό να ενοχοποιήσει κανέναν, ωστόσο τόνισε πως “επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύει να είναι συμπτώσεις”.

Θανάσης Κατερινόπουλος – Αγγελική Νικολούλη
Από το 2016 είναι άμισθος εξωτερικός συνεργάτης της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ με την Αγγελική Νικολούλη.

Θανάσης Κατερινόπουλος – Blog

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος διατηρεί τα τελευταία χρόνια το προσωπικό blog του με την ονομασία thanasiskaterinopoulos2.blogspot.com καταγράφοντας τις εξελίξεις γύρω από την εγκληματολογία, σχολιάζοντας υποθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :