Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Θανάσης Μαυρογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά ηθοποιός, ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης και ίσως όταν μεγαλώσει, πολίστας ή ποδοσφαιριστής. Ο Στέλιος μοιράζεται μαζί του μυστικά: Όταν ήταν μικρός έτρωγε πάρα πολλά γλυκά, με το που γύριζε η μαμά του την πλάτη εκείνος άδειαζε το βάζο με την μαρμελάδα! Επίσης ήταν κακός μαθητής και οι γονείς του τον κυνηγούσαν να διαβάσει. ένα 9χρονο αγόρι, που υποδύεται με ιδιαίτερη επιτυχία τον μικρό Μάριο. Ποιος είναι όμως ο μικρός Μάριος;

Πρόκειται για τον τηλεοπτικό εγγονό του Κώστα Κόκλα (Τάσος) και της Καίτης Κωνσταντίνου (Ευανθία), ο οποίος από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου για τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Η τούρτα της μαμάς ΕΡΤ 1
Αυτός είναι ο μικρός Μάριος
Το χαρισματικό αυτό αγόρι που υποδύεται το Μάριο, το γιο του Κυριάκου (Θάνος Λέκκας) και της Ιωάννας Πηλιχού (Βέτα), είναι 9 χρονών και είναι μαθητής της τετάρτης δημοτικού. Το όνομά του είναι Θανάσης Μαυρογιάννης και έχει άλλα δύο αδέλφια. Είναι φανατικός οπαδός του Ηρακλή και παράλληλα μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Θανάσης Μαυρογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Ο μικρός Θανάσης αγαπάει πολύ το διάβασμα και είναι γενικά ένας πολύ καλός μαθητής στο δημοτικό σχολείο που φοιτά. Του αρέσει πολύ το καλό φαγητό και το καλό γλυκό.

«Η τούρτα της μαμάς», είναι η πρώτη του τηλεοπτική σειρά και νιώθει όπως λέει στους γύρω του πολύ χαρούμενος γι’ αυτή του τη συμμετοχή.

Η τούρτα της μαμάς Η τούρτα της μαμάς: Ποιος είναι ο μικρός Μάριος
Διαβάστε το επεισόδιο της ερχόμενης Πέμπτης με τίτλο «Ντέρμπι»
Την παρακολούθηση των ντέρμπι των «αιωνίων» στο σπίτι της οικογένειας Βασίλενα δεν θα τη βάφτιζε κανείς σαν γιορτή ποδοσφαίρου και μια Κυριακή χαράς μεταξύ αγνών φιλάθλων.

Θανάσης Μαυρογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Αντίθετα, αποτελούσε πάντα αιτία ενός έκρυθμου θερμού επεισοδίου μεταξύ των μελών της οικογένειας, που μετέτρεπαν σχεδόν πάντα την αυλή του σπιτιού σε εξέδρα θερμόαιμων εκτροχιασμένων οπαδών. Η γειτονιά, αλλά και η Ευανθία, έχουν πάψει να κρατάνε λογαριασμό για τις φορές που τα αρσενικά της φαμίλιας δεν κατέληξαν είτε στο νοσοκομείο είτε στο αστυνομικό τμήμα. Μέχρι το ’93, που δεν είχε σφυριχτεί το αμφισβητούμενο πέναλτι, όλα έδειχναν ότι θα επικρατούσε μια ανέλπιστη οπαδική γαλήνη…

Θανάσης Μαυρογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θανάσης Μαυρογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Οι συντελεστές της σειράς «Η τούρτα της μαμάς»
Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου, σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας, σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη, ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα, διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης, οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης και κτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Νεφέλη Ορφανού (Αγγελική), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ).

Η ζωή μας μέσα από μία … τούρτα γράφει η Ελεάννα Τρυφίδου για τη νέα σειρά της ΕΡΤ « Η Τούρτα της Μαμάς» που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 23:00.

Μιχάλης Παπαδημητρίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Ντόροθι Κινγκ επιμένει: Ο Ηφαιστίωνας είναι ο νεκρός της Αμφίπολης

Αλεξία Τασούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner