Μιχάλης Παπαδημητρίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιχάλης Παπαδημητρίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Σημερα είναι 29 χρονών. Γεννήθηκε το 1992. «Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν, δεν έλεγα από μικρός θα γίνω ηθοποιός, απλά συνέβη και νομίζω ότι αυτός είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω και μέχρι στιγμής βιοπορίζομαι από αυτό», είπε στη Νάντια Κοντογιώργη και το «φλΕΡΤ» και συνέχισε:

«Μέσα από το θέατρο μπορώ να τα παντρέψω αυτά. Είτε με τη σκηνογραφία, ότι μαθαίνεις θα το βρεις μπροστά σου και μπορείς να το εκμεταλλευτείς».

https://www.instagram.com/p/CQWz-ZlNpCd/

Με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήρθε σε επαφή τυχαία, μέσα από το Facebook. «Με κάλεσε για την οντισιόν για την “Τούρτα της μαμάς”, εκείνη την περίοδο όμως κατέβαινα στην Αθήνα και για το Εθνικό και για κάποια άλλα σίριαλ. Ήταν στόχος να έρθω στην Αθήνα», αποκάλυψε και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Κώστα Κόκλα που είναι ο πατέρας του στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CKe0hkzhVN6/

«Είναι όλοι τους πολύ λαμπεροί άνθρωποι και επαγγελματίες και είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μεταξύ τους. Είναι too much, ακόμα το χωνεύω. Δεχόμαστε πολύ καλά σχόλια για τη σειρά και έχουμε αποκτήσει πολλούς fans και είναι ωραία».

https://www.instagram.com/p/CQgIsD5NBdp/

Ο Μιχάλης είναι και πρωταθλητής κωπηλασίας. «Μας είχαν κοντά στον αθλητισμό οι γονείς μου από μικρούς. Μέσα από τον αθλητισμό πειθαρχήσε. Βλέπεις κάποια πράγματα μέσα σου, κάποιες δυσκολίες, τις οποίες όταν μπαίνεις στα σκοτεινά μονοπάτια του θεάτρου μπορείς να τις αντιμετωπίσεις λίγο πιο εύκολα».Μιχάλης Παπαδημητρίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο ηθοποιός δεν κάνει όνειρα παρά μόνο στόχους. «Βάζω τον πήχη ψηλά και θέλω συνέχεια να εκπλήσσομαι».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

https://www.instagram.com/p/CbHb5qyNRfs/

https://www.instagram.com/p/CCv6vwmHg1L/

Μιχάλης Παπαδημητρίου ”δεν έλεγα από μικρός θα γίνω ηθοποιός” Ο ηθοποιός από την «Τούρτα της μαμάς» ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να έρθει στην Αθήνα και να φτάσει ψηλά.Δήλωσε αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε εκεί για 8 χρόνια. Όταν ολοκλήρωσε εκεί τις σπουδές του, ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, ένας εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς» συνέχισε στο ΚΘΒΕ.Μιχάλης Παπαδημητρίου ''δεν έλεγα από μικρός θα γίνω ηθοποιός''

Μιχάλης Παπαδημητρίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν, δεν έλεγα από μικρός θα γίνω ηθοποιός, απλά συνέβη και νομίζω ότι αυτός είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω και μέχρι στιγμής βιοπορίζομαι από αυτό», είπε στη Νάντια Κοντογιώργη και το «φλΕΡΤ» και συνέχισε:

«Μέσα από το θέατρο μπορώ να τα παντρέψω αυτά. Είτε με τη σκηνογραφία, ότι μαθαίνεις θα το βρεις μπροστά σου και μπορείς να το εκμεταλλευτείς».