Θάνος Τοκάκης: “Ο αδερφός μου έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο”

Θάνος Τοκάκης: "Ο αδερφός μου έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο"

“Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο” δήλωσε ο Θάνος Τοκάκης.
Ο Θάνος Τοκάκης κι η Βίκυ Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησαν για τον γάμο τους αλλά και για την περιπέτεια υγείας που περνά ο αδερφός του ηθοποιού.
Ο Θάνος Τοκάκης ανέφερε: «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook.»

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει» συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

freegossip.gr