Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 10 Μαρτίου 1954 Μάνη Εθνικότητα Έλληνας Εκπαίδευση και γλώσσες Μητρική γλώσσα Ελληνικά Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά Σπουδές Δραματική Σχολή Βεάκη Πληροφορίες ασχολίας Ιδιότητα Ηθοποιός Οικογένεια Σύζυγος Χριστίνα Βαρζοπούλου (1983–2021) Τέκνα Μαριλού Κατσαφάδου Εν ενεργεία 1973-σήμερα

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Κατσαφάδος ως Πολώνιος στον “Άμλετ” το 2018
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος (10 Μαρτίου 1954 ) είναι Έλληνας ηθοποιός.[1]

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος – Ο αδερφός του σκοτώθηκε από χειροβομβίδα, μπροστά στα μάτια του

Βιογραφικό
Ξεκίνησε στο Θέατρο Ριάλτο με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη το 1973, ενώ ακολούθησαν διάφορες θεατρικές δουλειές όπως «Το λιοντάρι το χειμώνα», «Παπαφλέσσας», «Ερωτόκριτος», «Φορτουνάτος», «Φοιτηταί», «Τοπικός Παράγων», «Η τύχη της Μαρούλας», «Κατσούρμπος». Από το 1982 μέχρι το 2008 είναι βασικό στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου κι συμμετέχοντας σε διάφορα έργα όπως «Πλούτος», «Αυλή των θαυμάτων», «Κατσούρμπος», Αριστοφάνη «Ειρήνη», Σοφοκλή «Αίας» και άλλα.

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραγωγές όπως Ανήσυχα Νιάτα την περίοδο 1973-1974, Η μάχη των πελαργών, Το γυμνό κορίτσι, Έξωση, Μη φοβάσαι τη φωτιά. Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στις σειρές 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις. Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά εποχής Το Νησί υποδυόμενος τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας Πέτρο Κοντομάρη. Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέρος του βασικού καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Κλεμμένα Όνειρα. Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Λευτέρης Παπαπέτρου, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα. Την σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά Παρουσιάστε, στο ρόλο του ταξίαρχου.

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1973-1974 Ανήσυχα νιάτα ΕΙΡΤ Γιώργος Βασικό Καστ
1981 Η μάχη των πελαργών ΥΕΝΕΔ
1982 Το γυμνό κορίτσι ΕΡΤ
1986 Τρεις και ο… κούκος! ΕΡΤ
1987 Έξωση ΕΤ2 Παύλος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1987-1988 Ελισάβετ Μαρτινέγκου ΕΤ2 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1989 Αθώος ή ένοχος ΕΤ1
Η δίκη του μεσημεριού ET2
1990-1992 Στη σκιά του χρήματος ANT1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1991 Μαύρη χρυσαλλίδα ΕΤ1 2 επεισόδια
1992 Μπελάδες για δύο MEGA Θανάσης Ξηρογιάννης Επεισόδιο: “Ο λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα”

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του

1994 Ασημένιο δηνάριο ANT1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Παράθυρο στον ήλιο ΕΤ1 Νίκος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1994-1995 Μη φοβάσαι τη φωτιά… MEGA Γιώργος Καστρινάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1995 Μαγική νύχτα ΕΤ1 Επεισόδιο: “Τα πλάσματα του νερού”
2001-2002 Δακρυσμένα Φεγγάρια STAR Αντώνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Οι Μάγισσες της Σμύρνης MEGA Ιάσων 4 επεισόδια
2007 10η εντολή ALPHA Σωτήρης Επεισόδιο: “Ο συλλέκτης”
ALPHA Νίκος Επεισόδιο: “Focus”
ALPHA Θάνος Επεισόδιο: “Η χαρά των ζώων”
Τυφλόμυγα ALPHA 4 επεισόδια

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ξεκίνησα γυρίσματα με τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”»

10η εντολή ALPHA Θεοδόσης Επεισόδιο: “Κλειστά παράθυρα”
ALPHA έμπορος Επεισόδιο: “Παιχνίδια πολέμου”
ALPHA Τζέιμς Γκαντολφίνι Επεισόδιο: “The end”
2008-2009 Μαύρα Μεσάνυχτα MEGA Νέστορας 6 επεισόδια
2010 Ο 3ος Νόμος MEGA Μηνάς Επεισόδιο: “Άδειες ψυχές”
2010-2011 Το Νησί MEGA Πέτρος Κοντομάρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2011-2014 Κλεμμένα Όνειρα MEGA Αχιλλέας Μακρής Βασικό Καστ
2015 10η εντολή ALPHA πελάτης Επεισόδιο: “Σιωπή”
ALPHA Τάσος Επεισόδιο: “Το χωράφι”
ALPHA παπάς Επεισόδιο: “Μπαρούτη”
Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου MEGA Δημήτρης Ρηγόπουλος Επεισόδιο: “Bachelor μετ’ εμποδίων”

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θοδωρής Κατσαφάδος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2016-2017 Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα ANT1 Σπύρος Καψαμπέλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2018 Ου Φονεύσεις OPEN Λάμπρος Επεισόδιο: “Χαμένοι”
OPEN Αλέκος Επεισόδιο: “Πάγος”
2018-2019 Γυναίκα Χωρίς Όνομα ANT1 Πέτρος Αντωνιάδης 4 επεισόδια
2019 Ου Φονεύσεις OPEN Ανέστης Επεισόδιο: “Στάχτες”
OPEN Σταύρος Επεισόδιο: “Προίκα”
2019-2020 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Μανούσος 3 επεισόδια
2020-2021 Παρουσιάστε ANT1 Λεόντιος Καρακώστας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Ήλιος ANT1 Νίκος Παπαϊώαννου Βασικό Καστ
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1989 Αθώος ή ένοχος;
1990 Οι σκληροί της κρουαζιέρας Σταύρος
2009 Ricordi mi ξυλόγλυπτης

Θοδωρής Κατσαφάδος: “Έχω ένα παράπονο και μια δόση στενοχώριας για αυτό”

2014 Πρόμαχος Θεό
2016 Μαγικός καθρέφτης Όμηρος
2016 Lines παππούς
2018 1968
2021 Σμύρνη μου αγαπημένη μητροπολίτης
Θεατρικές Παραστάσεις
Άμεση ενημέρωση καταλόγου
Αυτός ο κατάλογος ενημερώνεται περιοδικά με μηχανικό τρόπο από ένα bot. Επεξεργασίες σε αυτό τον κατάλογο από χρήστες με το συνηθισμένο «χειροκίνητο» τρόπο θα αναιρεθούν με την επόμενη ανανέωση από το bot!

WQS | PetScan | YASGUI | Βρείτε εικόνες
χρονική περίοδος παράσταση ρόλος εταιρεία παραγωγής θέατρο σκηνοθέτης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1974/1975 Ερωτόκριτος Δρακόμαχος Εταιρεία Θεάτρου Κρήτης περιοδεία Γιώργος Χριστοδουλάκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1975/1976 Το λιοντάρι του χειμώνα Ιωάννης Θίασος Ρεπερτορίου Θέατρο Κάβα Νίκος Χατζίσκος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1981/1982 Πλούτος Χορός Εθνικό Θέατρο Ελλάδας περιοδεία Κανέλλος Αποστόλου
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1982/1983
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1983/1984 Η αυλη των θαυμάτων Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο Κώστας Μπάκας

Θοδωρής Κατσαφάδος: Το δράμα του ηθοποιού – “Έφυγε σαν πουλάκι”

Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1984/1985 Η αγριόπαπια Μόλβικ Εθνικό Θέατρο Ελλάδας περιοδεία Κούλα Αντωνιάδου
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1994/1995 Ο έμπορος της Βενετίας Γκρατσιάνο Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Θέατρο Κοτοπούλη Κώστας Μπάκας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2011/2012 Ο Βασιλικός Μπουσάκας Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο Σπύρος Ευαγγελάτος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2011/2012 Η αυλή των θαυμάτων Ιορδάνης Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο Γιάννης Κακλέας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2017/2018 ΆμλετΟ Θοδωρής Κατσαφάδος ξεκίνησε στο Θέατρο Ριάλτο με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη το 1973.Την σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά “Παρουσιάστε”, στο ρόλο του ταξίαρχου.

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος ξεκίνησε στο Θέατρο Ριάλτο με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη το 1973, ενώ ακολούθησαν διάφορες θεατρικές δουλειές όπως «Το λιοντάρι το χειμώνα», «Παπαφλέσσας», «Ερωτόκριτος», «Φορτουνάτος», «Φοιτηταί», «Τοπικός Παράγων», «Η τύχη της Μαρούλας», «Κατσούρμπος».

 

Ο ηθοποιός με τη μακρά καλλιτεχνική συνεισφορά έχει πει σχετικά:«Το να κάνει κανείς κάτι μόνο για τα λεφτά το βρίσκω αγοραίο και χυδαίο. Είναι ανέντιμο, πώς το λένε; Εντάξει, μπορεί να βιοποριζόμαστε από αυτό το επάγγελμα, όμως, καλό είναι να προσπαθούμε να ελέγχουμε την πλεονεξία μας. Και τα όνειρα; Τα καλλιτεχνικά μας όνειρα και τα πιστεύω μας πού πάνε; Η ιδεολογία μας; Το όραμά μας;», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Έθνος.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η φτώχεια
Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι αποτελεί μέρος μιας 14μελούς οικογένειας.Ο ίδιος εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια ότι τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του έφυγαν στην Αμερική, λόγω φτώχειας, και τους είδε ξανά έπειτα από 20 χρόνια.Ακόμη, αποκάλυψε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας εργάζονταν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν.

Ο θάνατος του αδερφού του από χειροβομβίδα
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε και για την απώλεια του κατά δυο χρόνια μεγαλύτερου αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια του, παίζοντας με μια χειροβομβίδα.

«Με το να το κουβεντιάζω ξορκίζω τις τύψεις και τις ενοχές μου, γιατί εγώ βρήκα την χειροβομβίδα. Δεν το συζητούσα για πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι σα να τον έχω δίπλα μου, θέλω να ζει κοντά μου. Πάντα τον θυμάμαι, τον σκέφτομαι και τον φαντασιώνομαι πώς θα ήταν τώρα… έτσι θα τον κουβαλάω μέχρι τον θάνατό μου, έτσι ζει μέσα από εμένα», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.Το δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα Πρωτομαγιά, με τον ίδιο να βρίσκει τη χειροβομβίδα. Όλο το σκηνικό συνέβη στα πλαίσια παιχνιδιού, καθώς δεν γνώριζαν ότι παίζουν ουσιαστικά με μια χειροβομβίδα, με τον ίδιο να εξομολογείται ότι «είναι σαν χθες και καθορίζει τη ζωή του».

Οι τηλεοπτικές συνεργασίες
Στην τηλεόραση ο Γιώργος Κατσαφάδος έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραγωγές όπως Ανήσυχα Νιάτα την περίοδο 1973-1974, Η μάχη των πελαργών, Το γυμνό κορίτσι, Έξωση, Μη φοβάσαι τη φωτιά. Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στις σειρές 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις.

Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά εποχής Το Νησί υποδυόμενος τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας Πέτρο Κοντομάρη. «Πάντα με ενδιέφερε να μπαίνω σε όλα τα είδη της υποκριτικής Δεν ήθελα να βάλω ταμπέλες στην πορεία μου. Έπαιζα στο θέατρο και στο “Κλουβί με τις τρελές” ένα τραβεστί και παράλληλα έκανα γυρίσματα στο “Νησί” υποδυόμενος τον πρόεδρο των χανσενικών στη Σπιναλόγκα. Αυτό καλλιτεχνικά έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά στην αρχή είναι δύσκολο να βρεις δουλειά. Όταν είσαι νέος δεν σε κατατάσσουν στη μνήμη και δεν έρχεσαι αμέσως στο μυαλό του άλλου όταν γίνεται η διανομή ρόλων».

Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέρος του βασικού καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Κλεμμένα Όνειρα. Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα.

“Στον στρατό είχα νεοσύλλεκτο τον Μπέζο, τώρα είμαι ταξίαρχός του στη σειρά”
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος φέτος συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο και γνωρίζει από αρκετά χρόνια πριν, όταν είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά σε ένα στρατόπεδο. «Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους. Πριν πολλά χρόνια που ήμουν στον στρατό επιλοχίας στην Κόρινθο, είχα νεοσύλλεκτο τον Γιάννη Μπέζο και τώρα είμαι ταξίαρχός του και αυτός συνταγματάρχης. Εγώ τότε ασχολούμουν με το θέατρο, ο Γιάννης όχι. Είχα δει στα χαρτιά ότι έχει τελειώσει δραματική σχολή. Από τότε έχουμε μια καταπληκτική σχέση, τον αγαπώ και τον θαυμάζω και ας μην τον βλέπω συχνά».

Σ’ αυτή τη σειρά ο μεγάλος πόλος έλξης ήταν ο Γιάννης Μπέζος αλλά και οι Γιάννης Μαυροματάκης η Ελένη Ουζουνίδου, το συνεργείο, το καλογραμμένο κείμενο του Μάκη Πιτταρά και φυσικά ο Γιάννης Καραγιάννης που είναι εξαίρετος παραγωγός. Όλα συνέτειναν στο να πω το “ναι” με μεγάλη ευκολία. Ένας φίλος μου είχε πει: “Όταν έχεις δίλημμα σε ποια δουλειά να πας, να επιλέγεις αυτή που σε θέλουν πολύ”. Κι εδώ με ήθελαν και αυτό είναι τιμητικό και κολακευτικό».

Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής του
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι για το πού θα αφήσω τα παιδιά και το εγγόνι μου. Τι θα κάνουν με τη ζωή τους σ’ αυτή την κοινωνία και τη χώρα. Έχω κάνει έναν κύκλο πολύ γεμάτο στη ζωή και τη δουλειά μου, είμαι χορτάτος. Και αύριο να σταματήσουν όλα, δεν βαριέσαι… μια χαρά τα πήγα. Ένα χωριατάκι ήμουν, χωρίς διαβάσματα, χωρίς κανονικότητα, και κατάφερα να κάνω έναν ωραίο κύκλο ζωής…» τόνισε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο Mytv.

Από το 1982 μέχρι το 2008 είναι βασικό στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου κι συμμετέχοντας σε διάφορα έργα όπως «Πλούτος», «Αυλή των θαυμάτων», «Κατσούρμπος», Αριστοφάνη «Ειρήνη», Σοφοκλή «Αίας» και άλλα.

Η τηλεοπτική καριέρα και ο ρόλος στη σειρά Παρουσιαστείτε
Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραγωγές όπως Ανήσυχα Νιάτα την περίοδο 1973-1974, Η μάχη των πελαργών, Το γυμνό κορίτσι, Έξωση, Μη φοβάσαι τη φωτιά. Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στις σειρές 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις. Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά εποχής Το Νησί υποδυόμενος τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας Πέτρο Κοντομάρη. Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέρος του βασικού καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Κλεμμένα Όνειρα. Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Λευτέρης Παπαπέτρου, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα. Την σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά Παρουσιάστε, στο ρόλο του ταξίαρχου με τον Γιάννη Μπέζο.

Οι ηθοποιοί δεν ζούμε πλούσια
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος δήλωσε με πολύ ταπεινότητα και απέραντη δόση αλήθειας ότι το επάγγελμα του ηθοποιού έχει οικονομική ανασφάλεια.Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του το 2019 έχει πει: «Μια μέρα σταμάτησα μπροστά σε ένα μαγαζί στη Κερατέα με ένα σαραβαλάκι αυτοκίνητο στάρλετ που έχω προκειμένου να αγοράσω εφημερίδες και περιοδικά. Ένας κύριος που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί με αναγνώρισε και πήρε το αυτί μου να ρωτά έναν άλλο. Ρε συ αυτός ηθοποιός δεν είναι. Ναι του απαντά ο άλλος. Έπαιζε στο Νησί. Καλά ρε συ κι έχει τέτοιο αυτοκίνητο; Αυτή η στιχομυθία μου έμεινε από τότε. Δεν ξέρω αν στη φαντασία κάποιων οι ηθοποιοί πρέπει να κινούνται με αυτοκινητάρες και να ζουν σε βίλες αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Νομίζω ότι αρκετός κόσμος ξέρει ότι ψάχνουμε για δουλειά δυο φορές το χρόνο. Ότι μένουμε μήνες χωρίς δουλειά και τρώμε από τα έτοιμα, ότι δεν μας πληρώνουνε σε όλες τις δουλειές και μπορεί να ψαχνόμαστε. Εδώ βλέπουμε ηθοποιούς να πεθαίνουν στη ψάθα..»

Ο 12χρονος αδερφός μου σκοτώθηκε από χειροβομβίδα μπροστά μου
Στον τραγικό χαμό του αδελφού του σε ηλικία μόλις 12 ετών αναφέρθηκε ο Θοδωρής Κατσαφάδος και εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατό του. Ο αδελφός του σκοτώθηκε παίζοντας με μια χειροβομβίδα μπροστά στα μάτια του.

«Μιλάω για το δυστύχημα του αδερφού μου με χειροβομβίδα, την οποία βρήκα εγώ, γιατί θέλω να ζει μέσα από μένα. Ο πόνος ήταν μεγάλος γιατί ο 12χρονος αδερφός μου σκοτώθηκε από τη χειροβομβίδα μπροστά μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, όχι τον θάνατο, τον διαμελισμό. Δεν είναι το ίδιο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι οργανωμένος για να μπορέσει να επεξεργαστεί ένα σώμα που είναι… παντού.

Εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα, αλλά δεν ήξερα τι είναι. Το ότι τη χτύπαγα εγώ, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του, δεν έγινε. Την έδωσα σε εκείνον, τη χτύπαγε, τη χτύπαγε και με έσωσε ένας τοίχος για λίγα δευτερόλεπτα. Ήταν Πρωτομαγιά, δεν είχαμε σχολείο, βρήκα τη χειροβομβίδα που για μένα ήταν σαν ένα σιδερένιο κουκουνάρι» είπε ο ηθοποιός το 2019 στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Η απώλεια της συζύγου του
Δύσκολες στιγμές βιώνει αυτήν την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός Θόδωρος Κατσαφάδος, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η ηθοποιός και σύζυγος του Χριστίνα Βαρζοπούλου. Την είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στο Facebook. Μαζί, είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Μαριλού, που είναι και αυτή ηθοποιός.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :