Δημοφιλή

Τηλεθέαση Λιάγκας – Σκορδά: Ο …ΔΑΣΚΑΛΟΣ και η ΜΑΘΗΤΡΙΑ!

Ο καθένας ερμηνεύει τα νούμερα όπως θέλει. Λες και το κάνουν επίτηδες και μας καταμπερδεύουν με τα νούμερα τηλεθέασης που χωρίζουν σε γενικό και σε… δυναμικό το κοινό! Ας διαλέξουν ένα να τελειώνουμε!

Μία ακόμα μέρα ο Γιώργος Λιάγκας δείχνει ποιος είναι ο δάσκαλος στην πρώην σύζυγο. Τα πάει περίφημα, παρά το ότι δεν παίρνει καμία πάσα που να τον βοηθάει, ενώ η Σκορδά έχει τον Παπαδάκη τον οποίο δεν …εκμεταλλεύεται κιόλας!

Στο δυναμικό κοινό βέβαια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για το Γιώργο αφού την ώρα που βρίσκονται απέναντι με τη Σκορδά, αυτή την μία ώρα, έχει τα…μισά νούμερα. Μπέρδεμα βέβαια με τις εκπομπές που δεν ταυτίζονται στην ώρα και έτσι επικρατεί μπέρδεμα!

Η τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη δεν χαρίζεται… κερδίζεται. Αυτό είναι κάτι που, μάλλον, αρχίζουν να καταλαβαίνουν όλοι οι φετινοί πρωινοί μαχητές, οι οποίοι διαπιστώνουν πως ο πίνακας της Nielsen κάθε πρωί κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές.

Το πρωινό της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου κράτησε τους Αταίριαστους στην πρώτη θέση στο σύνολο της τηλεθέασης, έφερε τις Αλήθειες με τη Ζήνα στη δεύτερη θέση και από κοντά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Στο δυναμικό κοινό κράτησε η εκπομπή του ΑΝΤ1 την πρωτιά με 19,2%, αλλά ήταν η Κατερίνα Καινούργιου που έκανε την έκπληξη και σκαρφάλωσε στο 17,5%, Κου Κου, Ζήνα, Λιάγκας ακολούθησαν

Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 23,9%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18%
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ 17,8%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,7%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 13,4%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 12,2%
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΝ ALPHA 8,8%
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 5,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 19,2%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 17,5%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 16,3%

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,5%
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ 13,9%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,4%
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΝ ALPHA 9,1%
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 2,7%

Στο επίμαχο διάστημα 12:00 – 13:00, εκεί όπου συναντιούνται ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, είχαμε ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις.

Τα νούμερα τηλεθέασης στο διάστημα 12:00 – 13:00
ΓΕΝΙΚΟ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,3%
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ 16,9%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 16,7%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 11,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 19%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,4%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 14,7%
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ 9,7%

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι λάθος αυτό που λες ότι ο Λιάγκας δεν παίρνει καλή πάσα. Στο γενικό 24% παίρνει από τους αταίριαστους. Για το δυναμικό έχεις δίκιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close