Hit enter after type your search item

Το ανακοίνωσε η Γαλλική προεδρία! Με covid-19 ο Εμμανουέλ Μακρόν. Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν όπως ανακοίνωσε η Γαλλική προεδρία. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ελιζέ ο Εμανουέλ Μακρόν θα μείνει σε απομόνωση για 7 ημέρες όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Δεν έιναι ο πρώτος! Μετά τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ – χτυπήθηκε και άνθρωπος από την οικογένειά του από covid, δείτε εδώ τις εξελίξεις – και τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, είναι η σειρά του Μακρόν να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σε καραντίνα για μια βδομάδα η Μπριζίτ Μακρόν

Το βιογραφικό του Εμμανουέλ Μακρόν
Ο Εμανουέλ Ζαν-Μισέλ Φρεντερίκ Μακρόν (Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, 21 Δεκεμβρίου 1977) είναι Γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της Γαλλίας από τις 14 Μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα En Marche! («Εμπρός!»).

Γέννηθηκε και σπούδασε: Γεννημένος στην Αμιένη, ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ο γιος της Φρανσουάζ (Νογκυές), μιας φυσικού, και του Ζαν-Μισέλ Μακρόν, καθηγητή νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πικαρδίας. Μεγαλωμένος σε μια μη-θρησκευτική οικογένεια, βαπτίστηκε καθολικός στην ηλικία των 12 ετών μετά από δική του απαίτηση.

Σπούδασε στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιένης προτού οι γονείς του τον στείλουν στο Λύκειο Χένρυ IV στο Παρίσι, όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τις προπτυχιακές σπουδές. Οι γονείς του τον έστειλαν στο Παρίσι εξαιτίας του δεσμού που είχε συνάψει στο Λύκειο των Ιησουϊτών με την Μπριζίτ Οζιέρ, μια παντρεμένη καθηγήτρια με τρία παιδιά, η οποία αργότερα έγινε γυναίκα του. Σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Ναντέρ.

Το 1999 εργάστηκε ως βοηθός σύνταξης για τον Πολ Ρικέρ, τον Γάλλο προτεστάντη φιλόσοφο ο οποίος τότε έγραφε το τελευταίο μεγάλο έργο του, Η μνήμη, η ιστορία, η λήθη. Ο Μακρόν επιμελήθηκε κυρίως τις σημειώσεις και την βιβλιογραφία.

Έλαβε ένα μεταπτυχιακό στις δημόσιες σχέσεις προτού εκπαιδευτεί για μια ανώτερη σταδιοδρομία δημοσίων υπηρεσιών στην Εθνική Σχολή Διοίκησης, από όπου αποφοίτησε το 2004.

Slide Up