Ζήνα Κουτσελίνη: Εχει βιώσει αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.

Ζήνα Κουτσελίνη: Εχει βιώσει αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο. Επίσης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μεσίτης – γιατρός μου έλεγε πόσα χρήματα θέλει για να αγοράσω ωάρια»

Στην εκπομπή DOT μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων- τη σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι της έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς δεν ξεχνά ποτέ πόσο πολύ τη βοήθησε κατά το παρελθόν.

Καινούργιου και Κουτσελίνη κάνουν “παπάδες”! Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου και Δανάη Μπάρκα με …κομμένη την ανάσα!!!

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ’

Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω» ανέφερε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.