Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Η πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ σύγχρονη ιστορία! Το "ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ" και οι γονείς που "ΣΚΟΤΩΝΑΝ" το παιδί τους κάθε μέρα

Οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια και πως αυτές μπορούν να εξελιχθούν σε τόσο ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ που δεν φταντάζεται ανθρώπινος νους. Εκείνος που είναι κοντά σου μπορεί συνήθως να σε ΠΛΗΞΕΙ. Όχι ο ξένος.

Εκείνος που βρίσκεται κοντά σου όπως οι γονείς της Βασιλική Μπουτεράκου, είναι εκείνος που ξέρει ποιος είσαι, τί νοιώθεις, πως αντιδράς. Ξέρει που να …ΧΤΗΠΗΣΕΙ.
Μία κοπέλα γνωστή έφτασε όχι μόνο να νοσηλευτεί “έγκλειστη”, έφτασε στο σημείο να περιγράψει στην τηλεόραση, ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ των ανθρώπων που την έφεραν στη ζωή. Γύρω μας κυκλοφορούν πολλοί …επικίνδυνοι. Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται και ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν είναι ένας απ’ αυτούς! Όχι μόνο δεν αποτελεί πρόβλημα για τους γύρω της, αλλά ούτε για τον εαυτό της.
Εκείνο που καταλάβαμε, παρακολουθώντας όλο αυτό το στόρι, είναι πως διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Δείτε τι είπε στη συνέντευξη της!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: