Τριαντάφυλλος: “Μα, νοιώθω ΚΟΝΤΟΣ!” – “Δεν είσαι ΚΟΝΤΟΣ παιδί μου!” Η απίθανη κατάθεση διάσημης για το ΥΨΟΣ του τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος: "Μα, νοιώθω ΚΟΝΤΟΣ!" - "Δεν είσαι ΚΟΝΤΟΣ παιδί μου!" Η απίθανη κατάθεση διάσημης για το ΥΨΟΣ του τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος: “Μα, νοιώθω ΚΟΝΤΟΣ!” – “Δεν είσαι ΚΟΝΤΟΣ παιδί μου!” Η απίθανη κατάθεση διάσημης για το ΥΨΟΣ του τραγουδιστή! Μα είχε χυθεί πολύ μελάνι τότε, 25 χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα το 1997, όταν εμφανίστηκε με τις πρώτες δυνατές επιτυχίες του ο Τριαντάφυλλος!Δεν υπήρχαν τα (smart phones) τότε για ν’ απολαμβάνεις τις ειδήσεις οπότε βλέπαμε φωτογραφίες του στα περιοδικά τις εποχής να συνοδεύονται από διάφορα σχόλια καλοπροαίρετα και μη.

Χαμός! Με…ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ο Τριαντάφυλλος! Ποιος τον…ΚΑΡΦΩΣΕ!

Εκείνα που έμεινα και “Έγραψαν” μέχρι σήμερα και που πολλοί τα θυμηθήκαμε τώρα, είναι τα σχόλια για το άγχος που ο ίδιος έδιεχνε να έχει με το ύψος του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κερδίζει το survivor ο Τριαντάφυλλος! Το ΜΥΣΤΙΚΟ που έμαθαν με…καθυστέρηση!

Δεν το παραδέχτηκε ποτέ ο Τριαντάφυλλος, απλά, έτσι ερμήνευαν όλοι την συνήθεια του να φορά μπότες για εκστρατεία στην…Σιβηρία, με΄σα στο κατακαλόκαιρο!

Τώρα που ήρθε στην επικαιρότητα, φυσικά πολλοί διάσημοι θυμήθηκαν πολλά από τον Τριαντάφυλλο! Εκτός από τον αγαπημένο λαικό βάρδο Λευτέρη Πανταζή που εξέφρασε γνώμη που κάπως άδιαζε τον χαρακτήρα τπουΤριαντάφυλλου, μίλησε και η Άννα Δρούτσα η γνωσή στιχουργός με εξαιρετικά λόγια για τον τραγουδιστή και τις επιτυχίες του!

Τριαντάφυλλος σε Κόρο: «Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε!Ε, νταή!»

Η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και τη γνωριμία τους, όταν του έγραψε το πρώτο τραγούδι της καριέρας του. “Αυτός έκανε όλη την καριέρα της Νατάσσας Θεοδωρίδου”, τόνισε.

Για τον Τριαντάφυλλο, τη γνωριμία τους, την πορεία του στο “Survivor 4” και την καριέρα του μίλησε η Εύη Δρούτσα, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή του “House of Fame”.

“Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕ, ΧΑΖΕΨΕ ΕΝΤΕΛΩΣ”

“Η Ελένη Φουρέιρα δεν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Η Ελένη έχει το τραγούδι εκεί που το έχει. Η παρουσιάστρια πρέπει να έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα, να ξέρει πού απαντάει, να ρίχνει το φαρμάκι της εκεί που πρέπει και να χαϊδεύει εκεί που πρέπει.

Leave a comment

Your email address will not be published.