freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πόλεμος! ΣΥΡΡΑΞΗ με Καραβάτου – Καινούργιου! Είναι περίπου σαν τις φήμες εγκυμοσύνης. Είχε λιγούρες και μας το έλεγε στον αέρα, είχε τάσεις λιποθυμίας, σιγόνταρε από κοντά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μετά, αφού πέρασε η περίοδος που θα επέστρεφε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντίπαλη εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που η ίδια προκάλεσε.

Τραβάτε με και ας κλάιω, για να σας τα χώνω και από πάνω επειδή είμαι και …υπεράνω! Τώρα λοιπόν έχουμε νέο χαμό. Ο Κρατερός Κατσούλης έφυγε από μόνος του σύμφωνα με δηλώσεις του τις οποίες έχουμε το δικαίωμα να μην πιστεύουμε. Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη μας άφησε μια εικόνα που να ξεσπάει σε λυγμούς στον αέρα λίγο καιρό μετά. Σε αυτά προστέθηκαν και οι φήμες αντικατάστασης της από την Κατερίνα Καινούργιου.

Μην ξεχνάτε πως η ίδια η Κατερίνα δεν απέκλεισε στον αέρα το “αντίο” στο Open.

Πρόσφατα όμως καταφέρθηκε εναντίων αυτών τον φημών. Εχτός του ότι αναρωτιόμαστε που είναι το κακό αν σε καέσει κάποιος για δουλειά και που είναι το κακό να την δεχτείς, από την στιγμή που έχει αποφασίσει να πάψει η συνεργασία του με τον προηγούμενο που βρισκόταν στην θέση σου.

Επίσης, σε ότι αφορά σε όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου, ρωτάμε, υπάρχει στ’ αλήιει η φράση “κάποιος σου έρχεται και σου παίνριε την δουλειά”; Έτσι δεν είναι αυτή η…δουλειά.

Σε διώχνουν ή φεύγεις για χ,ψ λόγους και κάποιος θα έρθει ως αντικαταστάτης. Δηλαδή στην θέση του θα έλεγες δεν θέλω τη δουλειά, κάποιος ήταν πριν από μένα; Πλάκα κάνουμε; Κανείς δεν θα εργαζόταν έτσι!

Για να δούμε λοιπόν πως προέβαλε μια θυμωμένη εξήγηση της ΚατερίναΚαινούργιου για όσα ακούγονται, αλλά και τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου!

Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ”, ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κατερίνα Καραβάτου.

Οριστικό τέλος στις φήμες ότι πηγαίνει στο Star θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου…
Μέσα από το Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τώρα το διάβασα.

Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλλον δεν έγινε κατανοητό.

Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει.

Προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

 

Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα.

 

Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη».

«Αυτή τη στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό.

Κατερίνα Καινούργιου: “Ακούγεται ότι πάω στο Star και θα πάρω τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου”

Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό.

Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν. Να λήξει γιατί δεν νιώθω ωραία κι εγώ με αυτό», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πόλεμος! ΣΥΡΡΑΞΗ με Καραβάτου - Καινούργιου!

“Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ότι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά” ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Με αφορμή όσα γίνονται αυτές τις μέρες μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση μέσα από τη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης.

Η Κατερίνα Καραβάτου άδραξε την ευκαιρία και -καθώς λέγονται και γράφονται πολλά για την πρωινή ζώνη του STAR και την πιθανή έλευση γνωστής παρουσιάστριας- είπε πολύ συγκεκριμένα πράγματα με σαφείς αποδέκτες…

Κατερίνα Καραβάτου με σαφείς αιχμές: “Ξαφνικά, ακούς ότι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη δουλειά”

«Επειδή εγώ έχω υπάρξει σε παρόμοια θέση, παλιότερα στη ζωή μου, θέλω να σας πω ότι αυτή η ψυχραιμία, το χαμόγελο, είναι και μια προσπάθεια να μπορέσεις να μην πάθεις κάποια έκρηξη -ενδεχομένως- μπροστά στις κάμερες.

Γιατί, ναι, πηγαίνεις σε νομική οδό, ναι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές δικηγόροι που θα εμπλακούν και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αυτή η εσωτερική πάλη.

Η δική μου γνώμη είναι η εξής. Οι δύο πλευρές θα πράξουν τα δέοντα.

Γενικότερα… και όχι γι’ αυτήν την υπόθεση, αφού μιλάμε για μια δικαστική διαμάχη γενικά και όχι για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ, να σας πω ότι… Μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές της, τις αλλαγές της.

Αυτό είναι πάρα πολύ θεμιτό.

Μια επιχείρηση που είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όπως τα θεωρεί, φυσικά και θα το κάνει.
Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ότι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά.

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε Για Το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ Με Τον Κρατερό Κατσούλη

Είναι και αυτά επίσης πάρα πολύ ωραία να τα σέβεται μια επιχείρηση και νομίζω ότι με έναν ωραίο διάλογο πρέπει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Να μην το πάμε μόνο τηλεοπτικά, να το πάμε και αλλού», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε όλο νόημα:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο.

Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά.

Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

“ΣΟΥΤΑΡΑΝ” την Καραβάτου! ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ της! ΕΜΑΘΕ πως η Καινούργιου της “ΠΗΡΕ” το ΠΡΩΙΝΟ!!!

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό.

Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια.

Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας.

Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος.

Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».

«Εύχομαι η λύση να είναι αληθινή και με κουβέντα και με προσπάθεια κατανόησης εκ μέρους και των δύο πλευρών», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner