Τρύφωνας Σαμαράς: Κρατάει ΜΟΥΤΡΑ στην Τζένη Μπαλατσινού
Τρύφωνας Σαμαράς: Κρατάει ΜΟΥΤΡΑ στην Τζένη Μπαλατσινού Στα backstages φωτογράφισης που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός κομμωτής, μάλιστα, έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Τζένη Μπαλατσινού.
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ότι η Τζένη Μπαλατσινού τον έχει κάνει unfollow από το Instagram και μάλιστα το ίδιο έπραξε και αυτός
«Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow. Όταν κάποιος σε κάνει unfollow, το αφήνεις και προσπερνάς. Την έκανα κι εγώ», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Τζένη Μπαλατσινού: “Ξυπνάω και λέω «Παναγία μου» και παίρνω την τρομάρα μου”
Στη συνέχεια ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε γιατί δεν πήγε διακοπές στο Ντουμπάι με τον Νίκο Κοκλώνη την Πρωτοχρονιά;
«Προτίμησα να κάτσω εδώ γιατί ήθελα να πάω να δω τον μπαμπά μου, αν και δεν μπόρεσα τελικά. Περιμένω αυτές τις ημέρες μήπως πάω τελικά», δήλωσε ο γνωστός κομμωτής.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
