Τζένη Μπαλατσινού: «Εκεί μου γυρνάει το μάτι.»

Τζένη Μπαλατσινού: «Αν με τη σιωπή μου έχει πάρει περισσότερο φόρα, εκεί μου γυρνάει το μάτι.»

Τζένη Μπαλατσινού: «Αν με τη σιωπή μου έχει πάρει περισσότερο φόρα, εκεί μου γυρνάει το μάτι.» «Όταν θίγουν την αξιοπρέπεια μου…»

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στο ΣΟΥΚΟΥ και μίλησε για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει με μία αξιοπρέπεια τα πράγματα στη ζωή της, όπως το διαζύγιο της ή κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ

«Νομίζω με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δουλεύαμε μαζί την χειρότερη περίοδο» ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με τον πρόλογο της Μαρίας Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διεκρίνησε:

«Ήταν εκείνη η περίοδος του πρωινού με τον Πέτρο, σε μια δύσκολη περίοδο που το μάθαμε όλοι μετά. Αυτό ήταν προς τιμήν τους. Η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να παίρνει το καλό από όλα.»

Για το αν είναι καταπιεστικό το να αντιμετωπίζει κανείς τις καταστάσεις στωικά…

Τζένη Μπαλατσινού forever MOMMY: Οι ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της στη Μονεμβασιά!

«Δεν είναι καταπιεστικό. Νομίζω ότι όταν προσπαθείς και κάνεις «ανάγνωση» στον φόβο, δηλαδή τον αποκωδικοποιείς, γιατί όταν συμβαίνουν δύσκολα γεγονότα στη ζωή σου, αυτό που σε κυριεύει είναι ο φόβος. Όπως κυριεύει και όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Όταν αποκωδικοποιήσεις το φόβο και κάτσεις και τα συζητήσεις ότι είναι ένα δύο τρία τα πράγματα, παίρνεις απόσταση και μπορείς να δεις πιο καθαρά. Το σημαντικό είναι να μη φοβάσαι. Νομίζω ότι έχω καταφέρει να συζητάω πολύ καλά τα θέματα που με φοβίζουν και να τα καταννοώ και να τα αντιμετωπίζω με απόσταση, όπως θα τα αντιμετώπιζε ένας τρίτος δίπλα μου.»

Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει το μποστάνι του σπιτιού της!

«Δεν είμαι τόσο ζεν. Θεωρώ ότι όταν θίγουν την αξιοπρέπεια μου, ή δεν με σεβαστούν…

μπορεί να κάνω υπομονή πάρα πολύ, αλλά μπορεί να γίνει το τόσο και να δω ότι κάποιος

δεν σέβεται κάποιον ή τον έχει υποτιμήσει,

ή θεωρεί ότι με τη σιωπή μου έχει πάρει περισσότερο φόρα, εκεί μου γυρνάει το μάτι.»