Τζένη Μπαλατσινού: Η Ρούλα Κορομηλά γέρνει στον ώμο της! Σπαραξικάρδια εξομολόγηση
Τζένη Μπαλατσινού: Η Ρούλα Κορομηλά γέρνει στον ώμο της! Σπαραξικάρδια εξομολόγηση. Είναι ίσως που εμπνέει τους άλλους να της ανοιχτούν όταν εισπράτουν αυτή την τρυφερή και εξαιρετικά ευγενική της αύρα. Η Τζένη Μπαλατσινού δημιούργησε όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε η Ρούλα Κορομηλά ν’ αποκαλύψει εκείνα που ως γυναίκα την σταναχώρησαν για χρόνια και μάλιστα με αποτέλεσμα εκτός από την ψυχολογια της, να θέσουν σε σοβαρότατο κίνδυνο την ζωή της! Με αφορμή την παρουσία της στον τοκετό μιας καλής της φίλης, όπου κατάφερε να ζήσει από κοντά όλη αυτήν τη μαγεία του θαύματος της ζωής, η Ρούλα εξομολογήθηκε πως αγαπά πολύ τα παιδιά, παρόλο που δεν έχει δικά της.
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Η…ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ
Η απόλυτη πρόταση: “Προσπάθησα όσο προσπαθούν. Έκανα εξωσωματικές, προσπάθησα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Από την άλλη, μου έτυχε στη ζωή μου, όσους άντρες παντρεύτηκα να έχουν παιδιά με τα οποία απέκτησα μια πολύ ζεστή, φιλική σχέση”, είπε χαρακτηριστικά. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν η πρώτη καλεσμένη του Πρωινού mou στο Mega 2015 και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια με τα απειρα τηλεοπτικά χιλιόμετρα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε στιγμές από την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε
πως έχει προσπαθήσει πολύ να κάνει ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε.
Τζένη Μπαλατσινού: Μπήκε σε καντίνα και έφτιαξε μόνη της… ΒΡΩΜΙΚΟ!
Διαβάστε ακόμα:
Tζένη Μπαλατσινού: «Μου έχει λείψει η φιλία μου με την Ελένη Μενεγάκη» Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια μεγάλη γιορτή για τις δυο κόρες της, ένα ξεχωριστό πάρτυ μασκέ για τα γενέθλια της Λάουρας και της Βαλέριας το 2015. Φωτογραφίες από το πάρτι υπήρχαν σήμερα σε όλα τα lifestyle περιοδικά και το θέμα απασχόλησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και το Πρωινό mou.
Στις φωτογραφίες με τους καλεσμένους του πάρτι είδαμε και την Τζένη Μπαλατσινού. Με δεδομένο ότι οι σχέσεις μεταξύ Ελένης και Πέτρου-Τζένης ήταν τα τελευταία χρόνια παγωμένες, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν σήμερα πρώτη φορά για το θέμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν τους λόγους της ψύχρας.
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: 4+4 ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ!!!
«Όταν υπάρχουν στιγμές λίγο πιο έντονες και έχεις ζήσει πολύ ωραία πράγματα με έναν άνθρωπο,πιστεύω πως όσο και αν έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή τα ξαναβρίσκεις.» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Άκης Καβατζίκης ρώτησε:
«Σου είχε λείψει η φιλία σου με την Ελένη Μενεγάκη»; Η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολύ γιατί γελάω πάρα πολύ μαζί της. Η Ελένη είναι μια πολύ καλή φίλη».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
