Hit enter after type your search item
img

Τζένη Μπαλατσινού κάνω πράγματα που με ευχαριστούν: ‘Να μη βάφομαι καθόλου, να περπατάω, να διαβάζω, να πηγαίνω για μπάνιο’

/
/

Τζένη Μπαλατσινού κάνω πράγματα που με ευχαριστούν: ‘Να μη βάφομαι καθόλου, να περπατάω, να διαβάζω, να πηγαίνω για μπάνιο’ Πόσα χρόνια έχεις να πεις «είμαι για πάρτη μου»;
Κοίτα, γενικά τα τελευταία χρόνια επιδιώκω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Σίγουρα το
καλοκαίρι δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να κοιτάξουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Μου αρέ-
σει που υπάρχει αυτή η διακοπή του χρόνου, που δεν έχω πρόγραμμα και μπορώ να είμαι κοντά
στη φύση και στη θάλασσα που αγαπώ. Να μη βάφομαι καθόλου, να περπατάω, να διαβάζω, να πηγαίνω για μπάνιο ακόμα και στις 10 το βράδυ αν έχει φεγγάρι.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ

Πώς είναι να είσαι με έναν άνθρωπο 20 χρόνια και μετά να τον βλέπεις καθημερινά αλλά να μην υπάρχει αυτό το ερωτικό, όπως συμβαίνει μ’ εσένα και τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Με τον Πέτρο υπάρχει αγάπη, εκτίμηση…

Η κόρη σου, η Αμαλία, σου λείπει; Πώς σου φαίνεται που το παιδί σου είναι μακριά;
Τώρα έχει έρθει για τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν σου κρύβω πως στην αρχή –όπως κάθε μαμά– ένιωσα αυτό το σφίξιμο του αποχωρισμού. Ναι, μου λείπει το κορίτσι μου, καθώς ήταν και το πρώτο παιδί μου που έκοψε τον ομφάλιο λώρο, αλλά όταν την ακούω πόσο χαρούμενη είναι που κάνει αυτό που αγαπά είμαι καλά.

Το καλοκαίρι που βγήκαν οι φωτογραφίες σου σ’εμάς στο YOU πρέπει να πω ότι δεν έκανες υστερίες, δεν πήρες τηλέφωνα… Στενοχωρήθηκες ή ενοχλήθηκες που δημοσιοποιήθηκε η προσωπική σου ζωή;
Υστερίες γιατί να κάνω; Πιο πολύ τρόμαξα για τα παιδιά μου, πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο.

Αν σου ζητήσει ο άνθρωπός σου να κάνετε οικογένεια θα κάνεις άλλο παιδί;
Δεν νομίζω ότι θα κάνω άλλο παιδί…

Άλλο γάμο θα έκανες;
Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ!

Με τις κόρες σου, που είναι πλέον μεγάλες, συζητάς τα προσωπικά σου; Σου λένε «μαμά να ξαναφτιάξεις την ζωή σου»;
Με τα παιδιά μου δεν συζητάω τα προσωπικά μου, δεν τα αναλύω… Το ότι μπορεί να ξέρουν πως είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ναι, αλλά μέχρι εκεί.

Κάνοντας έναν απολογισμό της ζωής σου τι σκέφτεσαι;
Νιώθω χορτάτη σαν γυναίκα. Έχω βιώσει τον έρωτα, έχω πάρει αγάπη, αποδοχή, έχω δεχτεί πολύ ωραία συναισθήματα. Μου αρέσει να βλέπω τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει μια ωραία αφρικανική παροιμία που λέει: «Στρέψε το πρόσωπό σου στον ήλιο και όλες οι σκιές θα εξαφανιστούν, θα πέσουν πίσω σου»… Οπότε κρατάω μόνο τα καλά και προχωράω.

Τζένη Μπαλατσινού-Αμαλία Κωστοπούλου: Σαν δίδυμες αδελφές για ψώνια

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, στήνεις την Τζένη στον τοίχο και την πυροβολείς;
Δεν με «χαϊδεύω». Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχω σταματήσει να είμαι πολύ αυστηρή με την Τζένη. Γιατί η «προπόνηση» που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια μού έχει δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που δεν μου επιτρέπει να κάνω κάτι για το οποίο μετά δεν θα σέβομαι τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Τα λάθη είναι ωραία, το σημαντικό, όμως, στη ζωή είναι να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και στη συνέχεια όλους τους άλλους. Έχω προσπαθήσει πολύ ώστε να μην είμαι ενοχική με τους άλλους, αυτό το έχω «δουλέψει» ιδιαίτερα και νομίζω πως τα έχω καταφέρει.

Σε ενοχλεί ότι στο υπόλοιπο της ζωής σου θα σε ρωτάνε για τον Κωστόπουλο;
Το έχω συνηθίσει, είναι φυσιολογικό.Στα ψέματα είσαι καλή; Στα «λευκά» ψέματα είμαι καλή! (γέλια)

Τελικά πλαστικές έχεις κάνει;
Εσύ που με βλέπεις από κοντά τι λες;

Με την εικόνα σου πώς τα πας; Έχεις αγωνίες για το πώς είσαι το πρωί;
Υπάρχουν φορές που ξυπνάω και λέω «Παναγία μου» και παίρνω την τρομάρα μου αλλά και μέρες που λέω «καλά πάμε»…

Τζένη Μπαλατσινού: “Ξυπνάω και λέω «Παναγία μου» και παίρνω την τρομάρα μου”

Η εκπομπή «Jenny Jenny» σού πάει πολύ…
Νομίζω ότι είναι η μια εκπομπή πολύ κοντά στα πράγματα που μου αρέσουν και στο πώς εγώ θέλω να βλέπω τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω μου. Είμαι τυχερή που η ομάδα μας έκατσε τόσο όμορφα. Μου είπε ένα ωραίο χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης μου, ο Λεωνίδας Πανωνίδης: «Τζένη, τα κάνεις όλα λάθος και βγαίνουν όλα τέλεια»… (γέλια)

Η τέλεια γυναίκα μήπως τελικά είναι αυτή που κάνει πολλά λάθη;
Δεν ξέρω ποια είναι η τέλεια γυναίκα! Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος κι αυτό είναι το ωραίο, ότι, δηλαδή, όλοι είμαστε ημιτελείς… Είμαστε και τα λάθη μας! Και χωρίς αυτά θα ήταν και πολύ βαρετή η ζωή μας. Γενικά μου αρέσει πολύ να βλέπω όμορφα πράγματα στους ανθρώπους και να μπορώ να τα υιοθετώ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :