Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τζένη Μπαλατσινού Βασίλης Κικίλιας ΒΟΜΒΑ: Έτσι φτάσαμε στον ΧΩΡΙΣΜΟ! Αναφερόμενη στην γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού είπε πως δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί, ούτε ότι θα έκανε σχέση με κάποιον άνδρα που δεν έχει κάνει τον κύκλο της ζωής του, υπογραμμίζοντας πως περίμενε να γνωρίσει κάποιον που να είναι στην ίδια κατάσταση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίου” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (18/11) η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την γνωριμία της με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, αλλά και και τα τέσσερα παιδιά της.

 

Η Τζένη Μπαλατσινού περιέγραψε την γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, ενώ αποκάλυψε τον σύντομο χωρισμό που είχαν. Τι είπε για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, όπου κινδύνευσε η ζωή της.

 

“Έχουμε μια καλή συνεννόηση.

Αυτό χρειάστηκε πολλή δουλειά και από τους δυο μας και πραγματικά θέλει και τους δυο ανθρώπους να συνεργάζονται για αυτό, δεν φτάνει να συνεργάζεται ο ένας.

Τζένη Μπαλατσινού η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο δύσκολος τοκετός, η ΕΝΤΑΤΙΚΗ, και οι 18 μέρες…αντί για τέσσερις παραμονής.

Το πιο σημαντικό σε ένα χωρισμό, επειδή ένας χωρισμός είναι πένθος, ένας μικρός θάνατος, είναι να έχεις σωστή κρίση και ό, τι έχεις προσωπικό να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών.

 

Δεν μπορώ να πω πως όλα ήταν πάντα τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά και όμως υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά και πάντα συνεχίζει να υπάρχει”, συμπλήρωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Βασίλης Κικίλιας: Η γνωριμία, ο σύντομος χωρισμός και ο γάμος

Αναφερόμενη στην γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού είπε πως δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί, ούτε ότι θα έκανε σχέση με κάποιον άνδρα που δεν έχει κάνει τον κύκλο της ζωής του, υπογραμμίζοντας πως περίμενε να γνωρίσει κάποιον που να είναι στην ίδια κατάσταση.

Ο λόγος του διαζυγίου με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκίνησε με τους λόγους του χωρισμού της από τον Πέτρο Κωστόπολο, με την Τζένη Μπαλατσινού να αναφέρει πως τους ξέρουν καλύτερα οι δυο τους και ότι αυτό που κρατάει από τον γάμο τους είναι μόνο οι καλές στιγμές.

“Για τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε θα ξεκινήσω.

Τζένη Μπαλατσινού σε Βασίλη Κικίλια: ‘Το πιο περίεργο ΡΟΥΣΦΕΤΙ που σου έχουν Ζητήσει;’

Επειδή ποτέ δεν έχω βγει να μιλήσω για αυτό και ούτε ο ίδιος και είναι προς τιμή του, θέλω να πω ο λόγος ποιος είναι.

Όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω. Και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δε θα μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς.

Αρκεί που ξέρω εγώ και εκείνος. Από εκεί και πέρα, 20 χρόνια έχω να θυμάμαι τις καλές στιγμές. Είκοσι χρόνια ήμασταν μαζί, 18 παντρεμένοι. Τα παιδιά μας ήταν το πιο σημαντικό”, είπε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή είχαν χωρίσει για 8 μήνες, ωστόσο δεν κατάφεραν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

“Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο.

Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει”, ανέφερε.

Όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας για την Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε με live σύνδεση στην εκπομπή και είπε για την σύζυγό του:

“Εξακολουθώ να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση.

Τζενη Μπαλατσινου! Κολλητή με την ΑΔΕΡΦΗ του Βασίλη Κικίλια

 

Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα. Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις.

 

Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε.

Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους.

 

Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ’ όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος”.

Οι δυσκολίες στη γέννα του τέταρτου παιδιού

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε συγκινημένη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, τονίζοντας ότι κινδύνευσε η ζωή της.

“Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία.

 

Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελός μου.

Αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι’ αυτό που συνέβη. Θα είχαμε πάει με άγνοια.

 

Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου.

 

Όλοι πίστευαν πως θα γεννήσω αργότερα. Πήρα τηλέφωνο την μοναχή μου στην Πάτμο. Το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος.

 

Οφείλω πάρα πολλά στον Βασίλη.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή. Κινδύνευσε η ζωή μου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου. Μέσα από κάθε δυσκολία έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος”, είπε.

Όσο για τα παιδιά της, ανέφερε πως η αγάπη της μητέρας δεν μετριέται σε αριθμούς και ότι αισθάνεται το ίδιο για όλα, ενώ προσπαθεί να έχει μαζί τους μια πολύ καλή επικοινωνία.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :