”Βάλαν τα κλάματα” Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ φάρσα της Ελένης Μενεγάκη στα παιδιά της

”Βάλαν τα κλάματα” Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ φάρσα της Ελένης Μενεγάκη στα παιδιά της Η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε για τα όρια που πρέπει να μπαίνουν στα παιδιά, εξομολογούμενη ότι τα δικά της δεν την ακούνε πάντα εύκολα, και στο σπίτι της επικρατεί ένας κακός χαμός.

ΣΟΚΑΡΕΙ …Η Ελένη Μενεγάκη Για Το Θάνατο Του Πατέρα Της

Η λαμπερή παρουσιάστρια, δεν δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί και μία απίστευτη φάρσα που έκανε απηυδισμένη μία μέρα στα παιδιά της, κάνοντάς τα να βάλουν τα κλάματα: Διαβάστε παρακάτω…

“Τόσα χρόνια τα λέω, θα τα λέω στον ύπνο μου. Θα σας πω τώρα ένα πείραμα που έκανα μια μέρα και τα παιδιά μου ακόμα το θυμούνται: Είπα να κάνω το ρόλο της Μαίρης Αρώνη, να είμαι στον κόσμο μου! Να τα βλέπω να βγάζουν παπούτσια, και να βουτάνε στο χιόνι, και να λένε δεν έχει κρύο.

Ζήνα Κουτσελίνη καλεί Ελένη Μενεγάκη: ” Ανθρωπος σε ανάγκη, πάμε να βοηθήσουμε”

Και σε ό,τι να μου λένε να τους λέω “ναι!”! Αφού στην αρχή με μετρούσε ο μεγαλύτερος, γιατί τα μικρά είχαν φρικάρει, είχα αντιγράψει την Αρώνη, και μου έλεγε ότι θα πετάξουμε τα ρούχα από το μπαλκόνι. Και μου λέει, θα βάλω τα πόδια μου στα νερά και στο χιόνι, και του έλεγα μπες ολόκληρος!

Να τους ΖΗΣΕΙ! ΕΓΚΥΟΣ στο ΔΕΥΤΕΡΟ παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ πλέον ούτε το πουκάμισο!

Ακόμη το θυμούνται, έβαλαν τα κλάματα, νόμιζαν ότι κάτι έπαθα. Αλλά δεν το ξανάκανα, γιατί είχαν ταραχτεί, εντάξει, μεγάλωσαν κιόλας! Έλεγαν φέρτε τη μαμά μας σπίτι, που είναι;” είπε η Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντας το καλό μάθημα που έδωσε στα παιδιά της.

Τρέμε ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! SEXY Η Κατερίνα Ζαρίφη Μετά Τα -18 Κιλά!

Δείτε τη διήγησή της στο βίντεο που ακολουθεί: