Βέφα Αλεξιάδου ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ: «Ας ήμουνα ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου»

Βέφα Αλεξιάδου ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ: «Ας ήμουνα ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου» Το συγκλονιστικό μήνυμα που είχε στείλε μέσω εκπομπής η Βέφα Αλεξιάδου, ακόμη προκαλεί συγκίνηση…

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ! ”ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, Η ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ…”

«Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει, δε θα στεκόμουν στα πόδια μου… Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο χαρακτήρας μου, η αισιοδοξία μου, η αγάπη μου για τη ζωή, η αγάπη του κόσμου και η πίστη μου στο θεό.

Βέφα Αλεξιάδου – Άκης Πετρετζίκης: “ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ” για μια…ΚΟΥΤΑΛΑ!

Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν είναι στιγμές που είσαι μόνος σου και είναι πάρα πολλές αυτές οι στιγμές, τότε έχεις το θεό μαζί σου, μιλάω μαζί του, φωνάζω, δεν του είπα ποτέ… Αυτόν τον πόνο τον έχεις μέχρι να κλείσεις τα μάτια. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα»!

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βέφα Αλεξιάδου: ”Δούλεψα δεκαεφτά χρόνια στην τηλεόραση δίχως να πάρω μία”

Και πρόσθεσε: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουνα ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου»!», είπε η Βέφα Αλεξιάδου.

ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ”ΑΧΑΡΙΣΤΗ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΜΑΘΕ!”