Δημοφιλή

Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ! Που πέρασαν ΚΡΥΦΑ τα ΣΤΕΦΑΝΑ! Ο κουμπάρος ήταν…

Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ! Που πέρασαν ΚΡΥΦΑ τα ΣΤΕΦΑΝΑ! Ο κουμπάρος ήταν… Το όνειρο που βγήκε αληθινό. Το παραμύθι που έγινε πιστευτό,…αν και στην αρχή δεν το πίστεψε κανένας…και καλά έκανε!

Βλέπετε το καλό με τις ειδήσεις είναι η πληροφόρηση και το αστείο (το λέμε κομψά) είναι η παραπληροφόρηση! Το σημαντικό ξέρετε ποιο είναι; Το ότι όλοι, κάνουν απόλυτα την δουλειά τους.

Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ!
Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ!

Όλοι είναι χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και πετυχημένοι!

Τι συνέβη λοιπόν; Καταλάβατε;

Είναι από αναπάντεχο, έως απίστευτα αστείο το τι έγινε γνωστό τις τελυταίες μέρες. Το πως μπερδεύτηκε η αλήθεια με το…ράδιο αρβύλα. Το πόσο διασκέδασαν όλοι την..είδηση του γάμου της πανέμορφης Ζέτας Μακρυπούλια με διάσημο οδοντίατρο!

Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά! Οι ΣΩΣΤΕΣ και ΛΑΘΟΣ επιλογές της για το μαγιό! Το καλοκαίρι και τις διακοπές της!

Τι γράφτηκε και ποια είναι η αλήθεια: Το ξέρει η Ζέτα πως παντρέυτηκε; Κόλαση με τις εξελίξεις στην ζωή της διάσημης Ζέτας Μακρυπούλια! Το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ μη χαίρεσαι, δεν είναι το παραδοσιακό. Ξέρεις πως αντιμετωπίζει η Ζέτα την δημοσιότητα σε τόσο προσωπικά ζητήματα.

Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ! 1
Ζέτα Μακρυπούλια γάμος! Πως ΕΓΙΝΕ η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ! 1

Ο γάμος λοιπόν που αναμένεται να γίνει στην Πάρο, αν αληθέυουν οι φήμες, θα συμβεί μέσα στον 15αύγουστο! Οι φίλοι που θα είναι καλεσμένοι, δεν είναι απλά λίγοι! Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά! Οι ΣΩΣΤΕΣ και ΛΑΘΟΣ επιλογές της για το μαγιό! Το καλοκαίρι και τις διακοπές της!
Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά! Οι ΣΩΣΤΕΣ και ΛΑΘΟΣ επιλογές της για το μαγιό! Το καλοκαίρι και τις διακοπές της!

Εκεί που δεν το περιμέναμε, η εντυπωσιακής ομορφιάς και…διακριτικότητας στην ζωή της ηθοποίος, έχει ετοιμάσει τα πάντα…και μάλιστα όχι με πολιτικό γάμο. Όχι! Όλα θα γίνουν παραδοσιακά…Το μόνο που δεν περιμέναμε από την Ζέτα Μακρυπούλια. Θα μας πείτε,..γιατί; Γάμο περιμένατε;

Ζέτα Μακρυπούλια: Ε ναι, ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Αύγουστο και...13 ο ΓΑΜΟΣ! Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, οι μπομπονιέρες, οι καλεσμένοι, το γλέντι!
Ζέτα Μακρυπούλια: Ε ναι, ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Αύγουστο και…13 ο ΓΑΜΟΣ! Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, οι μπομπονιέρες, οι καλεσμένοι, το γλέντι!

Η είδηση λοιπόν έσκασε πριν λίγο και συνδέεται άμεσα με δημοσίευμα περιοδικού που ανακοίνωσε τα…π΄ρωτα χαρμόσυνα νέα για την ηθοποιό παρουσιάστρια.

Your Face Sounds Familiar! Ζέτα Μακρυπούλια ΠΗΡΕ την ΘΕΣΗ της Μαρίας Μπεκατώρου

Η…διαρροή έγινε από καλεσμένο φυσικά. Γνωστή φυσικά έγινε και η ακριβής ημερομηνία και η τοποθεσία.

Ζέτα Μακρυπούλια ΓΑΜΟΣ: Το ΤΑΞΙΔΙ του ΜΕΛΙΤΟΣ και Η ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ στο ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ!
Ζέτα Μακρυπούλια ΓΑΜΟΣ: Το ΤΑΞΙΔΙ του ΜΕΛΙΤΟΣ και Η ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ στο ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ!
Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ του ΓΑΜΟΥ!
Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ του ΓΑΜΟΥ!

Σε λίγο περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι!…

Μόλις ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ! Η Ζέτα Μακρυπούλια ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ στην Πάρο! Ποιος είναι ο άντρας της ζωής της!
Μόλις ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ! Η Ζέτα Μακρυπούλια ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ στην Πάρο! Ποιος είναι ο άντρας της ζωής της!Μόλις ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ! Η Ζέτα Μακρυπούλια ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ στην Πάρο! Ποιος είναι ο άντρας της ζωής της!

Διαβάστε ακόμα, τι γράφτηκε πριν λίγο καιρό…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Yes, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μαρτυρίες λένε πως δεν είναι λίγες οι φορές που στα διαλλείματα από τα γυρίσματα του “Ρουκ Ζουκ” την έχουν πιάσει να χαζεύει μωρουδιακά.

Σύμφωνα με το περιοδικό, μετά τον χωρισμός της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το περασμένο καλοκαίρι και ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, η Ζέτα Μακρυπούλια χαμογελάει ξανά. Όπως φαίνεται είναι ξανά ερωτευμένη με τον οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε.

Μακρυπούλια έγκυος
Μακρυπούλια έγκυος

Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!! Παρά το ότι γράφτηκε ξανά και ξανά, η σχέση της με τον κούκλο χειρουργό οδοντίατρο, σαν αν είχε μπει σε….σιγή σε ίτι αφορά τα δημοσιεύματα. Έλα όμως που από…ανύποπτα περιστατικά, προκύπτουν τα καλύτερα. Σύμφωνα με… πολύ καλές πληροφορίες, το ζευγάρι παραμένει διακριτικά μαζί όλους αυτούς τους μήνες και η Ζέτα μόλις έμαθε πως εγκυμωνεί!

Κι ΟΜΩΣ! ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ με την Ζέτα Μακρυπούλια στο ΒΟΥΝΟ και της ΕΒΑΖΑΝ ΧΕΡΙ!!! (φωτογραφίες)

Μάλιστα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και γι αυτό δεν ανακοινώνεται, αλλά απ’ όσο γωρίζουμε, η ηθοποιός, δεν έχει πρόθεση να το κρύψει για πολύ.

Συνεχίζεται!

Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!!
Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου! Η εξαιρετικά γοητευτική Ζέτα Μακρυπούλια γύρισε σελίδα και στην σελίδα αυτή βρήκε μπροστά της έναν εξίσου γοητευτικό άντρα. Πασίγνωστο και πολύ επιτυχημένο στον χώρο του με χαμηλό προφίλ και μεγάλες προοπτικές η σχέση αυτή να ευδοκιμήσει! Τι έγινε και δεν μάθατε ακόμα; Χαμός! Η Ζέτα Μακρυπούλια σε ΣΧΕΣΗ με τον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ της!!! ΑΓΚΑΛΙΑ στο Λούνα παρκ!!!

Μακρυπούλια έγκυος
Μακρυπούλια έγκυος

Πως προέκυψε το ειδύλλιο Πως προέκυψε η σχέση τους! Δέδες Κωνσταντίνος tο όνομα του γοητευτικού χειρουργού οδοντίατρου! Πως προέκυψε η σχέση τους; Θα το ακούσετε το αναμενόμενο. Πονούσε το δοντάκι της και πήγαινε όλο και πιο συχνά! Μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες με άνεση από την επίσκεψη της στο οδοντιατρίο του. Κάπως έτσι φαίνεται να προέκυψε το ειδύλλιο, αφού η εξ’ επαφής συναντήσεις τους έκαναν το θαύμα τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου

Η σχέση λοιπόν χωρίς να μας το χει πει φυσικά η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια, χρονολογείται από…τουλάχιστον τότε. Δηλαδή την εποχή που αν

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο περισσότερα!

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου

Μέχρι τότε, λίγα λόγια για τον χειρούργο οδοντίατρο της Ζέτας Μακρυπούλια!

Γεμάτος ενέργεια και αεικίνητος, έχει έναν μοναδικό τρόπο να χωρά ατελείωτα projects και εκκρεμότητες σε μία ημέρα που έχει μόνο 24 ώρες. Ιατρείο, Τεχνόπολη, πλάνα για δραστηριότητες, γυμναστήριο, επαφές με κόσμο.

«Οσο γεμάτο κι αν είναι το πρόγραμμα, δεν ξεχνώ ποτέ τους φίλους μου», είναι η φιλοσοφία της ζωής του.

«Η ποιοτική επαφή με τους ανθρώπους μας είναι πολιτισμός», μου εξηγεί.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος Θησείου.

Σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια ίδρυσε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά.

Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής.
Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και τη ζωή στο κέντρο της πόλης.

Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει κι έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στην τηλεοπτική εκπομπή «YFSF» του ΑNT1 και ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων.

Το κίνητρό του για να ασχοληθεί με τα κοινά του δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω “αυτό δεν γίνεται”».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ: Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σε έναν χώρο στον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω.

Ηταν η πρώτη φορά που ασχολούμουν με τα κοινά και δεν ήξερα προς τα πού έχω κλίση, οπότε εμπιστεύτηκα την επιλογή του Μπακογιάννη ο οποίος κάτι έβλεπε σε εμένα. Με τον δήμαρχο της Αθήνας δεν γνωριζόμασταν χρόνια.

Τον γνώριζα βέβαια ως περιφερειάρχη και ως δήμαρχο στο Καρπενήσι. Τον παρακολουθούσα. Μου άρεσε το γεγονός ότι είναι ένας σύγχρονος πολιτικός, με μια νορμάλ γλώσσα, ένας κανονικός άνθρωπος. Πολιτικός νέας κοπής.
Θυμάμαι ότι όταν τον είχα πρωτοδεί στην τηλεόραση μου κίνησε το ενδιαφέρον και τον γκούγκλαρα για να δω ποιος είναι.

«Ωραίος τύπος είναι αυτός!», σκέφτηκα. Στη διά ζώσης γνωριμία αποδείχτηκε πως ό,τι έβλεπα στην τηλεόραση, αυτό και ήταν. Είναι ωραίος τύπος ο Μπακογιάννης. Φαντάσου ότι όταν πριν από τις εκλογές είχα πάει στο γραφείο του για να γνωριστούμε, είχα πάει με την πρόθεση ότι θα πω όχι, δεν ήξερα αν μου έβγαινε ο χρόνος.

G.: Και όταν σου έγινε πρόταση για να αναλάβεις επικεφαλής της Τεχνόπολης;

Κ.Δ.: Hθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης.

Η Τεχνόπολη είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί πολύ σημαντικά projects. Eίχα ένα σχετικό άγχος παρόλο που εκείνη την περίοδο ήμουν αντιπρόεδρός της. Ηθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης και της εμπιστοσύνης.

Είναι ωραίος τύπος ο Μπακογιάννης. Φαντάσου ότι όταν πριν από τις εκλογές είχα πάει στο γραφείο του για να γνωριστούμε, είχα πάει με την πρόθεση ότι θα πω όχι, δεν ήξερα αν μου έβγαινε ο χρόνος.

G.: Και όταν σου έγινε πρόταση για να αναλάβεις επικεφαλής της Τεχνόπολης;

Κ.Δ.: Hθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης.

Η Τεχνόπολη είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί πολύ σημαντικά projects. Eίχα ένα σχετικό άγχος παρόλο που εκείνη την περίοδο ήμουν αντιπρόεδρός της.

Ηθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης και της εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ακόμα τα μυθεύματα για το τρίτο π΄ροσωπο στην σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Ήταν αρχές του 2010 όταν έγινε γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι. Πέρασαν αρκετοί μήνες ώσπου ο τραγουδιστής να επιβεβαιώσει τις φήμες και οι δυο τους να μην κρύβονται.

Οι καλλιτέχνες συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως στα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αρκετές φορές τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, όσο κι έξω από το σπίτι τους, όπου απολάμβανα τις βόλτες τους.

Στην κοινή τους στέγνη μοιράστηκαν την αγάπη τους με τα ζώα, υιοθετώντας αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια, τα οποία μεγάλωναν μαζί.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο χωρισμός τους έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Οι λόγοι που έφτασαν στον χωρισμό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης χωρισμός τρίτο πρόσωπο

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν “ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο”.

Related Articles

Back to top button