Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Κατερίνα Καινούργιου: ΣΟΚ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για ΣΧΕΣΗ της με…ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Είναι απίστευτο και δεν μπορούμε να το συνηθίσουμε όσα χρόνια και αν περάσουν. Το ότι οι τηλεπερσόνες βγάζουν τ’ απωθημένα τους, την γκρίνια και τα παράπονα τους, στο βήμα που τους δίνεται μόνο για να ψυχαγωγήσουν κόσμο. Όχι, δεν πρέεπι να έχουν την εξουσία για να “χτυπούν” όποιον δεν τους αρέσει. Ούτε για να διαμορφώνουν απόψεις για άλλους, στηριζόμενες στα δικά τους πιστεύω ή στα δικά τους συμφέροντα!

Είναι απίστευτο που δεν υπάρχει κάποιο είδους “αστυνόμευση” στο τι υπονοούμενο λέει ο άλλος ζωντανά στον αέρα. Δύσκολο βέβαια ν’ αποδείξεις την πρόθεση της παρουσιάστριας για ότι λέει. Είναι μεγάλες κοπέλςς όμως, πολύ έμπειρες από τηλεόραση, απόλυτα γνώστριες των ευθυνών τους. Των δικαιωμάτων των δικών τους και τον άλλων!

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

Μπορεί λοιπόν να μην λένε ονόματα όταν θέλουν να καταφέρουν καίριο πλήγμα αλλά την δουλειά τους την κάνουν τέλεια!

Βρήκε λοιπόν αφορμή to κράξιμο που άκουσε η Χριστίνα Μπόμπα στα σόσιαλ.

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται”

Γιατί  όλα τα να προσωποποιούμε καταρχήν; Γιατί η Κατερίνα να παρηγορήσει την Χριστίνα Μπόμπα, όχι απλώς λέγοντας της πως περνάει τα ίδια…ΜΟΝΟ που ΔΕΝ είπε ΠΟΤΕ, αν ΚΟΝΑΜΑΕΙ και τα ίδια από το instagram (τα θέλουν όλα μάλλον. Και τα λεφτά να παίρνουν και να τις κάνουν Θεές οι ακόλουθες τους).

Ρωτάμε λοιπόν;

-Ξέρουμε όλοι πως είχε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο έχει σχέση τώρα πια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

-Ξέρουμε όλοι πως και οι δύο τηλεπερσόνες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και δεν το κρύβουν; (δεν γίνεται εξάλλου)! 

-Ξέρουμε όλοι πως μόνο μία από τις δύο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά;

-Ξέρουμε όλοι πως πριν την γνωρίσουμε όταν πήρε εκπομπή στο κανάλι του δεν είχε κάνει πλαστικές ακόμα;

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε λοιπόν σήμερα, να πει τον καημό της και να βγάλει τον θυμό της για όσα λένε για την ίδια στο instagram! ”Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε” «Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου” είπε μεταξύ πολλών άλλων!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η ΑΔΕΡΦΗ της Κατερίνα Σπυροπούλου ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ

Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τα είχαν με ηλικιωμένους κύριους και τους τα πλήρωναν όλα. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει και ότι έχω κάνει πάνω μου το έχω πει.

Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίες!

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες», είπε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.«Μου έρχονται μηνύματα στα social media “σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου σε Σπυροπούλου ''Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε''
Κατερίνα Καινούργιου σε Σπυροπούλου ”Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε”

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, για τα αρνητικά σχόλια που τις κάνουν καθημερινά στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΕΠΤΑΨΥΧΗ!

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου.

Ποιος “ΕΦΑΓΕ” την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner