Hit enter after type your search item

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο…ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ που έβγαζε…ΔΟΝΤΙΑ

/
/
img

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο…ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ που έβγαζε…ΔΟΝΤΙΑ! Φυσικά ο οδοντίατρος, ήταν το χειρότερο της. Είχε πάρει πολύ, πάρα πολύ από φόβο τις βελόνες και τους γιατρούς γενικότερα. Στα τεστ κορονοϊού, θα την έχετε δει που ανεβάζει βίντεο όταν πηγαίνει και τρέμει πριν και κατά την διάρκεια της διαδικασίας.
Η παρουσιάστρια του ANT1 δεν επισκέφθηκε όπως θα ήταν αναμενόμενο κάποιο κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής, αλλά τον οδοντίατρό της, προκειμένου να περιποιηθεί την στοματικής της υγεία.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!

Σε διαστημόπλοιο μπήκε! Αντί όμως να πάει στο ιατρείο του γνωστού οδοντιάτρου Κωνσταντίνου Δέδε, βρέθηκε σε εργαστήριο της… NASA. Με χιουμοριστική διάθεση, η παρουσιάστρια και ηθοποιός εξεπλάγην με τη στολή του γιατρού λέγοντάς ότι μοιάζει με αστροναύτη. Εκείνος της απάντησε ότι ντύθηκε έτσι επειδή η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αστέρι.
«Πρώτη έξοδος για μένα, στον οδοντίατρο. Τι μου έκανε η καραντίνα Θεέ μου… Δεν πήγαινα για μια ρίζα» σημείωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Όμως πηγαίνεις μία, δύο, στο τέλος, το χεις σαν να πίνεις καφέ!

Δεν μπορεί να μου το ΕΚΑΝΕΣ αυτό! ΑΛΑΛΗ η Μακρυπούλια! Σοκαριστική ΕΠΙΘΕΣΗ από τον Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε πολύ άσχημα με τη Ζέτα Μακρυπούλια που θα πρέπει να έμεινε “παγωτό” με την τόσο έντονη διάθεση του να την απαξιώσει. όχι μόνο σαν εμφάνιση αλά και σαν ηθοποιό. Έτσι απλά, ο Λιάγκας αποφάσισε ότι η Ζέτα …δεν έχει δικαίωμα να φορα κοντές φούστες επειδή έχει άσχημα γόνατα! Έπειτα, πάλι πήρε την πάσα μόνος του και την αμφισβήτησε ως ηθοποιό! Αυτά, δεν τα έκανε σε μια παρέα στην καφετέρια. Τα είπε στον τηλεοπτικό αέρα και μεις ψάχναμε από που προέκυψε τέτοια αντιπάθεια. Διότι θα μπορούσαμε να την πούμε κριτική αυτό που ακούγαμε, ειδικά την στιγμή που η κριτική διάθεση του ταλαντούχου παρουσιαστή, ήταν επιλεκτική!

Στο βίντεο είναι προκλητικά…προκλητικός απέναντι στην ηθοποιό – παρουσιάστρια!

Πρακάτω ας δούμε την επίθεση που έκαν τότε ο Γιώργος Λιάγκας και μετά την …απάντηση της Ζέτας!
Πόλεμος ΕΠΟΣ Λιάγκα – Μακρυπούλια: “Χάλια τα γόνατα της” – “ΧΟΝΤΡΟΣ, παχύς, φαί, φαί”Πόλεμος ΕΠΟΣ Λιάγκα – Μακρυπούλια: “Χάλια τα γόνατα της” – “ΧΟΝΤΡΟΣ, παχύς, φαί, φαί”. Είναι τα ωραία χτυπήματα κάτω από τη μέση. Σαν παιδιά στο δημοτικό. Σκληρά και χωρίς αιτία με τους συμμαθητές τους. Άνευ προηγουμένου άγνωστος πόλεμος φαίνεται ξέσπασε και κρατάει χρόνια. Μα χρόνια όμως. Από τότε που ο Λιάγκας, ρουφόντας τον καφέ του την ώρα που παρουσίαζε πρωινό, του την έδωσε και άρχισε να κάνει χοντρό μπούλινγ εν τη απουσία της στη Ζέτα Μακρυπούλια. “Με τέτοια γόνατα, δεν φοράς κοντή φούστα’ είπε μεταξύ άλλων, αφού πρώτα, “αλοιψε τον Γιάννη λάδι” εκθειάζονατς το πρόσωπο της Ζέτας.

Αυτό δεν μπορεί να μην έμεινε στη ηθοποιό, αφού το έιδε όλη η Ελλάδα, οπότε ήταν χειρότερο από το να της το πει κατ΄ιδίαν. Τα χρόνια πέρασαν, η …συμπάθεια έμεινε και φαίνεται δεν ξεχάστηκε η καλή προαίρεση του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα, έβαλαν μια πάιχτρια να περιγ΄ραψει τον Γιώργο Λιάγκα. Τόσο απλά του ανταπέδωσαν και με το ίδιο νόμισμα. “Χοντρός, παχύς, φαγητό” ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε η παίχτρια. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ! Το συγκεκριμένο απόσπασμα, φυσικά έπαιξε με ακέραια την ευθύνη της Ζέτας και κυρίως της παραγωγής του καναλιού. Στο χέρι τους ήταν και μόνο αν θα το δούμε ποτέ

Το αν ο Γιώργος Λιάγκας έχει σχολιάσει άκομψα τα…γόνατα της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν σημαίνει πως και εκείνη έπρεπε να πέσει στο δικό του λάθος!

Πόσο αστείο είναι να περιγράφεις κάποιον έτσι; Πόσο θα έπρεπε να επιτρέπεται ακόμα και στα πλαίσια ενός τηλεπαιχνιδιού; Θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις. Δείτε το βίντεο με απόσπασμα του ρουκ ζουκ.

Έτσι του απάντησε η Ζέτα:

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :