Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι θείο δώρο’

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι θείο δώρο’ Ανανεωμένη και λαμπερή εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ”Just the two of us” η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Μega το 2014 κέρδισε πάνω της όλα τα βλέμματα με την αλλαγή στα μαλλιά της. Τι λέει όμως η ίδια για την απόφαση αυτή; Τι αποκαλύπτει για το talent show του Μεγάλου καναλιού;

Η Ζέτα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της καλής της φίλης Ρούλας Ρέβη, για πρώτη φορά με το νέο look στα μαλλιά, ενώ μιλάει για όλα στο περιοδικό Celebrity.

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Γυμνή μέσα σε επιδαπέδια μπανιέρα

Για την αλλαγή στα μαλλιά
Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω…

Για την νέα ταινία
Θα συμμετάσχω στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, με τίτλο “Στα καλά καθούμενα”, με τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόις Ευείδη … Γενικώς, θα παίξει πολύς κόσμος.
Είναι μία κωμωδία καταστάσεων. Παρουσιάζει μια γυναίκα που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται ξαφνικά στο σπίτι ενός άντρα… με το αμάξι μέσα στο σπίτι! Και από εκεί ξεκινάει ένα οδοιπορικό με ατόν τον άγνωστο άνθρωπο, διότι λόγω μιας κληρονομιάς πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μέρος για να μεταφέρει ένα… πιάνο! Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τα περιττά κιλά και τη νευρική ανορεξία

Για το J2US
Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να περιμένει κάτι άλλο πέρα από αυτό που είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Το format και το όλο concept παραμένουν ίδια.
Αρχικά υπήρχε η σκέψη από την εταιρεία που διαχειριζόταν τη θεατρική παράσταση “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, στην οποία συμμετείχα, να μεταφέρουμε το έργο και στη Θεσσαλονίκη. Και επειδή η πρόταση του Mega για την εκπομπή συνέπιπτε με μέρα που θα είχα παράσταση, δεν γινόταν να το κάνω. Οπότε, αρχικά, ήμουν αρνητική. Έπειτα, υπήρξε ένα νέο σενάριο, να αλλάξει ημέρα η παράσταση. Εντέλει, αποφασίστηκε από την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιαστεί το έργο στη συμπρωτεύουσα. Εξού και αποδέχτηκα την πρόταση του Mega. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Για το πρωινό του Mega
Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου του Mega για τη συνεργασία μας έγραφε καθαρά ότι θα αναλάβω το “Just the two of us” και ότι γενικότερα είναι μία συνεργασία που τη χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον. Τα “άλλα πράγματα” μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό! Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΑΝ Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ “δεν βαριέσαι θα περάσει”. Είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είμαι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως.

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Το πως λειτουργούμε μέσα στη σχέση είναι κάτι που δεν θέλω να σ’το εκμυστηρευτώ. Μπορώ, όμως, να σου πω ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και αισθάνομαι πολύ τυχερή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα τόσο όμορφη συμβίωση με έναν άνθρωπο.
Είναι περίοδοι που περνάμε πάρα πολλές ώρες τη μέρα μαζί και εκεί φαίνεται ότι υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ μας. Στα πάντα. Στο τι επιλέγουμε να δούμε στην τηλεόραση, στο τι σίριαλ μας αρέσει, στη μουσική. Ο ένας ανοίγει δρόμους στον άλλο. Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που έχει τη μουσική στο αίμα του. Και μου αρέσει που υπάρχει τόση μουσική στη ζωή μου. Μου αρέσει να ξυπνάω και να ακούω τραγούδια. Όταν, λοιπόν, μετά τον πρώτο καιρό το μεγάλο πάθος καταλάγιασε, συνειδητοποίησα ότι ζω με έναν άνθρωπο που επικοινωνώ τέλεια. Ένιωσα ότι είναι θείο δώρο.