Ζέτα Μακρυπούλια ΠΛΑΣΤΙΚΗ: ‘Για το αν έχω κάνει μπότοξ, δε θα σου απαντήσω’

Ζέτα Μακρυπούλια ΠΛΑΣΤΙΚΗ: 'Για το αν έχω κάνει μπότοξ, δε θα σου απαντήσω'

Ζέτα Μακρυπούλια ΠΛΑΣΤΙΚΗ: ‘Για το αν έχω κάνει μπότοξ, δε θα σου απαντήσω’ Στο Παρα Πέντε είχες παραπάνω κιλά. Νιώθεις πως λόγω εικόνας, ήσουν πιο εύκολα προσεγγίσιμη τότε;
Δεν ένιωσα ότι άλλαξα χαρακτήρα χάνοντας κιλά. Εξάλλου, συνοδευόμουν χρόνια απο την ταμπέλα της απόμακρης, και με τα παραπάνω κιλά μου. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Ίσα – ίσα, που, ως “Aμαλία” ένιωσα πως έσπασε το κέλυφος της απόμακρης.

Zέτα Μακρυπούλια: Τα μπάνια στην Πάρο με τον Νίκο Μουτσινά πρίν τον γάμο του!

Μελαγχολείς με το πέρασμα του χρόνου;
Κρίση ηλικίας εννοείς ε; Το έχω αισθανθεί και αυτό. Η πρώτη φορά ήταν γύρω στα 33 μου, αλλά ήταν εντελώς ανώδυνο και σύντομο. Η δεύτερη και πιο ουσιαστική ήταν λίγο πρίν το καλοκαίρι, όταν έμεινα αρκετά μόνη με τον εαυτό μου κι εκεί επεξεργάστηκα πολύ τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι κάτι διαχειρίσιμο.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ – ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Είσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;
Για το αν έχω κάνει μπότοξ, δε θα σου απαντήσω, γιατί διαφωνώ με αυτή τη τακτική, να μιλάμε δηλαδή, για όλα. Το δέρμα μου έχει φερθεί καλά μέχρι τώρα. Δεν ήμουν ποτέ φανατική με τις πολλές και διαφορετικές εξειδικευμένες κρέμες.

Με την ψυχανάλυση συνεχίζεις;
Φέτος όχι. Όσο συνεχίζεις με την ψυχανάλυση, τόσο ανακαλύπτεις πράγματα. Απλώς κάποια στιγμή κλείνει ένας κύκλος, ξεκαθαρίζεις κάποια δεδομένα. Για μένα κράτησε 8-9 χρόνια ο πρώτος κύκλος. Η ψυχανάλυση βάζει σε τάξη κάποια πράγματα στον εγκέφαλο σου ώστε να μην ταλαιπωρείσαι. Σου ξεκαθαρίζει και στου ταξινομεί ποια είναι τα προβλήματα των άλλων και ποια τα δικά σου. Σε βάζει να παρατηρείς τον εαυτό σου. Προσωπικά είχα έναν εγκέφαλο που δεν σταματούσε ποτέ να σκέφτεται και να δημιουργεί προβλήματα.

Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συμπληρώσατε τέσσερα χρόνια μαζί. Μου είχες πεί τότε στο ξεκίνημα της σχέσης σας, πως θαυμάζεις το μυαλό του. Ο θαυμασμός παραμένει αναλλοίωτος;
Ναι γιατί να αλλάξει; Μετά από τέσσερα χρόνια σε μια σχέση, θεωρητικά υγιή, αρχίζεις και γίνεσαι ένα με τον άλλο. Ζυμώνεσαι μαζί του. Οι δύο εξελίσσονται μαζί και γίνονται ένα. Εξακολουθώ να θαυμάζω το μυαλό του, αλλά τώρα πια είναι σαν να λειτουργούμε με ένα μυαλό τις περισσότερες φορές. Το έχουν αυτό οι σχέσεις: όταν οι άνθρωποι ζούνε μαζί, ενώνονται σε πάρα πολλά πράγματα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό άλλου άντρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα πιασίματα στη μέση!

O Mιχάλης ήταν κλειστός πριν από την σχέση σας. Μετά από εσένα χαλάρωσε. Μιλάει πιο άνετα πλέον.
Πως να απαντήσω εκ μέρους του; Ίσως τον ρωτούν περισσότερα πράγματα πλέον. Μεγαλώνοντας, αφήνουμε πράγματα στην άκρη, γινόμαστε πιο άνετοι. Δουλεύει από μικρός και έχει μεγαλώσει σε αυτό το χώρο. Μπορεί να είχε φοβίες και να ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του.

Θα ήθελες φέτος να κάνεις σίριαλ;
Ναι θα ήθελα αν ήξερα όμως νωρίτερα ότι δεν θα έχω θέατρο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις θέατρο και σίριαλ μαζί. Έτσι δεν είχα μπει σε διαδικασία να σκεφτώ;