Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό άλλου άντρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα πιασίματα στη μέση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό άλλου άντρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα πιασίματα στη μέση! Στο πλευρό ενός άλλου άντρα εθεάθη η Ζέτα Μακρυπούλια και υπάρχει υλικό από τα πιασίματα στη μέση και τον χορό τους!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε το άγνωστο δράμα της με τις καταχρήσεις!

Μα, φυσικά, ο ένας και μοναδικός άντρας που υπάρχει στη ζωή της μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας, ο οποίος την Παρασκευή είχε γενέθλια!

H Ζέτα Μακρυπούλια έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια πως έχει αδυναμία στον μικρό της αδερφό.

Αυτή η φορά με αφορμή τα γενέθλιά του, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου τα δύο αδέρφια χορεύουν χαρούμενα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό άλλου άντρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα πιασίματα στη μέση!

 

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: «ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ»

Η Ζέτα Μακρυπούλια ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: «Έχω αντοχή στον πόνο» «Έχω αντοχή στον πόνο γιατί είναι αρκετά επίπονη αυτή η δουλειά. Αυτό που έλεγαν οι παλιοί «γερό στομάχι» είναι απολύτως ρεαλιστικό. Έχω ένα δοχείο αντοχών λοιπόν που χωράει πολύ πράγμα, κυρίως ψυχική πίεση και πόνο. Και πέρα από αυτό, ξεκλείδωσα και συνεχίζω να το κάνω πολλά πράγματα που είχα κλειδωμένα: ανασφάλειες, φοβίες, ζητήματα με την εικόνα μου» εξήγησε στον ελεύθερο τύπο η Ζέτα Μακρυπουλια.

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ

η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε πως είναι κλειστός και μοναχικός άνθρωπος.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως χάσεις την ανεξαρτησία σου;

Ποτέ δεν θα γίνει αυτό, είμαι σαν ρομπότ. Έχω μάθει να βασίζομαι μόνο στον εαυτό μου.

Στα χρήματα ή και γενικότερα;

Και γενικότερα, δύσκολα θα ζητήσω βοήθεια. Δεν είναι και φοβερά τιμητικό για μένα αυτό που σου λέω. Είμαι κλειστός άνθρωπος και πολύ μοναχικός παρότι είμαι συνέχεια με φίλους και χαχαχα και χουχουχου. Σπάνια θα ζητήσω βοήθεια. Επίσης, αν μου συμβαίνει κάτι μπορεί να μη το καταλάβεις. Βάζω τη μάσκα του «δεν έχω κάτι» και συνεχίζω

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αδερφούλη μου! Να είσαι πάντα ευτυισμένος!»

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε το άγνωστο δράμα της με τις καταχρήσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αποκαλύψει το άγνωστο δράμα με τις καταχρήσεις και παραδέχθηκε πως έπινε καθημερινά αλκοόλ!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, το οποίο δεν γνώριζε κανείς! Αυτή την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως και στα επαγγελματικά της, ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή της!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ

Μπορεί να μην είχε περάσει κακουχίες, ωστόσο ορισμένες στιγμές τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχό της, κάτι που δεν γνώριζε το ευρύ κοινό.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ σε δηλώσεις της σε κυπριακό περιοδικό είχε μιλήσει για τις καταχρήσεις που είχε κάνει σε μικρότερη ηλικία, με το αλκοόλ και το φαγητό! Τελικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα παντρευτεί;

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΜΟΥ.’

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει :«Έχω περάσει µία περίοδο της ζωής µου που έβγαινα κάθε βράδυ και έπινα, εκεί γύρω στα 25. Ή µία άλλη περίοδο που έτρωγα πάρα πολύ. Γιατί κι αυτό είναι µία κατάχρηση. Αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο σηµείο του να γίνω αλκοολική ή βουλιµική»