Ζήνα Κουτσελίνη ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: ‘Τα ΔΥΟ …εγκλήματα που έχω κάνει στην τηλεόραση’

Ζήνα Κουτσελίνη ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: ‘Τα ΔΥΟ …εγκλήματα που έχω κάνει στην τηλεόραση’ Η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα «εγκλήματα» που διέπραξε στην σταδιοδρομία της και εξηγεί πως «χτίζονται» οι θεαματικότητες.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, πριν αποκτήσει δική της εκπομπή στο Star, υπήρξε για πολλά χρόνια παραγωγός και στέλεχος καναλιών και σε αυτή οφείλουν την καριέρα τους πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ! ΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της, καθώς και την φήμη της «σκληρής» που την ακολουθεί, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα δύο μεγαλύτερα «εγκλήματα» που έχει διαπράξει στο κυνήγι της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο «έγκλημα» ήταν η δημοσιοποίηση των στοιχείων τηλεθέασης από την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» που παρουσίαζε τότε η Φαίη Σκορδά στο Alter.

Όπως, εξήγησε η Ζήνα Κουτσελίνη, η εκπομπή έπαιζε απέναντι από το επιτυχημένο «Κους Κους το μεσημέρι» στον Alpha, το οποίο είχε «στήσει» η ίδια την προηγούμενη χρονιά. Και, παρότι η συνταγή ήταν ακριβώς η ίδια, οι τηλεθεατές δεν έδειχνα πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το «Κους Κους» προς χάριν της νέας εκπομπής και της παρουσιάστριας που είχε μόλις αφιχθεί στην Αθήνα εκ Θεσσαλονίκης.

Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη: ‘Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια’

Τότε, εκείνη μηχανεύτηκε το κόλπο με τις τηλεθεάσεις, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει με αυτόν τον τρόπο τους θεατές που έχουν εγκατεστημένα μηχανάκια της AGB, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους να μάθουν πως πήγε η εκπομπή που διάλεξαν. Τελικά, η συγκεκριμένη ρουμπρίκα, με πίνακες και διεξοδικές αναλύσεις, πήγε τόσο καλά που απογείωσε τα νούμερα του «Μπλα Μπλα».

Ζήνα Κουτσελίνη: Το τάμα της στην Παναγία για εκείνη και την κόρη της!

Το δεύτερο έγκλημά της, την ίδια περίοδο, όταν βρίσκονταν στο Alter, αφορούσε στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια, στα πρώτα της βήματα, είχε να κονταροχτυπηθεί με «μεγαθήρια» και οι τηλεθεάσεις κατρακυλούσαν καθημερινά, με συνέπεια να φτάσει σε ποσοστά κάτω του 1%.

Τότε σκέφτηκε το κόλπο με τις συσκευές μπάρμπεκιου, τις οποίες κέρδιζαν εκείνοι οι τηλεθεατές που προσκαλούσαν και άλλους να δουν την εκπομπή. Το αποτέλεσμα ήταν το ποσοστό τηλεθέασης να εκτοξευτεί σε μία ημέρα στο 17%.

Όσο για τη φήμη της «σκληρής» που την ακολουθεί, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Αυτό που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση αυτό είμαι εγώ. Στο control έπρεπε να είμαι ηγέτης. Δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο που έχει δουλέψει άσχημα. Αν έχω μιλήσει σε κάποιον σκληρά είναι γιατί τεμπέλιασε».