Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη: ‘Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια’

Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη: ‘Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια’  Τη βοήθησε ο ψυχολόγος; «Πολύ αργότερα. Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Ο πατέρας μου προσπάθησε να με κάψει ΖΩΝΤΑΝΗ!!’

Γιατί κατάλαβε ότι πίσω από αυτόν τον σκληρό άνθρωπο Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν τη βοήθησε ψυχολόγος, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε: «Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Γιατί κατάλαβε ότι πίσω από αυτόν τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε εκεί και στα κοντρόλ και στα πλατό υπήρχε μια άλλη ψυχή.

Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμα του 38χρονου προπονητή – Όσα είπε για τη σχέση του με την 11χρονη

Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια που δεν τα είχα ανοίξει να τα πω αλλού και τότε κατάλαβε πολλά για εμένα».που έβλεπε στο κοντρόλ, κρυβόταν μία άλλη ψυχή». «Για μένα οι εικόνες ήταν πολύ σκληρές. Ντρεπόμουν να περπατήσω και δεν αναπτυσσόμουν καθόλου. Ξέρεις τι σημαίνει ένα παιδί στα 14 του να φεύγει από το νησί, η μητέρα του να το σπρώχνει… και όταν πηγαίνεις στο γιατρό να μη βλέπει ένα παιδί 14ετών αλλά ένα παιδί 8;», εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την ζωή της στον Βόλο όπου βρέθηκε μόνη της στα 14 της να προσπαθεί να σταθεί όρθια στα πόδια της.