Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Η Ελένη Μενεγάκη κατάλαβε ότι πίσω από τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε υπήρχε μια άλλη ψυχή.’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Η Ελένη Μενεγάκη κατάλαβε ότι πίσω από τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε υπήρχε μια άλλη ψυχή.’ Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Εκτός των άλλων, προέβει και σε μια εξομολόγηση που ”πάγωσε” το κοινό αφού για πρώτη φορά μίλησε για τον πατέρα της και τον τρόπο που τον ”έχασε”:

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΡΑΜΑ: ‘ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!’

”Έχασα και τον πατέρα και τον αδερφό μου από το αλκοόλ. Τον πατέρα μου τον έχασα το 1994 όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στο Mega και ο Γιάννης Δημαράς μου ανακοίνωσε τότε τον θάνατό του. 21 Απριλίου γεννήθηκα εγώ, 21 Απριλίου γεννήθηκε ο αδερφός μου, 21 Απριλίου έπεσε ο πατέρας μου από το μπαλκόνι μεθυσμένος. Αυτό το λέω πρώτη φορά. Δυο μήνες μετά, απεβίωσε. Ήταν ένα μεγάλο αγκάθι στην δική μου ζωή, που έκανα πολλά χρόνια να συνέλθω.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και η εξομολόγηση που σόκαρε

Πήγαινα στο γραφείο και δεν ήθελα να μου μιλά κανένας, αλλά ούτε και να με αγγίζει κανείς. Ένιωθα απέχθεια. Είχα τεράστια θέματα επικοινωνίας. Τα χρόνια πέρασαν, τα βρήκα με τον εαυτό μου, πάτησα γερά στα πόδια μου, έρχεται η απώλεια του αδερφού μου πάλι από αλκοόλ, και αυτό έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Μπήκε μέσα για αποτοξίνωση, τον βρήκε λοίμωξη του αναπνευστικού και τελείωσε. Έπινε πριν τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά μετά το τερμάτισε.

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι «εφιάλτες» που έζησε εκείνη και η μητέρα της, εξαιτίας του πατέρα της που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

Το βίωσα σκληρά όλο αυτό! ” είπε και συμπλήρωσε πως ”δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ. Ούτε ο σύζυγός μου. Αυτό ήταν βασικό κριτήριο. Υπέφεραν δίπλα μου πολύ οι άνδρες! Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη γιατί κατάλαβε ότι πίσω από τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε στα πλατό και στα κοντρόλ υπήρχε μια άλλη ψυχή. Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια και τότε κατάλαβε πολλά για μένα”.