Ζήνα Κουτσελίνη: ‘ΠΡΟΣΟΧΗ ο γιατρός που με ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ με ΥΠΕΒΑΛΕ σε 9 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ και ΑΓΟΡΑ ΩΑΡΙΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘ΠΡΟΣΟΧΗ ο γιατρός που με ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ με ΥΠΕΒΑΛΕ σε 9 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ και ΑΓΟΡΑ ΩΑΡΙΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ’ Είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν μιλάνε τηλεοπτικά ή στα περιοδικά παρά μόνο αν έχουν πράγματα να πουν. Ακόμα και όταν τον περασμένο Οκτώβρη έγινε όλος ο ντόρος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να μιλήσει μία φορά και να μην πει πολλά.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ!!!

Η Ζήνα Κουτσελίνη επανεμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από αρκετό καιρό στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μία, όπου μίλησε για το πως κατάφερε να κάνει παιδί, ενώ όλες της οι εξετάσεις και οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν έχει δυνατό ωάριο.

Ο ερχομός της κόρης της πριν από 5 περίπου χρόνια ήρθε σαν έκπληξη για την ίδια. Για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος με την μέθοδο της εξωσωματικής μιας και ο γιατρός της της είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο. Μετά από 9 απόπειρες που δεν πέτυχαν, βρέθηκε στον δρόμο της ένας γενετιστής όπως είπε που της ανέτρεψε τα πάντα. «Μου λέει “ποιος γιατρός σου το είπε αυτό; Φέρτον εδώ μπροστά μου και μετά θα σου πω εγώ αν έχεις αδύναμο ωάριο.

Ζήνα Κουτσελίνη ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: “Παιδί δεν ένιωσα ποτέ”

Γιατί οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχεις ωάρια 25χρονης”». Η Ζήνα Κουτσελίνη έσπευσε να τονίσει ότι ο λόγος που οι εξωσωματικές δεν πέτυχαν ήταν γιατί ο οργανισμός για να αφομοιώσει χρειάζεται κατάλληλες συνθήκες, να μην είναι κακός ο καιρός και να ζεις σε ηρεμία. Τελικά, το παιδί ήρθε απρόσμενα με τον φυσιολογικό τρόπο.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ΕΞΑΛΛΗ με την Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Δεν είναι λίγο ντροπή;’

Αυτά είναι πράγματα που η Ζήνα τα έχει αναφέρει ξανά στο παρελθόν και γι΄αυτό η πρώτη της φράση ήταν ότι ο λόγος που το ξαναλέει είναι για να βοηθήσει γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα και να τις προτρέψει να μην μείνουν σε μία διάγνωση. Να το ψάξουν καλά και να ζητήσουν βοήθεια από αρκετούς ειδικούς.

Ο ερχομός της κόρης της πριν από 5 περίπου χρόνια ήρθε σαν έκπληξη για την ίδια. Για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος με την μέθοδο της εξωσωματικής μιας και ο γιατρός της της είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο.

Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ» ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!!

Μετά από 9 απόπειρες που δεν πέτυχαν, βρέθηκε στον δρόμο της ένας γενετιστής

όπως είπε που της ανέτρεψε τα πάντα. «Μου λέει “ποιος γιατρός σου το είπε αυτό;

Φέρτον εδώ μπροστά μου και μετά θα σου πω εγώ αν έχεις αδύναμο ωάριο.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: