Ζήνα Κουτσελίνη ΞΕΣΠΑΣΕ σε ΚΛΑΜΑΤΑ: «Στα 13 μου χρόνια με ΕΔΙΩΞΕ η ΜΑΝΑ μου απο το ΣΠΙΤΙ»

Ζήνα Κουτσελίνη ΞΕΣΠΑΣΕ σε ΚΛΑΜΑΤΑ: «Στα 13 μου χρόνια με ΕΔΙΩΞΕ η ΜΑΝΑ μου απο το ΣΠΙΤΙ» Ζήνα Κουτσελίνη: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star όπου αναφέρθηκε σε μία ιστορία της από τα παλιά που την έκανε να βάλει τα κλάματα. Επίσης πριν από λίγες μέρες και ανήμερα των γενεθλίων της σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη σημερινή εκπομπή της μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό της μία συγκλονιστική ιστορία η οποία αφορούσε τη μητέρα της, ενώ αυτό την οδήγησε να ξεσπάσει σε κλάματα από την μεγάλη της συγκίνηση.

ΠΛΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ! ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της ξέσπασε σε κλάματα.
Ζήνα Κουτσελίνη: Η ιστορία που την συγκίνησε
Ειδικότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα γράμμα που είχε γράψει για τη μαμά της, το οποίο ωστόσο δεν το έδωσε ποτέ.

«Νιώθω μερικές φορές ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και σκέφτομαι πως θα ‘θελα να δομήσουμε από δω και πέρα την εκπομπή. Ξεδιπλώνω το συναίσθημά μου και στο τέλος αυτό που θέλω να πω στους τηλεθεατές είναι πάντα πως από αυτό που τους γράφω και εκθέτω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής όσο μπορώ και αντέχω είναι γιατί στο τέλος θέλω αυτή τη βαλίτσα να την πάρουμε παρέα και να προχωρήσουμε στη ζωή», είπε αρχικά.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο …. άνθρωπος στην τηλεόραση»

Η Ζήνα Κουτσελίνι έκλαψε στη σημερινή εκπομπή.
Στη συνέχεια μοιράστηκε μία ιστορία που αφορούσε την μητέρα της: «Όταν στα 13 μου χρόνια έφυγα από το σπίτι περίμενα καρτερικά την τσάντα αυτή με τα φαγητά της μητέρα μου και το συγκινητικό γράμμα που συνόδευε το δέμα, λέγοντάς μου να κάνω οικονομία. Κάθε φορά που δεν είμαι καλά, διαβάζω τα γράμματα.

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Ο πατέρας μου είχε ΠΑΡΑΙΣΘΉΣΕΙΣ’

Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει και ότι αγαπούσε περισσότερο τον αδερφό μου τον Αλέκο διότι στα γράμματα δεν εξέφραζε το συναίσθημά της. Είχα γράψει μόνο ένα γράμμα για τη μητέρα μου εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μου αλλά δεν της το έδωσα ποτέ.

Καμία φορά ζούμε πολλά πράγματα και θυμώνουμε με τον πατέρα μας,

τη μητέρα μας όμως όταν σταθούμε με ωριμότητα απέναντι στην κάθε κόκκινη βαλίτσα θα δούμε και

θα βαδίσουμε και με τα δικά της παπούτσια», είπε η παρουσιάστρια.