ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τελικά όσος καιρός κι αν περάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται πως στην δική της περίπτωση ταιριάζει γάντι το… “καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς”, κυρίως δε όταν έρχεται αντιμέτωπη με κάμερες και δημοσιογράφους.

Ετσι, τρελός ντόρος έχει γίνει σήμερα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της τις οποίες θα ζήλευαν μέχρι και οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της… ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Δηλώσεις της κατά την διάρκεια των οποίων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha και από την εκπομπή της, “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”. Τι δήλωσε χαρακτηριστικά;

Ζηνα Κουτσελινη-Αντωνης Παπασταθοπουλος: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!!!

«Ξέρετε πόσο σημαντική κολώνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μία εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει και αυτό το πράγμα, με αποτέλεσμα να δουλεύω πολύ περισσότερο κι εγώ. Είναι κάτι που δε με χαροποιεί σε καμία περίπτωση, αλλά εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού».

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η δαιμόνια Ζήνα Κουτσελίνη να μην μείνει άπραγη και σιωπηλή και να φροντίσει να κάνει κι εκείνη το δικό της σχόλιο για όλα αυτά που άκουσε, ή αν θες φρόντισε να της στείλει την δική της έμμεση απάνητηση μέσα από τα social media!
Τι έγραψε όλο νόημα στο facebook;

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: «ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ»!

«…Εντάξει σήμερα επιτέλους γέλασα μετά από πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα».

Τα συμπεράσματα δικά σας….