Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle news

Όλα τα νέα για τους διάσημους! Βιογραφικό,ηλικία, ύψος

Ελίνα Κέφη βιογραφικό: Η απρόβλεπτη ηλικία, το ιδανικό ύψος, η καταγωγή, ο γάμος, και η…βασιλεία των 90’s! Η Ελίνα Κέφη (γεννηθείσα την 1 Δεκεμβρίου του 1973) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μόδας. Υπήρξε ένα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, όπου αργότερα στράφηκε προς την τηλεόραση δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια.

μητρική γλώσσα Ελίνα Κέφη (Ελληνικά)
Γέννηση 1 Δεκεμβρίου 1973 (48 ετών)
Γερμανία
Κατοικία Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα μοντέλο
παρουσιάστρια

Βίκυ Κάβουρα: Με ποιους πέρασε το Πάσχα στην Κρήτη;

https://youtube.com/watch?v=p1Oh15Nxtjg%3Ffeature%3Doembed

Πρώτα χρόνια
Η Κέφη γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες μετανάστες, με καταγωγή από την Άρτα. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1991 που διοργάνωνε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Έμεινε «κάγκελο» η Ελίνα Κέφη με την ατάκα του συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής!

Καριέρα
Το 1991 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο μόδας συνεργαζόμενη με πολλούς έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος κτλ. καθιστωντάς την ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Παράλληλα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1, Πρωινός Καφές με παρουσιάστριες την Ρούλα Κορομηλά (1991-1994), την Πόπη Χατζηδημητρίου (1994-1995) και την Ελένη Μενεγάκη. Η Κέφη συμμετείχε στην εκπομπή ως μοντέλο και παρουσιάστρια μόδας.

https://youtube.com/watch?v=9g9I74hwGCg%3Ffeature%3Doembed

Ελίνα Κέφη: Να μου κάψεις το μαλλί, ΓΚΡΙΖΑ τρίχα να μη βγει!!!

Το 1991 επίσης η Κέφη συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι Η Τιμή Τιμή δεν Έχει[2] με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο και το οποίο προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 1998 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με το τηλεπαιχνίδι Super game πεντάλεπτης διάρκειας το οποίο προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ελίνα Κέφη: Θυμάστε τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 1992;

Το 2018 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (μετέπειτα Open TV) που προβάλλονταν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί.[4]

https://youtube.com/watch?v=7GTYL3NIb4k%3Ffeature%3Doembed

Προσωπική ζωή
Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε το 2008 τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη, όπου και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ύστερα από εξίμισι χρόνια γάμου το 2014.

Προσωπική ζωή
Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε το 2008 τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη, όπου και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ύστερα από εξίμισι χρόνια γάμου το 2014.[5]

Ελίνα Κέφη: «Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ο γάμος, καλύτερα που δεν κάναμε παιδί»

“Επειδή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεννόηση, αυτό θα έβγαινε στο παιδί” δήλωσε η Ελίνα Κέφη.

Την Ελίνα Κέφη συνάντησε η Χριστιάνα Κοχλατζή για το Happy Day και μίλησε για το διαζύγιο και τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό καθώς και για τη συνεργασία της στην τηλεόραση που δεν πέτυχε.

https://youtube.com/watch?v=MK2jsvHwoEg%3Fstart%3D98%26feature%3Doembed

«Θες δεν θες να χωρίσεις πάντα δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός στην αρχή. Δεν είχαμε κάνει παιδί αλλά είχε ο άντρας μου από προηγούμενο γάμο του κι ήταν μαζί μας. Στην προκειμένη περίπτωση που δεν πέτυχε ο γάμος, ίσως και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Ήταν καλύτερα που δεν κάναμε παιδί γιατί ένα παιδί θέλει και τους δυο γονείς του, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μαζί. Επειδή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεννόηση, αυτό θα έβγαινε στο παιδί» ανέφερε η Ελίνα Κέφη.

«Η τελευταία εκπομπή που είχα κάνει ήταν πριν από 2,5 χρόνια… Δεν είχα κάποια πρόταση μετά για να κάνω κάτι κι είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω καλά με τους ανθρώπους που δουλεύω. Δεν βγαίνει καλό αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν καλές σχέσεις και μου έχει συμβεί μια φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που αν πούνε δυο λέξεις παραπάνω, θεωρούν ότι είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές… Στην προκειμένη περίπτωση έφτασα στο σημείο να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να μαλώσω. Έγινε σχετικά πρόσφατα» πρόσθεσε η Ελίνα Κέφη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :