Hit enter after type your search item

Ζέτα Μακρυπούλια: Επιτέλους! Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΕΡΑΤΟ! Η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο
Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΓΕΝΝΑ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ!

Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά
Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΓΕΝΝΑ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ!

Μάλιστα η παρουσιάστρια, πριν φύγει για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά, επισκέφθηκε το σπίτι αρκετές φορές προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα, που είχε κάνει λόγο και για… παιδί, φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν «ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο».

Ζέτα Μακρυπούλια γονείς 2
Ζέτα Μακρυπούλια γονείς 2

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΓΕΝΝΑ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ! Σύμφωνα με τα νεότερα για τα οποία θυμίζουμε η πανέμορφη ηθοποιός δεν έχει πει το παραμικρό, ο γιατρός είναι διάσημος όχι μόνο στον χώρο του αλλά και στον χώρο της σόου μπιζ.

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Έχει “περιθάλψει” μάλιστα πάρα πολλούς διάσημους της χώρας μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορέιτα πολύ εύκολα ν’ ανιχνέσετε ένα σωρό φωτογραφίε του μαζί τους.

Φυσικά πρώτη και καλύτερη η Ζέτα Μακρυπούλια για την οποία είχαμε υποψιαστεί πως…πονάει το δοντάκι της!

Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά
Ζέτα Μακρυπούλια ύψος κιλά

Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όρκοι ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ημερομηνία γάμου! Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό τον χωρό του τύπου! Δεν υπάρχει αλήθεια ή ψέματα στα δημοσιεύματα. Υπάρχει μόνο ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Υπάρχουν οι διαφημιζόμενοι (βλέπε Ζέτα και όλους τους διάσημους) και οι διαφημιστές (βλέπε δημοσιογράφους). Οπότε ότι και αν πουν οι διάσημες όσο και να παραπονεθούν που τις…εγκυμονούν μόνο ένα θα έπρεπε να κάνουν: Να λένε χίλια “ευχαριστώ” που γράφουν για κείνες.

Ζέτα Μακρυπούλια γονείς 2
Ζέτα Μακρυπούλια γονείς 2

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό και ΠΡΟΙΚΑ! ΣΠΙΤΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ, όλα, σε ηλικία πριν τα 40

Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όρκοι ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ημερομηνία γάμου! 1
Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όρκοι ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ημερομηνία γάμου! 1

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια 3

Τόσο απλά, ωραία και καθόλου ενοχλητικά πράγματα! Τα παρακάτω είναι απλώς για να τα διαβάζετε! Ας δούμε όμως τι είπε η Ζέτα και η …συνάδελφος της Τζένιφερ Άιστον στο παρελθόν! Υπάρχει μόνο «Νομίζω ότι η καλύτερη θα ήταν μία φωτογραφία μου να κρατάω το στομάχι μου και τη λεζάντα επιτέλους, έγκυος.

[videopress Jepntnah]

[videopress 7bgBE5kc]

Παίρνουν μία φωτογραφία σου και δημιουργούν μία ιστορία. Εάν έχεις μόλις φάει και το σώμα σου βρίσκεται σε μία φυσιολογική κατάσταση ή έχεις ένα φούσκωμα, τότε βάζουν βέλη γύρω από το στομάχι σου και γράφουν ότι είσαι έγκυος. Αλλά ξέρεις, όχι, είναι απλώς το σώμα μου. Όχι ότι σε αφορά. Η εγκυμοσύνη δεν αφορά κανέναν παρά μόνο το ζευγάρι ή την εγκυμονούσα», είχε πει θεϊκά η Aniston.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Γκάζι με τον… ΔΊΔΥΜΟ αδελφό της Άκη Μακρυπούλια!

Ακόμα μια φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με εξώφυλλο περιοδικού.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τα ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! 1
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τα ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! 1

Ακόμα ένα Πάσχα που η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και είναι φυσικά έγκυος στον κόσμο του περιοδικού Yes.

Η νέα σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια
Η νέα σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια

Zέτα υποψήφια νύφη

Υπάρχει μια λατρεία των gossip περιοδικών για πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, να δουν την Ζέτα Μακρυπούλια να ντύνεται νυφούλα. Φυσικά, σε κάθε εξώφυλλο και κάθε δημοσίευμα, μπορεί να αλλάζει ο γαμπρός αλλά η παρουσιάστρια εκεί, σταθερή αξία, να θέλει οπωσδήποτε να βάλει νυφικό.

Η ίδια η Μακρυπούλια, ακόμα και μέσα σε μεγάλες σχέσεις, όπως η τελευταία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έληξε μετά από δέκα χρόνια, την περσινή χρονιά, ποτέ δεν έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για τον δεσμό αυτό.

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Πάντα τα λόγια της ήταν μετρημένα για την κοινή τους ζωή και το μόνο που άφηνε η Ζέτα να γίνει γνωστό ήταν κάποιες λεπτομέρειες της καθημερινότητας και κάποιες πόζες από τις διακοπές. Ακόμα και στα social media ήταν φειδωλή στα posts με τον Μιχάλη, γιατί έτσι έχει μάθει να χειρίζεται πάντα τη δημοσιότητα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της! ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ!
Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της! ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ!

Ακόμα και όταν υπήρξε σε σχέση, η Ζέτα, στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης ή σε γάμο είχε απαντήσει:

«Δεν το έχω σκεφτεί καν. Είναι η αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου αν θέλω να παντρευτώ, αν θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το χω σκεφτεί. Εάν κάνω παιδιά τότε θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα», είχε πει η Ζέτα όταν ακόμα ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον Μιχάλη το 2016.

Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όρκοι ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ημερομηνία γάμου! 3
Έγκυος σε ΔΙΔΥΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όρκοι ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ημερομηνία γάμου! 3

Και μπορεί το Ρουκ Ζουκ να σκίζει, να έρχεται και η παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar, όμως ακόμα ένα εξώφυλλο δεν θεωρεί αρκετά γεμάτη τη ζωή της Μακρυπούλια και αποφάσισε να την φέρει σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

«Πρώτα το μωρό, μετά ο γάμος», έγραφε το εξώφυλλο που έκανε για μια ακόμα φορά trend το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Μαρτυρίες λένε πως δεν είναι λίγες οι φορές που στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ την έχουν πιάσει να χαζεύει μωρουδιακά», συνέχιζε το φανταστικό #διπλις ρεπορτάζ ενώ ο γαμπρός είναι για το Yes, 50αρης οδοντίατρος.

Κική Μακρυπούλια και Κώστας Μακρυπούλιας: Οι ΓΟΝΕΙΣ της ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ Ζέτας Μακρυπούλια!

Σε κάποιο νησιώτικο τοπίο, χωρίς 5G, η Ζέτα χωρίς να έχει ανάγκη να ανεβάσει stories και posts για τους 680.000 followers χαμογελάει και νιώθει Jennifer Aniston στην τοποθεσία Ελλάδα. Αν υπάρχει περίπτωση άλλης celebrity που στο εξωτερικό να την έχουν παντρέψει άπειρες φορές και να έχει κυοφορήσει τουλάχιστον άλλες χίλιες, είναι η Aniston.Φαντάζομαι, την Ζέτα καθόλου δεν την ενοχλεί μια τέτοια σύγκριση!

Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour το 2017, η πρώην σταρ των «Friends» ρωτήθηκε για την φράση που θα απαγόρευε από τα tabloids να χρησιμοποιούν και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική:

«Νομίζω ότι η καλύτερη θα ήταν μία φωτογραφία μου να κρατάω το στομάχι μου και τη λεζάντα επιτέλους, έγκυος. Παίρνουν μία φωτογραφία σου και δημιουργούν μία ιστορία. Εάν έχεις μόλις φάει και το σώμα σου βρίσκεται σε μία φυσιολογική κατάσταση ή έχεις ένα φούσκωμα, τότε βάζουν βέλη γύρω από το στομάχι σου και γράφουν ότι είσαι έγκυος. Αλλά ξέρεις, όχι, είναι απλώς το σώμα μου.

Ζέτα Μακρυπούλια Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουμε παιδί …αλλά δεν το λέμε!
Ζέτα Μακρυπούλια Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουμε παιδί …αλλά δεν το λέμε!

Κική Μακρυπούλια και Κώστας Μακρυπούλιας: Οι ΓΟΝΕΙΣ της ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ Ζέτας Μακρυπούλια!

Όχι ότι σε αφορά. Η εγκυμοσύνη δεν αφορά κανέναν παρά μόνο το ζευγάρι ή την εγκυμονούσα», είχε πει θεϊκά η Aniston.

Μέχρι το επόμενο εξώφυλλο θα λέει από μέσα της η Ζέτα και θα κάνει Ρουκ Ζουκ, προφανώς όχι χαζεύοντας μωρουδιακά.

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΑνήκει στο ζώδιο του Λέοντα
Είναι 52 κιλά
Έχει ύψος 1,72
31 Ιουλίου 1978 (43 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Flag of Greece.svg Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Σπουδές Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος

Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια
Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, παρουσιάστρια
Περίοδος ακμής 1994
Οικογένεια
Γονείς Κώστας Μακρυπούλιας
Κική Μακρυπούλια
Αδέλφια Παναγιώτης Μακρυπούλιας
Άκης Μακρυπούλιας

Η Αγορίτσα Ζωή “Ζέτα” Μακρυπούλια (Αθήνα, 31 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια 1
Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια 1

Τηλεόραση
Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια
Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.

Τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στη σειρά εποχής «Γιούγκερμαν» και παράλληλα παρουσίασε την εκπομπή «Baby Dance». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» και τη χρονιά 2009-2010 έπαιξε στη σειρά «4». Το 2010 συμμετείχε στην σειρά «Ο Πόλεμος των άστρων», στο επεισόδιο Δίδυμος-Σκορπιός μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars. Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα “Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς” που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

 

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show “Sunday Live” μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου “The Final Four”.

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θέατρο-Κινηματογράφος
Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε”. Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση “Μήδεια”, η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση “Το όνειρο της διπλανής πόρτας”, ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη. Επίσης, το 2008 πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία 《Μόλις Χώρισα》σε σκηνοθεσία και σενάριο Βασίλη Μυριανθόπουλου[2]. Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» του Γιώργου Βούκανου ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς. Επίσης, το 2009 πρωταγωνίστησε στην κωμική ταινία 《Σούλα Έλα Ξανά》 σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου και σενάριο του Βασίλη Μυριανθόπουλου σε συνεργασία με την Όλγα Μιχαλοπούλου και τον Γιάννη Μπότση[3].

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013). Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης. Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ΜΑΓΙΟ και… ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ!

Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αινιγματικό σχόλιο για το τηλεοπτικό της μέλλον

“Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι” εξομολογήθηκε, επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού καθώς και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1».

«Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι».

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια» πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο Μπαλί, με μαγιό και μαλλί τοστιέρα

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 ΕΤ2 ώρες μαζί ΕΤ2 Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992-1994 Ciao ANT1 ANT1 Συμπαρουσιάστρια
1993-1994 Magazino ΕΤ1 Παρουσιάστρια
1994 Οι δικηγόροι της Αθήνας STAR Ισμήνη Δρακάκη Επεισόδιο: “Ο βιασμός και το είδωλό του”
1995-1996 Χωρισμένοι με παιδιά ΑΝΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1997-1998 Mad Zone MAD TV Η Ίδια Παρουσιάστρια
2000-2001 Το Μπέρδεμα STAR Αννούλα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001-2002 Αέρινες Σιωπές MEGA Βάνα Βασικό Καστ
2002 Νιρβάνα ALPHA 5 επεισόδια
2002-2003 Μiss Νταίζη ALPHA Βάσια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004-2005 Solo καριέρα ΑΝΤ1 Φυλιώ Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2005 Safe Sex TV Stories MEGA Κλερ Επεισόδιο: “Βρέξει, χιονίσει…”

Ζέτα Μακρυπούλια σχέσεις: «Αυτό είναι έρωτας…»!

2005-2007 Στο Παρά Πέντε MEGA Aμαλία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Feel the fun ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Αλεξία Επεισόδιο: “Η Θεσσαλονικιά Πεθερά”
Safe Sex TV Stories MEGA Ελένη Επεισόδιο: “Το Κελί 33”
Ελληνικός Τελικός της Eurovision 2006 ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
2006-2007 Μόνο Εσύ ΝΕΤ Μάντια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Γιούγκερμαν ΑΝΤ1 Νταϊάνα Σκλαβογιάννη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Baby Dance ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2008-2009 Το κλειδί του παραδείσου ANT1 Σοφία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009-2010 4 MEGA Βίκυ 7 επεισόδια
2010 Ο πόλεμος των άστρων ΑΝΤ1 Ρενάτα Επεισόδιο: “Σκορπιός με δίδυμο”
2010-2013 Dancing with the stars ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
2014 Just the 2 Of Us MEGA Παρουσιάστρια
2014-2015 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή |

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Παρουσιάστρια
2016-2017 Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα ΑΝΤ1 Σοφία Γιοβάνη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017 Your Face Sounds Familiar ANT1 Η Ίδια Guest Κριτής | Live 4
2017-ακόμη Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1 Παρουσιάστρια
2018 Sunday Live ANT1 Παρουσιάστρια
2019 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή | Παρουσιάστρια
The Final 4 ANT1 Παρουσιάστρια
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος (Εταιρία – Προϊόν – Οργανισμός)
1994 Soupline
1997 ΦΑΓΕ
Diana
2012 Pantene Greece
Θέατρο
Έτος

Τίτλος

Θέατρο

2004-2006 Σεσουάρ για δολοφόνους Θέατρο Αποθήκη
2006-2007 Σ’αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε Θέατρο Εμπορικόν
2007 (καλοκαίρι) Μήδεια Περιοδεία
2007-2008 Το Όνειρο Της Διπλανής Πόρτας Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
2008-2009 Στις Κουζίνες Θέατρο Ήβη
2009-2010 Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα Μέγαρο Μουσικής
2010-2011 Τυφλοσούρτης Θέατρο Μικρό Παλλάς
2012-2013 Τα Βαφτίσια Θέατρο Κιβωτός
2013 (καλοκαίρι) Περιοδεία
2013-2014 Μερικοί το προτιμούν καυτό Θέατρο Παλλάς
2014-2015 Ήρθες Και Θα Μείνεις Θέατρο Ιλίσια
2015-2017 Θέατρο Αριστοτέλειον (Θεσσαλονίκη)
2017-2018 Ιδιωτικές Ζωές Θέατρο Γκλόρια
2018-2019 Γιούγκερμαν Θέατρο Πορεία
2019 (καλοκαίρι) Δον Ζουάν Περιοδεία
Κινηματογράφος
Έτος

Τίτλος

Ρόλος Σημειώσεις
2007 Γνωρίστε τους Ρόμπινσονς Κινηματογραφικό ντεμπούτο
2008 Μόλις Χώρισα Ηλέκτρα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2009 Σούλα Έλα Ξανά Σούλα Σαριμπουγιούκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2010 The Kings Of Mykonos Ζωή Πρωταγωνιστικός ρόλος
G – Force Guest εμφάνιση
Ζητείται Ψεύτης Τζένη Φερέκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2014 Στα Καλά Καθούμενα Αθηνά Πρωταγωνιστικός ρόλος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :