Hit enter after type your search item

Μαρίνα Ψάλτη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μαρίνα Ψάλτη είναι ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της “Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών” στην κατεύθυνση της ζωγραφικής και της σκηνογραφίας, άλλα και απόφοιτος της “Δραματικής Σχολής Γ. Θεοδοσιάδη”. Δίδαξε ζωγραφική για τέσσερα χρονιά στα εκπαιδευτήρια “Πλάτων”. Από το 1991 εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα εικονογραφεί βιβλία κυρίως για παιδιά. Έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στη Λάμψη. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Φέρτη.

Μαρίνα Ψάλτη: “Με αγχώνει για τον Γιάννη Φέρτη γιατί έχει και μια ηλικία”

]Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη
Ο Γιάννης Φέρτης είχε πει: “Γνωριστήκαμε στο θέατρο. Παίξαμε μαζί. Είχαμε γίνει φίλοι και μετά σιγά-σιγά… Ξεκίνησε από φιλία δηλαδή. Μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που έπαιζε. Και από εκεί και πέρα προχώρησε το πράγμα. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε το 2001. Νομίζω είμαστε συνολικά 24 χρόνια μαζί”.

https://www.youtube.com/watch?v=5gbxgNN83Tc

Για τα μυστικά της επιτυχίας του γάμου τους η Μαρίνα Ψάλτη είπε: “Χιούμορ, και αγάπη βέβαια, αλλά κυρίως χιούμορ. «Πρέπει να γελάει κανείς στο σπίτι, να διασκεδάζει ο ένας τον άλλο” εξήγησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μαρίνα Ψάλτη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα άσχημα, αμήχανα»

Σε άλλη συνέντευξη είχε πει για τον Γιάννη Φέρτη: “Εγώ ήθελα άντρα, δεν ήθελα πρωταγωνιστή στη ζωή μου. Στη σκηνή θέλω πρωταγωνιστή. Στη ζωή μου θέλω έναν κανονικό άντρα, που να βλέπει ποδόσφαιρο, κι έτσι είναι ο Γιάννης. Φέρεται κανονικά στη γυναίκα που έχει δίπλα του και δεν παίζει κανένα ρόλο στο σπίτι. Δεν θέλω να παίζει ρόλο στο σπίτι Το ότι είμαστε μαζί με τον Γιάννη 25 χρόνια είναι εκρηκτικό και για τους δυο μας. Τόσα χρόνια σχέση είναι πρώτη φορά και για εκείνον και για μένα”.

https://www.youtube.com/watch?v=wLS1fyuOxZc

«Με τον Γιάννη δεν κάναμε παιδιά από επιλογή»
“Δεν έχουμε παιδί με τον Γιάννη, δεν αξιωθήκαμε, είχε πει πριν χρόνια η Μαρίνα Ψάλτη. Τώρα η ανιψιά μου είναι 22 χρονών κι είναι σαν παιδί μας, αλλά είναι της αδελφής μου παιδί. Πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι παιδί μας. Εμείς δεν κάναμε παιδιά από επιλογή, όμως έχουμε την ανιψιά μου, έχει και ο Γιάννης πολλά ανίψια, τα οποία έχουν κάνει και παιδάκια…Έτσι, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και δεν μας λείπουν τα παιδιά. Έχουμε και δύο γάτες, τη Χνου και τον Σισίνη, και είμαστε παρά πολύ καλά”.

«Η Κάτια Δανδουλάκη με κλώτσησε για να μπω στο γύρισμα της Λάμψης»
“Πιστεύω ότι είμαι σε ένα βαθμό αγαπητή γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Δεν έχω πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί οι ζωές μας είναι διαφορετικές.

Γιάννης Φέρτης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύθηκε την Μαρίνα Ψάλτη (photos)

Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που την αγαπώ πολύ. Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά”, παραδέχτηκε πρόσφατα τηλεοπτικά η Μαρίνα Ψάλτη.

H δουλειά του ηθοποιού έχει πάρει την μορφή σουπερμάρκετ
“Πάντα ήταν δύσκολα όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, αποκάλυψε πρόσφατα η ηθοποιός. Ήθελαν δουλειά, πολύ μεγάλη υπομονή, ήθελαν στόχο, αλλά όσο δύσκολα κι αν ήταν στην δική μου εποχή, όταν βγήκα εγώ στο θέατρο, ένας άνθρωπος που είχε μια αξία, προχωρούσε και τον σέβονταν.

Τώρα πια δεν ισχύει αυτό και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν 300 ευρώ τον μήνα μισθό. Δεν μου αρέσει καθόλου που τους θεωρούν αναλώσιμους. Δεν μου αρέσει που αυτά τα παιδιά είναι απροστάτευτα γιατί εμείς πια δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με αυτό. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι.

Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω. Γιατί αισθανόμουν ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Δηλαδή έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα. Νομίζουν ότι μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια”.

Μαρίνα Ψάλτη: «Ο Γιάννης Φέρτης τώρα πάει στα 84, βεβαίως κι ανησυχώ»

Όσα ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη σε συνέντευξή της.

Η Μαρίνα Ψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη και πόσο την φοβίζει όλη αυτή η περίοδος με τον κορωνοϊό.

«Για να μπει κάποιος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι καλά, δεν λέω ευτυχισμένοι γιατί είναι βαριά λέξη, πρέπει να υπάρχει χώρος. Εμείς δεν αφήσαμε» ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.

https://www.youtube.com/watch?v=cjlJRiAERRM

«Με έχω φοβίσει ο κορωνοϊός, είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό Δηλαδή περιμένω αμάν πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία, πρέπει να πάρουμε κάπως μια ανάσα. Βέβαια ανησυχώ και για τον Γιάννη. Δεν ανησυχούμε και για τους δικούς μας ανθρώπους; Ο Γιάννης τώρα πάει στα 84. Τότε τον είχα αφήσει μόνο του να κοιμάται γιατί δεν είχαμε εμβολιαστεί. Τώρα έχω εμβολιαστεί κι εγώ.» πρόσθεσε η Μαρίνα Ψάλτη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :