freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Πέθανε ο ΠΑΤΕΡΑΣ της Αννίτας Μπραντ Η Αννίτα Μπραντ θέλησε να απαντήσει μέσω instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Χάρης Χριστόπουλος! Αυτή είναι η διαφόρα ΗΛΙΚΙΑΣ με την συζυγό του Αννίτα Μπραντ

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου», ανέφερε αρχικά η Αννίτα Μπραντ.

Αννίτα Μπραντ βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε για την απομάκρυνσή της από τα social media: Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της», έγραψε μεταξύ άλλων.

”«Νεμ χάλταμ μεγκ,
csak álmodni mentem,
nem hagytam itt senkit,
csak elôre mentem.”

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου στείλατε ανησυχώντας για την ευημερία μου και όλους εσάς που εκφράσατε τα συλλυπητήριά σας για την απώλεια του μπαμπά μου.
Ακούγεται περίεργο, αλλά η ανάγνωση αυτών των μηνυμάτων βοηθάει λίγο να απαλύνει τον πόνο, νιώθω την τεράστια αγάπη και βοηθά, βοηθάει να γνωρίζεις, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς εκεί έξω που κάθισαν, πήραν μια στιγμή από την πολυάσχολη ζωή τους και μου έγραψε μερικές εγκάρδιες σκέψεις.
Ξέρω ότι σου λείπω και ξέρω ότι σου λείπω ακόμα περισσότερο τα ζωντανά βίντεό μας, γι’ αυτό θα ανεβάσω σύντομα κάποιο περιεχόμενο που έχω γυρίσει πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά προς το παρόν η καρδιά μου πονάει πολύ και δεν ξέρω ακόμα πώς ή όταν θα μπορέσω να κάτσω ξανά μπροστά σε μια κάμερα.
Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να γιατρευτώ, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξανασυνθέσω τα σπασμένα μου κομμάτια.

Το 2021 ήταν ήδη μια τραυματική χρονιά για μένα και για εμάς ως οικογένεια από την οποία ακόμα δεν έχω αναρρώσει πλήρως και προσευχόμουν στον Θεό να μην πάρει άλλη ψυχή από την οικογένειά μας.
Καθώς γιορτάζαμε το νέο έτος και την αρχή του 2022, ανακουφίστηκα και το πήρα ως ένδειξη ελπίδας (ανόητο το ξέρω αλλά το χρειαζόμουν, πίστευα ότι το 2021 ήταν τόσο απαίσιο που μόνο καλύτερες μέρες θα μπορούσαν να έρθουν μετά το τέλος του…) και σκεφτόμουν ότι τα καταφέραμε, το ’21 τελείωσε επίσημα, όλα θα πάνε στη σωστή θέση και θα ξεπεράσουμε αυτόν τον αβέβαιο εφιάλτη που ζούσαμε από τότε που εισήχθη ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Αλλά λίγο ήξερα τι μας περίμενε στη γωνία.
Ακούς ποτέ το ένστικτό σου;
Γιατί αυτό έκανα, παρόλο που οι γιατροί μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να πάω βιαστικά στο σπίτι για να τον δω και η κατάστασή του ήταν κάπως σταθερή, και θα μπορούσα να πάρω μια πτήση αργότερα εκείνη την εβδομάδα για να τον επισκεφτώ αν το ήθελα πραγματικά, αλλά κάτι απλά δεν ένιωθα καλά και σε λίγα λεπτά αποφάσισα και έκλεισα τα εισιτήριά μας για να πετάξω στην Ουγγαρία.
Απλώς δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός πόσο καλή απόφαση έχω πάρει εκείνη τη στιγμή γιατί αν άκουγα τι μου είπαν, δεν θα είχα γυρίσει σπίτι εγκαίρως για να τον αποχαιρετήσω…. . ”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :