freegossip.gr

News, Lifestyle

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! To TikTok, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης. Ποιος είναι ο πολυτάλαντος νεαρός, που ενώ σπούδασε επιμελητής πτήσεων, μεταπήδησε στο χώρο του modelling, προσέλκυσε εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και «προσγειώθηκε» στην τηλεόραση;

Πώς τον ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου και βρέθηκε στη σειρά « Η Γη της Ελιάς»; Ποιο ήταν το μοναδικό του άγχος στα γυρίσματα και με ποιο τρόπο ξεπέρασε τις πρώτες «άβολες» ερωτικές σκηνές, με τη Στέφανη Χαραλάμπους. Πότε σταμάτησε να το «παίζει ωραίος», στα βίντεο που ανέβαζε στα social;

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης περιγράφει, επίσης, την πρώτη αντίδραση των γονιών του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα σπουδάσει υποκριτική, εξηγεί γιατί έχει αφήσει λίγο στην άκρη το TikTok και τέλος, καλείται να αποδείξει αν τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα «δυνατά χτυπήματα».

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης γεννήθηκε το 1997 στην Αγία Παρασκευή και κατάγεται από την Κρήτη.
Είναι 26 ετών.
Ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.
Σπούδασε επιμελητής πτήσεων.

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! To TikTok, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αγαπημένο του μέρος είναι το Μάντσεστερ, στο οποίο και ζούσε για τέσσερα χρόνια και εκεί του άρεσε η κουλτούρα.
Λατρεύει επίσης την Ίο.
Το κινητό του είναι αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Δεν συγχωρεί με τίποτα το ψέμα και την ειρωνεία.
Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο εξοχικό του στην Λούτσα.
Η αγαπημένη του ταινία είναι ο Χάρι Πότερ ενώ διαβάζει πολλά βιβλία.

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η τελευταία του σκέψη πριν κοιμηθεί είναι το αποτέλεσμα από τη “Γη της Ελιάς”, ενώ και τα επαγγελματικά του σχέδια μέχρι στιγμής εμπεριέχουν μόνο την δραματική σειρά.
Ασχολείται επαγγελματικά με το Tik Tok και ο λογαριασμός του κατέχει περίπου 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες.

«Το ξεκίνησα πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έπειτα στην Αγγλία, όπου μετακόμισα. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ξυπνάω, σκρολάρω στο Tικ Τοκ να δω τι υπάρχει, τι είναι στα trends, τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Επιλέγω τι θα φορέσω, φτιάχνω τα φώτα μου και στήνω το βίντεο μου. Έχω φτιάξει ένα μικρό στούντιο στο σπίτι, γιατί πρέπει να φτιάξεις την ποιότητα των βίντεο σου όσο περνάει ο καιρός», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την ενασχόληση του με το Tik Tok.

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! To TikTok, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Ο ρόλος στην “Γη της Ελιάς”
Σε συνέντευξη του ο Ραφαήλ Καρυωτάκης μίλησε για την σειρά που συμμετέχει, την “Γη της Ελιάς”, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους ηθοποιούς, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία του να σπουδάσει ηθοποιία.

Όσο για τον ρόλο του αλλά και τον τρόπο που του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ο ίδιος αποκάλυψε:

«Γνώρισα τον Αντρέα μέσα από τα social media. Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνό μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να του στείλω κάποια βίντεό μου. Είπα εκείνη τη στιγμή “τι γίνεται”.

Είναι απίστευτο που παίζω δίπλα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Κανένας δεν μου είπε κάτι αρνητικό, όλοι για να με βοηθήσουν μόνο. Η κυρία Κονιόρδου μου πρότεινε μόνη της να μου κάνει κάποια σεμινάρια».

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! To TikTok, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :