Hit enter after type your search item

Σοφία Φυρού βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Σοφία Φυρού είναι 32 χρονών έχει ύψος 1,62 και 50 κιλά Τα προσόντα της είναι τέτοια που ακόμα και ένα απλό μπικίνι να φορέσει τραβάει τα βλέμματα. Τόσο το στήθος της όσο και τα οπίσθιά της χαρακτηρίζονται ως εντυπωσιακά και εκείνη απολαμβάνει να πέφτουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Σοφία είναι 32 χρόνων δουλεύει υποδοχή σε Αθηναϊκά μαγαζιά και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων μιας και είναι ένα απο τα πιο sexy κορίτσια της showbiz. Η καλλίγραμμη καλλονή με το αισθησιακό μπούστο και τα καλοσχηματισμένα πόδια ήταν μόνη της προσωπικά και το προπερσινό καλοκαίρι μέσα από τον λογαριασμό της στα social media την βλέπαμε να κάνει διακοπές στην Μύκονο και οχι μόνο με την παρέα της. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά και ευελπιστεί να πάρει το πτυχίο στα χέρια της. Έχει γίνει κρούση να ασχοληθεί και με την τληεόραση αλλά δεν ψήνεται προς το παρών. Για να δούμε.

Ο λόγος για την Σοφία Φυρού, την όμορφη μελαχρινή που φήμες την ήθελαν να υπήρξε ζευγάρι με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό…με τον οποίο είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό του τραγουδιστή!

Διαβάστε τι είπε ο ίδιος ο τραγουδιστής μετά το ατύχημα και παρά το ότι υπήρξε και ξώφυλλο που τον έδειχνε σε φωτοργαφία να φιλά την Σοφία Φυρού…Στο Thema People και στον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, ενώ αποκάλυψε πως η συνοδηγός του οχήματος, Σοφία Φυρού, είναι απλά φίλη του.

Σοφία Φυρού βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σοφία Φυρού βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα», εξήγησε ο Ηλί

Η 32χρονη μελαχρινή συνεχίζει να στρέφει την προσοχή πάνω της κάνοντας την μία αποκαλυπτική εμφάνιση μετά την άλλη.

Η Σοφία Φυρού αναστατώνει το νησί των ανέμων!

 

Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Μία πολύ τρυφερή έκπληξη ετοίμασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για την σύντροφό του, Σοφία Φυρού ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς η Σοφία Φυρού διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της.

Λίγο πριν γίνουν γονείς, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου ομορφαίνοντας κι άλλο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Την αποκάλυψη έκανε εκείνη δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Οι ευχές από τους followers τους διαδέχονταν η μία την άλλη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΨΙΑΛΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, Η ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :