Hit enter after type your search item

Στάθης Μαντζώρος! ”Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια” Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha, ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε πρώτη φορά για τη γυναίκα του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε το επαγγελμά της, ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

Στάθης Μαντζώρος: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στον Σασμό

“Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά αγαπάει πάρα πολύ το θέατρο. Γνωριζόμασταν, ήρθαμε πιο κοντά και ξεκινήσαμε να κάνουμε την οικογένειά μας. Και τη διεκδίκησα, και έρωτας με την πρώτη ματιά ήτανε. Ήταν έντονο και το ακολούθησα”, είπε ο ηθοποιός.

Μαζί έχουν δύο παιδιά, δύο υπέροχα αγοράκια!

Δείτε εξαιρετικά σπάνιες φωτογραφίες της συζύγου του Στάθη Μαντζώρου παρακάτω:

Στάθης Μαντζώρος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Είναι ένας από τους χαρακτήρες στον «Σασμό» που έχει αγαπηθεί πολύ κι έχει «γράψει» στην οθόνη. Ο Παντελής, ο αγαπημένος καφετζής της Άνω Ποριάς, ο κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος, μίλησε σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου,

στο «Happy Day», σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τη ζωή του, την οικογένειά του, ενώ έδωσε και spoiler για τη δεύτερη χρονιά του «Σασμού». «Η δεύτερη χρονιά του Σασμού θα κάνει focus στο χωριό και θα αναπτυχθούν οι χαρακτήρες και το παρελθόν τους…». Ο Μαθιός… «θα περάσει την περιπέτειά του», η Θοδώρα που είναι… «λίγο Παντελής, κάνει μια μικρή επανάσταση».

Στάθης Μαντζώρος! ''Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια''
Στάθης Μαντζώρος! ”Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια”

Σε σχέση με τη ζωή του ο Στάθης Μαντζώρος ανέφερε ότι, από τη Λιβαδειά όπου μεγάλωσε, ήλθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Δεν τα κατάφερε με την Γυμναστική Ακαδημία αλλά μπήκε «το μικρόβιο του θεάτρου μέσα του». Τελικά σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και ύστερα στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ τη σχέση του με την ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Μένω στην Αθήνα αλλά πάω συχνά στη Λιβαδειά, μου δίνει ισορροπία… Έχω μεγαλώσει καλλιεργώντας χωράφια, ξέρω τη δουλειά και δεν έχω σταματήσει να καλλιεργώ χωράφια. Είμαι βιοκαλλιεργητής ζέας και ηλίανθου». Κι εάν και στο παρελθόν έχει κάνει διαφορετικές δουλειές «έχω δουλέψει σε μπαρ, έχω μοιράσει εφημερίδες, δεν έχω αφήσει ποτέ τη γη».

Στάθης Μαντζώρος! ''Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια''

Από την πρώτη στιγμή που διάβασε το σενάριο, ενημερώθηκε για τους συντελεστές και τους ηθοποιούς, θεώρησε ότι… «ο Σασμός θα έχει προοπτική». Μιλώντας για τον Παντελή υπογράμμισε ότι… «ο Παντελής είναι σαν τον βράχο. Ο ρόλος έχει αγριάδα. Είναι διαφορετικά να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα βράχο και διαφορετικά δίπλα σε βελούδο. Υπήρξαν ωστόσο στιγμές, ειδικά με τα παιδιά του, όπου αλλάζει πρόσωπο».

Στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένος με την οικογένειά του, με τη σύζυγό του «γυμνάστρια στο επάγγελμα η οποία αγαπάει πολύ το θέατρο», και τα δυο τους αγόρια 9 και 6 ετών. «Διεκδίκησα κι ερωτεύτηκα τη γυναίκα από την πρώτη ματιά. Ήταν έντονο το συναίσθημα και το ακολούθησα». Ως μπαμπάς έχει υπάρξει… «αγχωτικός και υπερπροστατευτικός», ιδιαίτερα με το πρώτο του παιδί, τον Γιάννο. «Ήταν το άγνωστο». Όταν ήλθε ο δεύτερος γιος του, ο Αλέξανδρος «τα πράγματα ισορρόπησαν».

Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1973 και είναι 48 χρονών Κατάγεται από τη Λιβαδειά Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν Είναι παντρεμένος κι έχει δύο γιους 8 και 5 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Κριού Ο Στάθης Μαντζώρος είναι Έλληνας ηθοποιός

Στάθης Μαντζώρος: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στον Σασμό

«Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα», λέει ο Στάθης Μαντζώρος.

Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε ο Στάθης Μαντζώρος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στον Σασμό.

Στάθης Μαντζώρος: Τι αναμνήσεις κρατάει από τις Άγριες Μέλισσες;

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Σασμός: Όλα στο κόκκινο στον δεύτερο κύκλο

Σασμός: “Μου περιέγραψαν τον ρόλο μου, δεν υπήρχε στο βιβλίο”

Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή,

Κέρδισα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου.

Κέρδισα την συνειδητοποίηση, ότι αυτό που συμβαίνει με τη πανδημία δεν έγινε τυχαία. Το προετοιμάζαμε ή το αφήσαμε να συμβεί. Ο πλανήτης δεν μας ανήκει όσο και εάν αυτό θέλουμε να πιστεύουμε.

Καλό είναι ο καθένας να κάνει τον απολογισμό του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την σωτηρία γιατί υπάρχει και η τεχνογνωσία και το χρήμα.
Λείπει μόνο ο σεβασμός για την ισορροπία της φύσης.

Με σόκαρε η εικόνα των άδειων θεάτρων και των ανθρώπων να περπατούν με μάσκες και να κοιτάνε προς τα κάτω. Ο φόβος τού να σηκώσουν το κεφάλι σε όλα τα επίπεδα.
Χάθηκα στο «γιατί» και αποφάσισα να επικεντρωθώ στο «τι κάνω τώρα».

Κέρδισα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Ζωγραφίσαμε και φτιάξαμε φανταστικούς κόσμους για να φύγουμε από τις οθόνες.
Κάναμε πολλές βόλτες στου Φιλοπάππου καταλήγοντας στην Ακρόπολη και αυτό ήταν μια παρηγοριά.

Διάβασα βιβλία και είδα ταινίες που χρωστούσα στον εαυτό μου και ασχολήθηκα δημιουργικά με την γη καλλιεργώντας και ακούγοντας τα φυτά.

Τελικά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία όπου η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Πάντα, θα υπάρχει τρόπος για να πηγαίνει μπροστά μέσα από όλες τις αντιξοότητες. Και εδώ που τα λέμε κάθε τέλος σε εισαγωγικά είναι μια αρχή και μια επανεκκίνηση.

Ο πλανήτης δεν μας ανήκει. Επαναλαμβάνω: Μάς δανείστηκε και οφείλουμε να τον παραδώσουμε στους επομένους. Όχι χειρότερο! Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον διορθώσουμε θα είναι ευχής έργον.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :