Hit enter after type your search item

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καρκίνος! ”Στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος” «Η μητέρα μου έφυγε πολύ νέα από τη ζωή, ήταν μόλις 66 ετών. Αυτό με έχει οδηγήσει σε μια σκέψη ότι πρέπει τη ζωή που μας αναλογεί να τη ζήσουμε καλά.

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – “Ήταν ένα σοκ, εκείνη την ημέρα ήταν σαν να βρίσκομαι αλλού”

Γιατί η γενιά της μητέρας μου ήταν μια γενιά που η γυναίκα θυσιαζόταν για την οικογένεια και δεν είχε μάθει να εκφράζεται. Είχε μάθει πως για να είναι καλά θα πρέπει να είναι μαζεμένο το σπίτι, να είναι καλή νοικοκυρά, καλή μαμά και όλα τα άλλα πίσω. Αν δεν ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να είσαι ευχαριστημένος με τις επιλογές σου, με τη μέρα σου, κατά κάποιο τρόπο σε αρρωσταίνει.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για #metoo – Δεν αισθάνομαι δικαιωμένη

Αυτό σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της ασθένειας της μητέρας μου και πιο μετά και αυτό έχει αρχίσει να σχηματίζεται έντονα και φυσικά μαζί με αυτό συμπαρασύρει και το πως συμπεριφέρομαι εγώ.

Στο θέμα «μαμά» της μοιάζω πολύ ευτυχώς – υπήρξε μια πολύ καλή μητέρα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ζούμε πρώτα για εμάς, χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα πουν ο κόσμος, οι συγγενείς, η γειτονιά. Θέλεις να κυκλοφορείς στο δρόμο με ένα κόκκινο καπέλο με κουδούνια;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μεγάλο προβλημα, μεγάλος ΚΑΗΜΟΣ

Φόρα τα κουδούνια και κυκλοφόρα! Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό πρέπει να κάνεις. Αυτό έμαθα στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος» αναφέρει η ηθοποιός.

”Ενισχύουμε τον οργανισμό μας για να μην αισθανόμαστε κούραση, αλλά ευεξία και ενέργεια!
Οι πρόβες στο θέατρο, τα γυρίσματα, οι εργασίες στο σπίτι, οι απαιτήσεις των παιδιών αλλά και τα τρία μας σκυλιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμα και αν είναι ευχάριστη. Η κούραση ήταν συνεχόμενη μέχρι που ανακάλυψα το Möller’s Total – ενίσχυσε τον οργανισμό μου αλλά και βοήθησε στην καλύτερη συγκέντρωση… Προσωπικά με βοήθησε και ελπίζω να βοηθήσει και εσένα που αισθάνεσαι κουρασμένος όταν οι συνεχόμενες απαιτήσεις δεν σε βοηθούν. Με το Möller’s Total μπορεί να νιώσεις την ίδια αλλαγή που ένιωσα και εγώ. Πάντα φυσικά θα συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου ιατρό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου. Κάθε μία από τις 4 καρτέλες της συσκευασίας Möller’s Total, περιέχει μία σειρά κάψουλες με Ωμέγα-3 (EPA 174 mg, DHA 123 mg), και μία σειρά ταμπλέτες με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, όπως βιταμίνες Α, Β6, Β12, C, D, Σίδηρο, Σελήνιο, Ψευδάργυρο. Έτσι, καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία.

Παίρνετε μία κάψουλα και μία ταμπλέτα την ημέρα!”

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :