Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Οτιδήποτε σας αφορά, οτιδήποτε θελήσετε να μάθετε για συμμετοχή και όχι μόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι εδώ:

Διεύθυνση: Οδός Παιανίας – Μαρκοπούλου (2 χλμ.)
 T.K.: 19002
 Τηλέφωνο: 2106646111-5

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια πολυαναμενόμενη επιστροφή το απόγευμα της Δευτέρας, κοσμώντας για άλλη μια φορά τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Το παγκόσμιο κοινό αγκάλιασε θερμά την επιστροφή της, κάτι που ήταν εμφανές όχι μόνο από τα συντριπτικά νούμερα τηλεθέασης αλλά και από τον τεράστιο όλεθρο που προκάλεσε στις τηλεφωνικές γραμμές του MEGA.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε με τόλμη το τηλέφωνο επικοινωνίας στους τηλεθεατές της, κάτι που ακολούθησε ένα ιδιόμορφο περιστατικό που άφησε τους πάντες σε αγωνία. Λίγο αργότερα, ένα κύμα τεχνολογικών δυσλειτουργιών φαινόταν να ταλαιπωρεί κάθε φορητή συσκευή, δημιουργώντας μια φοβερή ιδέα ότι είχε κοινοποιηθεί λάθος αριθμός τηλεφώνου.

Ωστόσο, σύντομα φάνηκε ότι δεν ήταν έτσι, καθώς πολλά άτομα προσπάθησαν διακαώς να δημιουργήσουν σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, αποφασισμένα να συζητήσουν μαζί της πάση θυσία. Η Ελεονώρα Μελέτη, μια γυναίκα με ξεχωριστές ιδιότητες και χαρακτηριστικά, βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου το τηλέφωνό της στον σταθμό άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Χθες, όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο γραφείο καθώς η Ελένη ξεκίνησε το τμήμα της. Όλοι παρακολουθούσαμε προσεκτικά και ακούγαμε τι είχε να πει μετά από μια μακρά απουσία. Ξαφνικά, το χτύπημα των τηλεφώνων του γραφείου διέκοψε το δωμάτιο.

Σήκωσα το τηλέφωνο και απάντησα, για να με χαιρετίσει ένας τηλεφωνητής που ρωτούσε για την εκπομπή της Ελένης. Επιβεβαίωσα ότι είχαν φτάσει στο Mega της Ελένης και εξήγησα ότι η Ελένη ήταν αυτή τη στιγμή στον αέρα. Ο καλών ζήτησε να μιλήσει με την Ελένη, προτρέποντάς με να κανονίσω να συνδεθούν στη ζωντανή μετάδοση. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω με αυτό, αλλά αν καλέσετε τον σωστό αριθμό, ίσως μπορέσετε να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει”, ανέφερα επίσης.

Τελικά, ένας διαφορετικός άντρας με οδήγησε και εξέφρασε την επιθυμία του να μιλήσει με Ελένη.Τον ενημέρωσα ότι δεν μπορούσε να έρθει στην εκπομπή.Πολλά τηλέφωνα συνέχισαν να χτυπούν και έπρεπε να απευθυνθώ στην Ελένη Γελαλή για να την ενημερώσω για την κατάσταση με τα τηλέφωνα. Αποδείχθηκε ότι είχαν δοθεί οι σωστοί αριθμοί τηλεφώνου Φάνηκε ότι πλημμύριζαν κλήσεις από όλο το Mega και για δύο ώρες απαντούσαμε συνεχώς τηλέφωνα για την Ελένη», διηγήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :