Hit enter after type your search item

Ελένη Τσολάκη σε Νάσο Παπαργυρόπουλο: “Η συνεργασία μας τότε δεν έγινε, μπορεί όμως να τα πούμε στην Ευρωβουλή” 2024-04-05 11:57:01

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ.
Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο υποδέχθηκε το πρωινό της Παρασκευής (5/4) στην εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ συνομίλησε με τον γιο του γνωστού επιχειρηματία, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
«Είσαι καταπληκτικός, γέμισες με ομορφιά το πλατό μας. Θα σας πω πώς γνωριστήκαμε με τον Νάσο, που τον εκτιμώ πάρα πολύ. Πριν επιβληθούν τα capital controls στην Ελλάδα ήταν να κάνουμε την καλοκαιρινή εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα», περιέγραψε η Ελένη Τσολάκη.
«Ξεκινάμε τις ετοιμασίες, βλέπουμε κόσμο, έρχεται και ο Νάσος, κάνουμε το δοκιμαστικό, κλείνουμε, προχωράει όλο, ετοιμάζουμε τα σκηνικά… και με παίρνουν Παρασκευή βράδυ τηλέφωνο από το κανάλι, ήμουν στη Θεσσαλονίκη, και μου λένε: έχουν επιβληθεί capital controls σε όλη τη χώρα, σταματάνε όλα, παύει η εκπομπή», συμπληρώνει η παρουσιάστρια στην αφήγησή της.
«Και δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία αλλά μπορεί να τα πούμε στην Ευρωβουλή», είπε κλείνοντας η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρετώντας τον καλεσμένο της.


Σε λίγο περισσότερα…

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :