Headlines

Ελ Βενιζέλος: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να κλέβει 2 βαλίτσες

Ελ Βενιζέλος: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να κλέβει 2 βαλίτσες. Έκπληκτοι οι άντρες της αστυνομίας διαπίστωσαν πως συνέλλαβαν επ’ αυτοφώρο,διάσημο ράπερ ή τράπερ (δεν έχει σημασία ελπίζουμε το ότι δεν κάνουμε εύκολα την διάκριση μεταξύ των 2 ειδών μουσικής.

Μόνο ο ίδιος μπορεί αλλά δεν ξέρουμε αν θ’ απαντήσει στο γιατί να ρισκάρει όχι την όποια καριέρα του αλλά το όνομα του και να μπει σ΄ένα παιχνίδι τέτοιο.

Το να μην γνωρίζει μάλιστα ότι στις κάμερες δεν κρύβεται τίποτα και σίγουρα αν κάτι κρυφτεί δεν θα μπορύσε να είναι η έκληλη νευρικότητα του, που σε συνδυασμό με την προσπάθεια του να κρύψει 2 βαλίτσες κάτω από…σκουπίδια, θα έκαναν μια κλοπή με προδιαγεγραμένη κατάληξη.

Χθες, Κυριακή 2 Απριλίου, εκτυλίχθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις αρχές. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνελήφθη ο γνωστός ράπερ Ν.Ο.Ε., ο οποίος τυγχάνει να είναι και υπάλληλος αεροδρομίου. \

Συγκλονίζει το γεγονός ότι συνελήφθη για υποτιθέμενη συμμετοχή του σε μια παράτολμη πράξη απόπειρας κλοπής αποσκευών. Ολόκληρο το επεισόδιο καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης του αεροδρομίου, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Αυτά τα πλάνα αποκάλυψαν το Ν.Ο.Ε.

Ελ Βενιζέλος Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να κλέβει 2 βαλίτσες
Ελ Βενιζέλος: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να κλέβει 2 βαλίτσες 2

Τοποθέτησε κρυφά δύο βαλίτσες επιβατών σε ένα τρόλεϊ πριν επιχειρήσει με πονηριά να τις κρύψει με μια φαινομενικά αθώα σακούλα σκουπιδιών. Η σοβαρότητα της κατάστασης δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, καθώς εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ακεραιότητα και την αξιοπιστία των ατόμων που εργάζονται σε ζωτικούς τομείς ασφάλειας.

Ωστόσο, δεν είχε λάβει υπόψη τον έλεγχο της άγρυπνης επιτήρησης που παρακολουθούσε κάθε κίνησή του, με αποτέλεσμα τη μετέπειτα σύλληψή του από το επιμελές προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου. Μετά από ενδελεχή έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ελάχιστη ποσότητα 0,2 γραμμαρίων κάνναβης. Ο Ν.Ο.Ε. καθιερώθηκε ως εξέχουσα προσωπικότητα στην ελληνική ραπ βιομηχανία, μαγνητίζοντας το κοινό με το απαράμιλλο ταλέντο και τον σαγηνευτικό του λυρισμό.

Ωστόσο, το 2019, εν μέσω της ακμάζουσας καριέρας του, ο Ν.Ο.Ε. πήρε μια βαθιά απόφαση που θα άλλαζε την πορεία της ζωής του – επέλεξε να ξεκινήσει ένα μεταμορφωτικό ταξίδι υιοθετώντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτή η επιλογή, αν και απροσδόκητη, του επέτρεψε να εξερευνήσει αχαρτογράφητες περιοχές και να τολμήσει σε ανεξερεύνητες καλλιτεχνικές σφαίρες, αφήνοντας τους θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία τη θριαμβευτική επιστροφή του.

Σε διάφορες συνεντεύξεις, είχε δηλώσει ανοιχτά ότι είχε υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που επικεντρωνόταν στη φυσική κατάσταση, ακολουθώντας μια χορτοφαγική διατροφή, αποχή από αλκοόλ και ναρκωτικά και συμμετοχή σε τακτικές συνεδρίες διαλογισμού. Μετά από εκείνο το σημείο, μείωσε σημαντικά τις μουσικές του κυκλοφορίες και τις δημόσιες εμφανίσεις του. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2021, έκανε μια επιστροφή, αν και με διαφορετική ιδιότητα, καθώς αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι σκόπευε να ιδρύσει ένα πολιτικό κόμμα.

Slide Up
x