Hit enter after type your search item

Η κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου μεγάλωσε Η Βασιλική Ανδρίτσου δημοσίευσε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της.

«Κάπως έτσι ζούμε το καλοκαίρι μας», ήταν το μήνυμα της Βασιλικής Ανδρίτσου κάτω από την ανάρτηση.Χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της περνά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Βασιλική Ανδρίτσου: Βάφτισε την κόρη της- Τα πρώτα πλάνα

Βασιλική Ανδρίτσου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη της!

Η δημοφιλής ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και απολαμβάνει στιγμές μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη και την κόρη τους, Ανθένια.

Βασιλική Ανδρίτσου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου μεγάλωσε
Η κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου μεγάλωσε

 

 

Η Βασιλική Ανδρίτσου (Αμφιάλη, Πειραιάς, 16 Οκτωβρίου, 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου το 2011 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκο Συμεωνίδη με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου» όπου εκείνος ήταν παραγωγός.

Βιογραφία
Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στο Γουδί ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στην Γλυφάδα.

Φοίτησε έναν χρόνο στην Θεολογική Σχολή αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της και την κόρη τους! Video

Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια παίζοντας στην παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο” που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996.

Η Βασιλική Ανδρίτσου φωτογραφίζει τον σύζυγό της με την κόρη τους!

Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :