Hit enter after type your search item

Κορινα Λυμνιουδη! Το βιογραφικό, Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά “Το βιβλίο που γράφεται μόνο του” της Κορίνας Λυμνιούδη ετοιμάζεται για το
Hollywood.

Η  Κορινα Λυμνιουδη γεννηθηκε στη Χιο και σπουδασε μηχανικος αεροσκαφων, πιλοτος (PPL) και Ιατρικη. Πηρε Μαστερ Χημικης Πληροφορικης απο το UMIST University πανω στη Μοριακη προσομειωση και σχεδιασμο φαρμακων και Μαστερ Ψυχιατρικης. Εκανε ειδικοτητα Εσωτερικης Παθολογιας στη Ρουμανια και σπουδασε Κλασικη Ομοιοπαθητικη σε συνεργασια με τον Συλλογο Ομοιοπαθητικης στην Πορτογαλια και Γνωσιακη Ομοιοπαθητικη. Επισης ειδικευτηκε στη μεθοδο H.U.M.A. για την ευρεση του σωστου Ομοιοπαθητικου φαρμακου.

Τα τελευταια χρονια ασχοληθηκε με ολες τις τελευταιες ανακαλυψεις της Κβαντικης Φυσικης, ολοκληρωσε το Immersive Seminar του Φυσικου Τομ Καμπελ αλλα και φοιτει στη σχολη ενεργοποιησης εγκεφαλου και ψυχικων δεξιοτητων του κυριου Παναγιωτη Σεντερη ενεργοποιωντας τις ικανοτητες της σε τομεις οπως η Τηλεκινηση, Τηλεπαθεια κλπ.

Με πειρα 30 χρονων στον τομεα της Υπνωσης και πολλες ερευνες στον τομεα του Υποσυνειδητου, πλεον βοηθα ανθρωπους να αλλαξουν τη ζωη τους και την πραγματικοτητα τους μεσω του επαναπρογραμματισμου υποσυνειδητου και την αφαιρεση περιοριστικων πεποιθησεων αλλα και μεσω εξελιγμενων ενεργειακων θεραπευτικων μεθοδων.

Το βιβλιο της εχουν στηριξει διασημοι συγγραφεις οπως ο Ριτσαρντ Μπαχ (Γλαρος Ιωναθαν), ο διασημος Φυσικος και συν-συγγραφεας του Deepak Chopra, Dr. Minas Kafatos, καθως και διασημοι Ιατροι οπως ο Δρ. Γεωργιος Λουκας.


“Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του” της Κορίνας Λυμνιούδη ένα εκρηκτικό
μείγμα fantasy & sci fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην
καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες
συγγραφής. 


Το βιβλίο διαπλέκει παράλληλα σύμπαντα, πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες
που κατάφεραν να τραβήξουν σαν μαγνήτη τον Καναδό film maker Barnet Bain, 
ο οποίος έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου βασισμένου στο βιβλίο, ενώ Α-list
ηθοποιοί και executives εκδηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην παραγωγή.


Ο Barnet Bain, είναι Καναδός film maker γνωστός για το βραβευμένο με δύο
Όσκαρ What Dreams May Come (producer), Milton’s Secret (director,
writer), Homeless to Harvard (executive producer), The Celestine Prophecy (writer,
producer) και πολλά άλλα projects.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :