Hit enter after type your search item

Μαρία Κωνσταντάκη ηλικία 50 ετών!Βιογραφικό και ο ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ σύντροφος που κατήγγειλε! Κατά την εμφάνισή της στο talk show Happy Day με παρουσιάστρια την Όλγα Λαφαζάνη, η Μαρία Κωνσταντάκη εμβάθυνε σε ποικίλα θέματα, από την αγάπη και το φλερτ μέχρι την προτίμησή της για νεότερους άνδρες. Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η απόφαση Κωνσταντάκη να απέχει από την κατανάλωση κρέατος. Η ηθοποιός μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή της με βάση τα φυτά και τα οφέλη που έχει βιώσει από τότε που έκανε την αλλαγή.

Συνολικά, η συνέντευξη έδωσε μια συναρπαστική ματιά στην προσωπική ζωή και τις πεποιθήσεις της Κωνσταντάκη, αναδεικνύοντάς την ως ένα πολύπλευρο και ενδιαφέρον άτομο. Η Μαρία Κωνσταντάκη εξήγησε ότι έχει βιώσει το βαθύ συναίσθημα του να ερωτεύεται τρεις με τέσσερις φορές σε όλη της τη ζωή.

Ποια ειναι η Μαρία Κωνσταντάκη; Ηλικία και βιογραφικό

Ωστόσο, καθώς μπήκε στα τριάντα της, βρήκε τον εαυτό της να χάνει τη λαχτάρα να κάνει οικογένεια. Αναλογιζόμενη το παρελθόν της, αποκάλυψε ότι η πιο μακροχρόνια ρομαντική της σχέση διήρκεσε εντυπωσιακά δυόμισι χρόνια. Παρά τις προσωπικές της διατροφικές επιλογές για αποχή από την κατανάλωση κρέατος, εξέφρασε την προθυμία της να συνοδεύσει τους φίλους της σε μια ψησταριά.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Μαρία αποκάλυψε ότι λαμβάνει συχνά την προσοχή και τις προόδους από νεότερους άνδρες, αλλά λόγω των προτιμήσεών της και της ενεργειακής της συμβατότητας, αισθάνεται ανίκανη να επιδιώξει μια ρομαντική σχέση μαζί τους. Παραδόξως, μοιράστηκε ότι θα προτιμούσε να έχει ρομαντική σχέση με ένα άτομο που είναι ογδόντα ετών, τονίζοντας ότι είναι η ενέργεια και η σύνδεσή τους που έχουν πραγματικά σημασία για εκείνη.

Μαρία Κωνσταντακάκη ηλικία

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο γνωστό τηλεοπτικό σόου, «Studio 4», όπου επιδόθηκε σε μια ενορατική συνομιλία με τους δύο χαρισματικούς παρουσιαστές. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συζήτησε ανοιχτά διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής, εμβαθύνοντας στα βάθη των εμπειριών της προηγούμενης σχέσης της. Ανάμεσα στις συναρπαστικές ιστορίες που μοιράστηκε, ένα ξεχώρισε ιδιαίτερα καθώς αφηγήθηκε τον χρόνο που ζούσε με έναν πρώην σύντροφό της. Με απόλυτη ειλικρίνεια, παραδέχτηκε με θάρρος ότι αυτή η περίοδος της ζωής της δεν ήταν καθόλου ευχάριστη, κυρίως λόγω της χειριστικής φύσης του εν λόγω άνδρα.

Μαρία Κωνσταντακάκη

Η συμβίωση δεν ήταν η σωστή απόφαση για μένα, μωρό μου. Κατέληξαν να είναι τα χειρότερα δυόμισι χρόνια της ζωής μου. Μπορούσα να δω τα σημάδια από νωρίς ότι δεν επρόκειτο να λειτουργήσει. Είμαι ένα άτομο που τείνει να νιώθει εύκολα ενοχές και ο άντρας με τον οποίο ζούσα ήταν επίσης πολύ ελεγκτικός και χειριστικός. Αρχικά, η Μαρία Κωνσταντάκη εξέφρασε ότι δεν κόπηκε για μια κανονική σχέση όπου θα έπρεπε να συνοδεύει το αγόρι της σε οικογενειακές συγκεντρώσεις κάθε Κυριακή το μεσημέρι.

Είχε ήδη βιώσει αυτού του είδους την κατάσταση με κάποιον άλλο. Η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της, διηγούμενη πώς βρέθηκε να πλησιάζει επανειλημμένα στο ίδιο τραπέζι, αντιμετωπίζοντας πολλές περιπτώσεις καταπίεσης και καταπίεσης. Αναλογίστηκε την ιδέα ότι η συμμετοχή σε σχέσεις μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μορφή εκπαίδευσης, διαμορφώνοντας τα άτομα σε έμπειρους πλοηγούς της περίπλοκης δυναμικής που τους συνοδεύει.

Αναλογιζόμενος τις δικές της εμπειρίες, παραδέχτηκε τα ελαττώματά της, αναγνωρίζοντας την έλλειψη επάρκειας στη διατήρηση υγιών σχέσεων. Ομολόγησε ότι η εγωκεντρική προοπτική της είχε εμποδίσει την ικανότητά της να ευδοκιμήσει σε μια συνεργασία.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :