Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης

Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης Μια ταλαντούχα και επί δεκαετίες έφηβη. Την γνωρίσαμε ως την νεαρή ηθοποιό και εξακολουθούμε να βλέπουμε σε κείνη αυτό ακριβώς. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη (Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 1971) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή το ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Αναστασία το 1993.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Τα τρυφερά λόγια για την μονάκριβη κόρη της!

Πέγκυ Τρικαλιώτη
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Πέγκυ Τρικαλιώτη (Ελληνικά)
Γέννηση 16 Νοεμβρίου 1971
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Σπουδές Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν»
Ιδιότητα ηθοποιός

Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης
Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης 4

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της! [pics]

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη (Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 1971) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή το ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Αναστασία το 1993.

Πέγκυ Τριακιώτη βιογραφικό
Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης 5

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Αναστασία,Τμήμα Ηθών, Τολμηρές Ιστορίες, Η Πρόβα του Νυφικού, Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα, Ο Μεγάλος Θυμός, Η Σιωπή των Αγγέλων, Κόκκινος Κύκλος,10η εντολή, Κινούμενη Άμμος, Ιστορίες από την απέναντι όχθη, Ο 3ος Νόμος, Προς την ελευθερία, Φλόγα και Άνεμος.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Οι άνθρωποι γράφουν αδιανόητα πράγματα, τρομακτικά» (photos)

Προσωπική ζωή
Από το 2010 είναι ζευγάρι με τον Θανάση Δόση και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Φραντζέσκα (γενν. 6 Ιουλίου 2012)

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της, Φραντζέσκα, φωτογραφίζει τους γονείς της για την επέτειό τους

Την επέτειό τους γιόρτασαν, η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο σύντροφός της, Θανάσης Δόσης. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η ηθοποιός, με τον σύντροφό της έκλεισαν 12 χρόνια σχέσης.

Πέγκυ Τρικαλιώτη ηλικία σύζυγος
Πέγκυ Τρικαλιώτη βιογραφικό σύζυγος ΕΓΚΥΟΣ, γέννησε, ημερομηνία γέννησης 6

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανέβασε μία φωτογραφία με τον Θανάση Δόση, στην οποία ανταλλάσσουν ένα φιλί, ενώ όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η κόρη τους, Φραντζέσκα, τους τράβηξε φωτογραφία.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Μπαμπά μαμά δώστε ένα φιλάκι να σας βγάλω φωτογραφία…» και ιδού… η φωτο της Φραντζέσκας…το πρώτο φιλι μετά τον covid…εγώ και αυτό το αγόρι που περπατάμε παράλληλα και ενωμένοι τη ίδια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μας! Ήρθαν πολλά…δύσκολα που γίνανε εμπειρίες και περισσότερα εύκολα που γίνανε μεγάλες χάρες…και είμαστε ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Να χαιρόμαστε αυτήν την ένωση για όσο τραβάει η ψυχή μας….σε λατρεύω!».

Slide Up
x