Πέτρος Ιακωβίδης! Βιογραφικό με ολοκαίνουριο άλμπουμ

Πέτρος Ιακωβίδης! Βιογραφικό με ολοκαίνουριο άλμπουμ

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του επιστρέφει με ολοκαίνουριο άλμπουμ, το 3ο κατά σειρά και είναι γεμάτο επιτυχίες!!!

Πέτρος Ιακωβίδης! Η ηλικία που ΕΚΡΥΒΕ καλά τόσα χρόνια

Δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα πάθος, δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα ψυχή, δεκαεφτά τραγούδια που γράφτηκαν με μεράκι και είναι αφιερωμένα σε όλους εσάς που αγκαλιάζετε κάθε του δισκογραφικό βήμα δυνατά!

Πέτρος Ιακωβίδης: Η απάντηση του στο αν είναι ζευγάρι με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Καθόλου τυχαίος και ο τίτλος του album, η πιο ιστορική οδός της Θεσσαλονίκης… «Οδός Τσιμισκή»… εκεί που όλα παίρνουν ζωή, στην αγαπημένη του πόλη!

Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Λίγα λόγια από τον Πέτρο Ιακωβίδη:

«Κάθε φορά το ίδιο δημιουργικό συναίσθημα όταν φτάνει αυτή η στιγμή που παραδίδω σε εσάς οτι ετοίμασα με αγάπη και προσμονή! Θέλω να ευχαριστήσω τον παραγωγό μου Σπύρο Ποταμόπουλο, τη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την φίλη μου Josephine αλλά και την Stefania που μου χάρισαν την υπέροχη φωνή τους σε δύο ντουέτα! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μου και με βοηθάτε να κάνω πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκα! Η «Οδός Τσιμισκή» είναι δική σας, πάμε να την περπατήσουμε μαζί!»

Να σημειωθεί πως παράλληλα με την κυκλοφορία του album «Οδός Τσιμισκή» μπορείτε να απολαύσετε και το ομότιτλο hit single στο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube, με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video δια χειρός Bodega Visuals που μας ταξιδεύει στα γραφικά στενά της όμορφης συμπρωτεύουσας!

Το album «Οδός Τσιμισκή» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα δίσκων από τη Minos EMIUniversal Music Company.

Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 12 Σεπτεμβρίου 1988 (33 ετών)
Καβάλα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδιστής

Ο Πέτρος Ιακωβίδης (Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Πέτρος Ιακωβίδης: Διασκέδασε με την κούκλα αδερφή του στην Λένα Ζευγαρά!

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο “Ο έρωτας μου γίνε” σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια “Βάλε”, “Αγκαλιά” και “Κοριτσάκι μου”, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στις 11 Ιουνίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ του με τίτλο “Αποτυπώματα” από τη Minos Emi / Universal σε παραγωγή της Icon Music. [1]

Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (“Αθήνα-Θεσσαλονίκη” – “Φοβάμαι” – “Ξημερώματα”), όσο και για τον Stan (“Χτύπα” – “Eίσαι Απαραίτητη”) κ.α. Το 2015 ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awards για το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη[2], με το βραβείο να το κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ίδια χρονιά, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live duet στη σκηνή των μουσικών βραβείων MAD με τον Χρήστο Δάντη και τον Στέλιο Λεγάκη ερμηνεύοντας το τραγούδι “Κομμάτια”. Είναι ανιψιός του τραγουδιστή Νίκου Κουρκούλη

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όπως δήλωσε νιώθει ευτυχισμένος.

Το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» το κρατάς ερμητικά κλειστό;

Γενικά είμαι άνθρωπος των σταθερών σχέσεων, είμαι και Παρθένος στο ζώδιο. Εκτός από τη μητέρα σου, η κοπέλα σου είναι ο άνθρωπος που θα σε ηρεμήσει. Δεν μου αρέσει να απασχολώ για την προσωπική ζωή, όχι τόσο για μένα, αλλά γιατί θέλω να προστατεύσω την κοπέλα που είμαστε μαζί. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, ούτε ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα αν μαθευτεί. Και έξω θα βγούμε, κυκλοφορούμε κανονικά. Μπορεί και η ίδια να μη θέλει να τη γνωρίζουν, οπότε εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό.

Γνωρίζω περίπτωση συναδέλφου σου που η σχέση του χάλασε επειδή η κοπέλα αισθανόταν ότι την έκρυβε για να φαίνεται διαθέσιμος.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση. Όταν λες συνέχεια ότι είσαι μόνος σου, θα σε πιστέψει κανείς; Δηλαδή τι κάνεις; Κάθεσαι όλη μέρα σπίτι σου και βλέπεις τηλεόραση; Ο καλλιτέχνης δεν θα κάνει οικογένεια για να μην απογοητευτούν οι θαυμάστριες; Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Πόσο έχει κρατήσει η μεγαλύτερή σου σχέση;

Τέσσερα-πέντε χρόνια.

Ο χωρισμός είχε πόνο;

Έχω πονέσει κι εγώ, ψέματα να πω; Θέλω όμως να διατηρώ μια καλή σχέση με τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να μαλώνω. Όταν τελείωνε κάτι, γινόταν γιατί και οι δύο πλευρές ήταν κουρασμένες.

Δίνεις καλό βαθμό στον εαυτό σου ως σύντροφο;

Όχι, είμαι λίγο περίεργος. Όταν βγάλω προς τα έξω τη γυναίκα που θα παντρευτώ, θα τα πει εκείνη!.

Είσαι συντηρητικός;

Δεν είμαι συντηρητικός, είμαι πολύ εγωιστής. Μπορεί να φταίει το ζώδιο, ο χαρακτήρας μου, μπορεί και η ποντιακή καταγωγή, είμαι λίγο ξεροκέφαλος! Δεν έχω θέμα με τη ζήλια. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ. Ακόμα και σε φίλους μου που είναι λίγο ζηλιάρηδες τους λέω: “Άμα θες να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα, και θα την κοιτάξουν έξω και θα τη φλερτάρουν. Με όλες το ίδιο συμβαίνει. Αν σε πειράζει, μην κάνεις σχέση”. Είναι δυνατόν μια κοπέλα 22-25 χρόνων να μη θέλει να βγει να διασκεδάσει και μόνη της; Για αυτό πάντα έλεγα μέσα μου “εγώ τη γυναίκα μου την εμπιστεύομαι, αν κάνω λάθος, δεν πειράζει. Δεν μπορούμε να πέφτουμε πάντα μέσα”.

Η γνώμη της μάνας σου μετράει;

Σίγουρα δεν περιμένω από τη μάνα μου να μου πει αν της αρέσει ή όχι η κοπέλα που έχω δίπλα μου. Και η ίδια όμως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Μου έχει εμπιστοσύνη.

Μιλάτε κάθε μέρα;

Ναι. Μπορεί να με πάρει εκείνη δέκα φορές τη μέρα και εγώ άλλες τρεις.

Πότε διαφωνήσατε τελευταία φορά;

Συνήθως της φωνάζω γιατί με παίρνει να μου πει ένα πράγμα, μετά από δέκα λεπτά θυμάται κάτι άλλο, μετά ένα τρίτο. Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλο αυτό γίνεται από αγάπη.

Λένε ότι οι άντρες ψάχνουν υποσυνείδητα γυναίκες που να έχουν χαρακτηριστικά της μητέρας τους.

Έτσι ακριβώς είναι. Επειδή μεγαλώνεις με τη μητέρα να προσπαθεί να απαλύνει τα προβλήματά σου, αναζητάς και μια σύντροφο να κάνει το ίδιο. Δεν μπορούν όλες να το κάνουν. Όταν μια γυναίκα καταφέρνει να ηρεμήσει έναν άνθρωπο σαν εμένα που είμαι πολύ νευρικός…

Slide Up
x