Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιάννης Κοντούλης! Ο γάμος με την Μοιραράκη πριν 11 χρόνια «Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ! ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της.

«Γυρίζω στο σπίτι μου και με περιμένει μια αγκαλιά. Ο άντρας μου με στηρίζει, είναι δίπλα μου και με συμβουλεύει. Αυτό μου δημιουργεί μια ψυχική και συναισθηματική ηρεμία και μπορώ να δημιουργήσω», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.Ο Γιάννης Κοντούλης έγινε ένα πρόσωπο οικείο για τα ΜΜΕ από τη στιγμή που γνωρίστηκε με την πάντα μπριόζα βασίλισσα των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη.

Την 1η Ιουνίου του 2011, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Καβούρι σε έναν παραδοσιακό γάμο, που φυσικά είχε το χρώμα της νύφης. Πληθωρικός, πολυτελής και πολύ πολύ χαρούμενος. Και πολύ τηλεοπτικός.

Γιάννης Κοντούλης! Ο γάμος με την Μοιραράκη πριν 11 χρόνια
Γιάννης Κοντούλης! Ο γάμος με την Μοιραράκη πριν 11 χρόνια

Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία

Ο Γιάννης Κοντούλης και η Δέσποινα Μοιραράκη παντρεύτηκαν την 1η Ιουνίου του 2011

Η «βασίλισσα των χαλιών», η οποία επί μήνες πριν το γάμο μιλούσε για τον έρωτα της ζωής της τον Γιάννη Κοντούλη, τον άνθρωπο που γνώρισε και της άλλαξε τη ζωή, φορούσε ένα λευκό νυφικό που σχεδίασαν οι MiRo.

Στο χώρο της εκκλησίας είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου με έξι κάμερες και γερανό, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος Μπιρσίμ. Φυσικά στην εκκλησία είχαν στρωθεί κόκκινα περσικά χαλιά, ενώ ο γάμος ήταν κλασικός στρατιωτικός, με συναδέλφους του γαμπρού με τις στολές τους και τα σπαθιά τους, να σχηματίζουν αψίδα.

Την είδηση μετέφερε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος. «Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν συνεχώς δίπλα του», είπε ο δημοσιογράφος.

Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία

«Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν.

Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά.

Ο Γιάννης Κοντούλης είχε πέσει σε κώμα», πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν.

Δυστυχώς, ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε στις 4:30 το πρωί στο ιατρικό Κέντρο».

«Νομίζω ότι αυτό το πλήγμα θα τη στεναχωρήσει πάρα πολύ γιατί είχε εναποθέσει σε αυτόν τον άντρα τη ζωή της, την χαρά της, την ανεμελιά της, την ψυχική της ηρεμία. Ήταν συνέχεια μαζί», είπε από τη δική της πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.Μεγάλη η θλίψη για τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη! Από τι πέθανε ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης
Δέσποινα Μοιραράκη! Από τι πέθανε ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης

Η δυναμική επιχειρηματίας, που έχτισε μία αυτοκρατορία με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, σήμερα μπορεί να απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς της στην τοποθεσία Γλυφάδα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ | Η συγκίνηση on camera ακούγοντας τα λόγια του συζύγου της για τη σχέση ζωής τους

«Ποιο μηδέν; Υπό του μηδενός ξεκίνησα», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν.
Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Κώστα Μοιραράκη με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της. Το 2006 γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο, υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, Γιάννη Κοντούλη. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην αρχή, το 2011, και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος τους, στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την ίδια ντυμένη με νυφικό Mi-Ro και με τους δύο γιους της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία.

Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία 2
Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία 2

Η Δέσποινα Μοιραράκη για πρώτη φορά στην AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο

Η επαγγελματική της πορεία θα μπορούσε αναλυθεί για ώρες, ωστόσο εμείς επιλέξαμε να «μπούμε» στο σπίτι της «βασίλισσας του χαλιού» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε γι’ αυτό στην εκπομπή που προαναφέραμε. Ένα σπίτι, το οποίο διαθέτει (φυσικά!) πολλά χαλιά, εσωτερική σκάλα, πίνακες, γυμναστήριο και όλα όσα συνθέτουν τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών.

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι γιοι της είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα [pics]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner