Hit enter after type your search item

Ποιά ειναι η 53χρονη που έμεινε έγκυος με δανεικό ωάριο Η Σοφία που έμεινε έγκυος στα 53 της χρόνια, με δανεικό ωάριο και ο σύζυγός της βρέθηκαν σήμερα στο πλατό του T-Live και περιέγραψαν τα συναισθήματά τους στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο τους, προσπαθούσαν να γίνουν γονείς επί 11 ολόκληρα χρόνια, τελικά μετά από πολλές δυσκολίες τα κατάφεραν και πλέον η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φαίη Σκορδά: ΒΑΤΕΡΛΟ! Της ΠΗΡΕ το ΣΚΑΛΠ ο Δημητρακόπουλος

«Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να δημιουργήσουμε οικογένεια. Ένα παντρεμένο ζευγάρι είναι έτσι κι αλλιώς οικογένεια. Το μεγάλωμα όμως της οικογένειας είναι να έρθει στη ζωή ένα μωρό» ανέφερε αρχικά ο σύζυγος της Σοφίας που έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

«8 χρόνια πριν, όταν πήγα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική, κατά τη διάρκεια κάποιων εξετάσεων ανακάλυψα ότι είχα μείνει μόνη μου έγκυος. Η κύηση όμως ήταν παλίνδρομη και απέβαλλα. Μετά από αυτό είπα ότι δεν το ξαναπροσπαθώ. Λίγο μετά τα 49 μου. Ήταν μεγάλη απογοήτευση» εξομολογήθηκε από τη δική της πλευρά η Σοφία η οποία στη συνέχεια εξήγησε πως έχασε την προθεσμία για την πρώτη της εξωσωματική αφού μετά τα 50 απαγορεύεται να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία.

«Είμαι συγκινημένος, τα έχω αφήσει όλα πίσω μου και περιμένω την ώρα που θα έρθει στον κόσμο αυτό το παιδί» είπε με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη ο σύζυγος της Σοφίας ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους που θα είναι αγοράκι.

“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!

Όσο για τα σχόλια που μπορεί να ακούσει στο μέλλον το παιδάκι τους λόγω της ηλικίας τους εκείνοι απάντησαν στέλνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα προς τον κόσμο.

«Ποιος καθορίζει το ηθικό και ποιος το ανήθικο; Μακάρι μέσα από αυτή την εκπομπή να μπορέσουμε έστω και ένα ζευγάρι να το παροτρύνουμε να συνεχίσει την προσπάθειά του για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να μεγαλώσει την οικογένειά του. Μπορεί να είμαι 53 ετών αλλά αισθάνομαι και έχω μέσα μου το παιδί. Το παιδί θέλει αγάπη και φροντίδα» δήλωσε ο σύζυγος της Σοφίας

Ποιά ειναι η 53χρονη που έμεινε έγκυος με δανεικό ωάριο

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :