Hit enter after type your search item

Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης! 2ΠΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η στήριξη στα… αλληλοκαρφώματα Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, οι δύο γονείς από την Πάτρα είναι αναμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσουν επάνω τους όλα τα βλέμματα.

Οι θάνατοι των τριών παιδιών τους μέσα σε διάστημα τριών χρόνων έφεραν στο φως μερικές δραματικές αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο. Αποκορύφωμα η προφυλάκιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: “Θα μπω και γω ΙΣΟΒΙΑ στη φυλακή” λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου!

Η ολέθρια σχέση του ζευγαριού

Η σχέση της Ρούλας και του Μάνου τα είχε όλα: έρωτα, καβγάδες, ζήλιες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Πώς έφτασαν από τον κεραυνοβόλο έρωτα να βρίσκονται αντιμέτωποι;

Η γνωριμία τους έγινε στο γήπεδο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου όπου εκείνος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας και εκείνη είχε τον ρόλο του διαιτητή. Ερωτεύτηκαν πολύ γρήγορα και σχεδόν αμέσως, για την ακρίβεια δυο μήνες μετά, η Ρούλα θα μείνει έγκυος στην Τζωρτζίνα.

Η Τζωρτζίνα θα έρθει στον κόσμο στα τέλη Οκτωβρίου του 2013 και πριν καλά καλά συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής, στα τέλη Αυγούστου του 2014, θα γίνει μια καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση σε βάρος της. Λίγες ημέρες αργότερα, θα ενημερωθεί η εισαγγελία ανηλίκων της Πάτρας που με τη σειρά τους θα ενημερώσουν τους κοινωνικούς λειτουργούς του δήμου Πατραίων. Η αποκάλυψη έγινε χθες στο T-live από τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

Έναν μήνα μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου, οκτώ μόλις ημέρες πριν τον γάμο του ζευγαριού, ένας κοινωνικός λειτουργός φτάνει στο σπίτι της οικογένειας. Ο γάμος γίνεται κανονικά στις 4 Οκτωβρίου του 2014 και τέσσερις ημέρες μετά, ο φάκελος με τα ευρήματα των κοινωνικών λειτουργών μεταβιβάζεται στην εισαγγελία η οποία κρίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό και έτσι το θέμα δεν διερευνάται περαιτέρω.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Η κοπέλα του Μάνου Δασκαλάκη περιμένει ΔΙΔΥΜΑ!

Για κάποια χρόνια η ζωή τους έδειχνε να κυλά αρμονικά. Λίγο αργότερα ήρθε και ένα δεύτερο παιδί, η Μαλένα. Μέχρι τότε το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μάνου Δασκαλάκη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ και τον Πέτρο Κουσουλό – κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές πηγές που κάνουν λόγο για σύννεφα. Το 2019, η Μαλένα που τότε ήταν 3,5 ετών διαγνώστηκε με λεμφαδενίτιδα κάτι για το οποίο οι γιατροί θα πουν στους δυο γονείς ότι δεν πρέπει να ανησυχούν αφού το παιδί με την κατάλληλη θεραπεία θα γίνει καλά.

Το παιδί μπαίνει στο Αγλαϊα Κυριακού για θεραπεία και το ίδιο βράδυ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Το επόμενο πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης θα φύγει από το νοσοκομείο και η κατηγορούμενη θα μείνει μόνη της με την κόρη της η οποία δε θα ξυπνήσει ποτέ. η 13η Απριλίου έμελλε να είναι η μέρα που η παιδική φωνή της Μαλένας θα σιγούσε για πάντα.

Το κενό της Μαλένας θα αναπληρώσει ο ερχομός της Ίριδας. Τα σύννεφα και οι τριγμοί ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν πιο έντονοι με τον 30χρονο σήμερα Μάνο να παραδέχεται πως είχε φύγει από το σπίτι. Με την Ρούλα, είχαν χωρίσει “στα λόγια” όπως λέει. Ένα πρωί, η αδερφή της Ρούλας θα πάει να ξυπνήσει το έξι μονών κοριτσάκι. Το κοριτσάκι όμως δεν ξυπνάει, έχει φύγει από τη ζωή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε εκ γενετής σπανιότατα παθολογικά αίτια.Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης! 2ΠΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η στήριξη στα… αλληλοκαρφώματα Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης! 2ΠΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η στήριξη στα… αλληλοκαρφώματα

Μετά τον θάνατο της Ίριδας, ο Μάνος θα επιστρέψει στο σπίτι για λίγες ημέρες. Ήθελε, όπως λέει να είναι δίπλα στην κόρη του Τζωρτζίνα αλλά και την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα. Στις 6 Απριλίου ο Μάνος με την Ρούλα θα περάσουν ακόμα μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, με τον πρώτο να φεύγει και πάλι από το σπίτι τους.

Λίγες ημέρες μετά, στις 11 Απριλίου η υγιέστατη μέχρι τότε Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο με ακαθόριστης αιτίας καρδιακή ανακοπή. Εκεί οι γιατροί για 50 λεπτά θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το κορίτσι στη ζωή και θα τα καταφέρουν, μόνο που η Τζωρτζίνα θα μείνει τετραπληγική. Ο Μάνος σε όλη αυτή την περιπέτεια θα είναι δίπλα στη σύζυγό του.

Λίγο μετά, οι τρεις τους θα επιστρέψουν στο σπίτι και η ζωή τους θα συνεχίσει. Η κανονικότητα δε θα διαρκέσει πολύ, καθώς η υγεία της Τζωρτζίνας θα πάρει άλλη τροπή. Το κορίτσι εισάγεται στο νοσοκομείο του Ρίο. Οι γιατροί αποφασίζουν την άμεση μεταφορά της στην Αθήνα. Λίγες ημέρες μετά, στις 29 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα θα φύγει από τη ζωή.

Τα λόγια στήριξης

Μόλις άρχισε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να στρέφεται στους θανάτους των παιδιών, οι δύο γονείς έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Αν και τότε… ξέχασαν να αναφερθούν στο γεγονός ότι ήταν σε διάσταση, έδειχναν στήριξη ο ένας στο πρόσωπο του άλλου…

Το τέλος και η λύση του γάμου τους

Η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας όπως αποκαλύφθηκε ήταν η υπερβολική δόση κεταμίνης που χορηγήθηκε στο παιδί από την ίδια του τη μητέρα. Μέχρι όμως να αποδειχθεί αυτό, ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να είναι σίγουρος για την εν διαστάσει σύζυγό του και την αθωότητά της. Ωστόσο μετά τα νέα ευρήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την προφυλάκισή του οι ρήξη στη σχέση τους φαίνεται να είναι οριστική.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, σε δηλώσεις του στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, επεσήμανε ότι η Ρούλα επιθυμεί τη λύση του γάμου της από τον Μάνο Δασκαλάκη…

Αίσθηση έκανε και η αποκάλυψη της αδερφής της, Δήμητρας Πισπιρίγκου στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι η Ρούλα και ο Μάνος είχαν ερωτικές σχέσεις μέχρι και λίγο πριν από τη σύλληψη!

Μετά την προφυλάκισή της ο Μάνος Δασκαλάκης έχει διαφοροποιήσει πλήρως τη στάση του από την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ εκείνη συνεχίζει να ρωτά συνεχώς για εκείνον.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :